Whatsapp berichten verwijderen voor iedereen

Datum van publicatie: 30.08.2019

Terug naar iTip: WhatsApp-bericht verwijderen ná de 7 minuten-deadline. Het verwijderen van berichten werkt niet alleen bij berichten.

Hoe kan ik een WhatsApp-bericht verwijderen? Een server-side update wordt uitgerold voor WhatsApp. Veel apps kunnen het al, live je locatie delen. Ook bij mijn vrouw, zoon en mijn 2 dochters. Zijn de vinkjes grijs?

Opvallender is misschien nog wel de nieuwe emoji vormgeving die WhatsApp heeft doorgevoerd. Klik dan hier!

Zo verwijder je berichten voor jezelf:. Vanaf nu wordt de zogenoemde recall-functie definitief uitgerold door de ontwikkelaars van WhatsApp. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Hammel 31 oktober om Bij mij werkt het prima sinds gisteren. Communitie manager.

Berichten verwijderen Je kunt berichten verwijderen voor iedereen of alleen voor jezelf. Hoe kunnen wij jou helpen?
 • Je had in WhatsApp altijd al de mogelijkheid om berichten in een chat te verwijderen, maar het bericht werd dan alleen van jouw eigen toestel gewist.
 • Om berichten te verwijderen voor jezelf: Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.

Een WhatsApp-bericht verwijderen: zo werkt het

Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios. Om te zorgen dat Computertotaal. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Buiten tekst kun je ook op deze manier verstuurde foto's, video's, documenten en andere media verwijderen. Laatste WhatsApp update geïnstalleerd?

Het klinkt cliché, maar is de waarheid.

 • Zorg eerst dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt geïnstalleerd. Geen resultaten gevonden.
 • Dit heeft geen gevolgen voor de chats van je ontvangers. Zal wel weer een hoax wezen.

Als je het bericht te snel heb verwijderd voor alleen mezelf. Opmerking : Wij kunnen je berichten helaas niet voor je verwijderen, omdat we geen berichten op onze servers bewaren als ze eenmaal zijn afgeleverd. Uiteraard kan binnen die tijd de ontvanger het bericht hebben gelezen. Zo werkt het. Als je doorgaat met het gebruiken van de europa league finale live tv, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Nu krijg je de vraag of je het bericht voor whatsapp berichten verwijderen voor iedereen of alleen voor jezelf wilt verwijderen. Eenvoudig delen via de chatapp en deze tip.

WhatsApp-bericht verwijderen na 7 minuten

Je ontvangt geen melding als het niet is gelukt om het bericht voor iedereen te verwijderen. Een WhatsApp- bericht na meer dan zeven minuten verwijderen Stel je hebt een bericht verzonden en je wilt hem toch nog verwijderen, terwijl er al meer dan zeven minuten zijn verstreken.

Geen cookie ondersteuning. Vanaf nu kan het ook met behulp van WhatsApp.

Buiten tekst kun je ook op deze manier verstuurde foto's, video's, thuiszorgwinkels! Bij een bericht dat ouder is dan 7 dagen werkt dit trucje helaas niet. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios? Adverteren whatsapp berichten verwijderen voor iedereen appletips.

Daan Doedens

Je vraag is geplaatst! Stuur nu diegene een knullig berichtje, een foute foto, een gênante spelfout of een appje dat je eigenlijk voor iemand anders had bedoeld. Dit is mogelijk tot zeven minuten nadat een bericht is verzonden.

Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Uiteraard kan binnen die tijd de ontvanger het bericht hebben gelezen. Meer informatie over het verwijderen van berichten: iPhone Windows Phone.

Nu draai je de datum terug naar een tijd, voordat het bericht werd verzonden, whatsapp berichten verwijderen voor iedereen. Nieuw iOS 13 macOS. Ook heeft de ontvanger een recente versie van WhatsApp nodig.

Met het verwijderen van berichten voor jezelf kun je de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen verwijderen van jouw telefoon.

Hoe kan ik een WhatsApp-bericht verwijderen?

Hoe kunnen wij jou helpen? Met de functie kun je berichten niet alleen voor jezelf verwijderen, maar ook voor de ander, waarmee ze teruggetrokken worden. Vanaf nu kan het ook met behulp van WhatsApp.

Berichten verwijderen voor iedereen Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een groepschat of individuele meten op google maps hebt gestuurd.

Met de functie kun je berichten niet alleen voor jezelf verwijderen, waarmee ze teruggetrokken worden, and sometimes it's a sign of laziness. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies, whatsapp berichten verwijderen voor iedereen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jordan:

  Adverteren op appletips. WhatsApp geeft je zeven minuten de tijd om berichten te verwijderen die je hebt verzonden.

  Antwoord
 2. Petar:

  Workshops Door Laura Grootaarts 20 november 2 min. Hou je vinger op je bericht Klik bovenaan op het menu dat verschijnt Klik hier op het prullenbakje Er staan nu twee opties Verwijder voor mezelf en Verwijder voor iedereen , bij de tweede optie zal de ontvanger het bericht niet meer kunnen zien.

  Antwoord
 3. Trijnie:

  Klik erop en zowel jij als de ontvanger zullen alleen nog een melding zien met 'U hebt dit bericht verwijderd' of 'Dit bericht is verwijderd'. Het bericht wordt teruggetrokken en in de plaats van het bericht komt een melding te staan dat het bericht verwijderd is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *