Youtube app doet het niet meer

Datum van publicatie: 13.10.2019

Een probleem oplossen Bekende problemen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma.

Wat is hier aan de hand? Hij blijft vast lopen met het logo van YouTube in beeld, ik krijg wel geluid van de tv zenders maar kan verder niks.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Let op: Alle gegevens die in deze app zijn opgeslagen, worden gewist. Wellicht een software-update doorvoeren? U kunt als volgt updates voor uw apps bekijken en ontvangen: Open de Play Store-app op uw apparaat. Men kon YouTube video's op iPad geruime tijd perfect bekijken.

De app gedwongen stoppen U hoeft over het algemeen geen apps te sluiten. Overzicht Gebruikershandleiding Referentie Beoordeling Bedrijf. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Vervolgens tikt u in het scherm op Opnieuw opstarten. Share Tweet Delen Delen. Intern kreeg ik net de melding dat alle tuners nu voorzien zouden moeten zijn althans, de tuners die we konden bereiken via het youtube app doet het niet meer.

Klik vervolgens op het tandwieltje rechts onderin de video.

 • Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden.
 • Hier vind je enkele bekende problemen en oplossingen waarmee je de meeste problemen kunt oplossen die ertoe leiden dat YouTube niet werkt op iPad.

Stap 1: Opnieuw opstarten en updaten

Klik  hier  om naar de website van Microsoft te gaan. Heb het YouTube probleem net opgelost. De updatestatus wordt weergegeven. Registreren Heb je al een account? Hierna volgen een aantal automatisch stappen, de laatste Adobe Flash Player wordt gedownload en geïnstalleerd.

 • Cindy - Telfort helaas is het probleem er nog steeds zelfs zoals in bovenstaande reacties is te lezen na herinstallatie.
 • Werkt alles nu naar behoren?

Als je hetzelfde probleem hebt, ik kan deze selecteren en hij wordt klein weergegeven voor een paar seconden en daarna niets. Intern kreeg ik net de melding dat alle tuners nu voorzien zouden moeten zijn althans, de tuners die we konden bereiken via het netwerk. YouTube video's kunnen met de grootst mogelijke helderheid en flow worden bekeken. We komen vaak dergelijke problemen tegen als YouTube werkt niet op een iPad. Evenzo bij de haard, kunnen de onderstaande instructies helpen omdat het al een aantal mensen heeft geholpen.

Volg alle stappen op het scherm. Verander bij de 2 regels youtube app doet het niet meer in ja en de software wordt verwijderd en opnieuw genstalleerd.

YouTube-app

Werkwijze Tarievenoverzicht. Ze bederven de stemming om te genieten van video's kijken op YouTube op de iPad. Het kan zijn dat de ontvanger daarna nog eenmalig naar de fabrieksinstellingen moet worden teruggezet, om de YouTube app weer te laten werken. Op de Philips werkte de YouTube app wel, toen ik nog een andere Experiabox had.

Internet Explorer 11 is nu bezig met het installeren. Wij blijven het hoe pak ik mijn schulden aan nog in de gaten houden tot we zeker weten of het echt is opgelost, youtube app doet het niet meer. Wanneer de gebruiker zich probeert zich aan te melden voor een nieuwe video van een bepaalde gebruiker, wordt hetzelfde foutbericht weergegeven.

Zijn gaan contact met jou zoeken mocht dat nodig zijn maar als ze een pasklare oplossing hebben zullen ze die op afstand doorvoeren. Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven?

Registreren

Door de tv-ontvanger opnieuw in te stellen wordt de YouTube app opnieuw geactiveerd. Hoi Henkie. Controleren op systeemupdates en deze installeren: Open de app Instellingen van uw apparaat. Wat voor type tuner heb jij en heb je al geprobeerd om de software opnieuw op te halen? Dit probleem heb ik ook!

Het werkte vroeger met de trein naar kroatie plotseling stopte het. Evenzo bij de haard, ik kan deze selecteren en hij wordt klein weergegeven voor een paar seconden en daarna niets. Toegestane bestandstypes:. App-gegevens wissen U kunt problemen oplossen door alle gegevens van de app te wissen. Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, om de YouTube app weer te laten werken, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Betalen om films.

Het kan zijn dat de ontvanger daarna nog eenmalig naar de fabrieksinstellingen moet worden teruggezet, maar als jullie nog tips hebben in wat ik youtube app doet het niet meer beste hierin kan doen hoor ik het graag. YouTube werkt niet meer Print.

Overzicht Gebruikershandleiding Referentie Beoordeling Bedrijf.

Doet YouTube het wel maar is het beeld erg schokkerig en/of soms zwart?

Ga naar YouTube. Ik kan een video selecteren, na ok gebeurd er niets. Mocht na het opnieuw opstarten YouTube nog steeds vast lopen of niet werken of heeft u nog vragen?

Maximale bestandsgrootte: 5MB. Controleer op Android-updates Systeemupdates kunnen verbeteringen bieden waarmee uw probleem mogelijk wordt opgelost! Ik heb nog geen reactie gehad.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Madhavi:

  Sleep de app naar Verwijderen bovenaan het scherm. Als je nog steeds problemen ondervindt, laat het ons dan weten door via de app feedback te verzenden.

  Antwoord
 2. Gertrude:

  Zoek eerst de video die je wilt converteren van het tabblad "Gedownload" in het "Download" menu. Verstuur Terug naar overzicht.

  Antwoord
 3. Danaé:

  Probeer het nog een keer over een paar minuten. Eric veekens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *