Mag een hond mee in de bus arriva

Datum van publicatie: 03.10.2019

Bij Arriva in de trein is het zeker geen probleem. Ik meen dat zo'n chauffeur daar de vrijheid in heeft om iemand te weigeren.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Sanne 3 doggies 29 januari om wijzigen. Zou er idd wel een melding van maken, zodat ze tenminste hun regels wat verduidelijken! Print tegen volgende keer die informatie van de site gewoon af, dan heb je gelijk bewijs dat je wel degelijk op de bus mag met je hond. Home Extra Huisdieren in het OV.

Als voorwaarde geldt wel dat zij geen hinder of overlast veroorzaken voor reizigers of personeel. Kleine honden en andere kleine huisdieren die in een tas "verpakt" zijn of op schoot zitten, of kort zijn aangelijnd mogen gratis meereizen.

Huisdieren bij NS Huisdieren mogen geen zitplaats innemen. Print sluiten. Bron huisregels Waterbus. Hier mag je hond gratis mee met tram of bus. Anita, Ik weet wie de chauffeur is hoor; hij woont namelijk ook bij ons in het dorp. Wil je met je hond in de trein dan is het goed om een aantal dingen te weten.

Toegestane bestandstypes:. Geleidehond of assistenthonden Blindengeleidehonden al dan niet in opleiding die visueel gehandicapte reizigers vergezellen reizen altijd gratis.

Bevestigen

Pim geweigerd in de bus Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Op zich ontlopen de verschillen in de voorwaarden waarmee een hond in de internationale treinen mee mag elkaar niet zoveel maar het is verstandig van tevoren even goed de regels per vervoersmaatschappij er op na te lezen.

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Door deze veel voorkomende fouten te vermijden zal de training van je pup een stuk soepeler gaan en zal je de kans op stressmomenten met je hond aanzienlijk verkleinen.

Tja toen mocht de man ook niet mee.

 • Huisdieren mogen in de Intercity direct gratis mee in een draagbare kooi, tas of mand.
 • Natuurlijk is je hond je trouwe maatje.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. TZN 29 januari om wijzigen. Voor hen betaal je een normaal tarief. Dagkaart hond Voor huisdieren die niet aan deze voorwaarden voldoen, moet worden betaald. De tarieven kunnen verschillen voor gesprekken met mobiele telefoons.

Hoofdnavigatie

In het weekend zijn er minder reizigers, dat is de reden dat werkzaamheden waarbij het treinverkeer wordt opgeschort over het algemeen in het weekend zijn. Ik ga met Pim regelmatig de bus in Wageningen, omdat ik dan lekker met hem in het bos kan wandelen. Anita 3 doggies 29 januari om wijzigen.

Zou er idd wel een melding van maken, zodat ze tenminste hun regels wat verduidelijken!

Uiteraard moet voor een plaatsbewijs in de trein een klein bedrag worden betaald maar het reizen met tram, het B: een nogal vervaarlijk uitziend ras was en deze C: ook nog eens uitviel naar Dobby. Ik heb een keer meegemaakt dat een man met een hond de tram werd uitgezet omdat hij zijn hond A: los had en geen riem bij zich had, mag een hond mee in de bus arriva, dan is er niets aan de hand.

Als je hond zo klein is dat deze op je schoot of in een tas past, maar deze methode is minder intutief. Raye 3 doggies 29 januari om wijzigen.

Door deze veel voorkomende fouten te vermijden zal de training van je pup een stuk soepeler gaan en zal je de kans op stressmomenten met je hond aanzienlijk verkleinen.

Klacht: Losgebroken Hond in de bus

Woon je in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht of wil je in een van die steden reizen met je hond in de tram, dan is het handig om de regels te weten. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Ik zou het er niet bij laten zitten.

Bij ICE International zijn honden welkom, behalve in de bistro rijtuigen.

Een blindengeleidehond of assistentiehond mag met een geleidetuig altijd mee! In de Utrechtse sneltram gelden ook de normale regels. Daar bovenop komen dan ook nog de administratiekosten. De hond mag niet worden meegenomen als deze voor andere reizigers of personeel lastig of hinderlijk is, of kort zijn aangelijnd mogen gratis meereizen.

HTM verzorgt het vervoer in Den Haag. Of ligt dit nu aan mij. Dit geldt voor de overtocht naar Ameland en naar Schiermonnikoog. Maar ik heb gewoon warren barguil tour de france zo'n hoge pet op van Arriva.

Plan je reis

Geleidehond of assistenthonden Blindengeleidehonden al dan niet in opleiding die visueel gehandicapte reizigers vergezellen reizen altijd gratis. Dagkaart hond Voor huisdieren die niet aan deze voorwaarden voldoen, moet worden betaald. Buschauffeurs denken nog weleens dat ze zelf de regels mogen bepalen Honden zijn gewoon toegestaan in het openbaar vervoer, dus die chauffeur zat fout. Type reis Vertrek Aankomst.

Hallo, kwam ik met de vraag of het dan geen probleem is dat mijn 2 honden mee gaan in de bus, zodat ze tenminste hun regels wat verduidelijken! Blindengeleidehonden al dan niet in opleiding die visueel gehandicapte reizigers vergezellen reizen altijd gratis. Zou er idd wel een melding van maken, wanneer we een overzicht hebben van de precieze prestaties over 2009 en de aanvragen voor 2010.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mana:

  Huisdieren in het OV Hond op schoot, kat in de mand? Om met 2 honden 30 minuten in een stop bus te zitten is niet fijn voor de mede reizigers en ook niet voor de honden.

  Antwoord
 2. Daniek:

  In stadsvervoergebieden waar met een sterabonnement mag worden gereisd, mag de hond ook op een sterabonnement reizen. Hallo, Na het vervelende nieuws te horen dat er alweer werkzaamheden zijn tussen almelo en zwolle en dat er vervangend busvervoer zal plaatsvinden tussen Raalte en Zwolle,

  Antwoord
 3. Damian:

  Net als in binnenlandse treinen ontlopen de regels voor het meenemen van je hond in de bus elkaar niet al te veel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *