Hotel centrum antwerpen gratis parkeren

Datum van publicatie: 12.10.2019

Nationale bank of metropolis of is er nog iets anders aan te raden?? Zie Parking Nationale Bank. Bij megabioscoop Kinepolis voorheen Metropolis , in het noorden van Antwerpen, kunt u gratis parkeren.

Ons adres: Handschoenmarkt , Antwerpen. Bed and breakfast. U betaalt bij het verlaten van de parkeergarage. Wat is handig parking meir of parking horta-inno??? Wanneer willen jullie weg? Park Inn by Radisson Antwerpen.

Of is er nog een dichter in de buurt. Kunnen we dan beter de auto in de buurt van het Sportpaleis parkeren en van daaruit met de tram naar het centrum. Binnenzwembad 4 Binnenzwembad. Parking De Keyser is op zondag open. Airconditioning 24 Airconditioning. Crowne Plaza Antwerpen. Met uitzicht hotel centrum antwerpen gratis parkeren het stadspark Luxe trendy kamers Gelegen in hartje centrum.

  • Shoppen 39 Shoppen. Alvast zeer vriendelijk dank.
  • Hallo, In april gaan wij 10 dagen op vakantie met de trein. De loopafstand naar Hotel O Kathedral bedraagt 10 minuten.

Ligging Hotel O Kathedral

Locatie De makkelijkste manieren om bij het hotel te komen. Vanaf Metropolis neemt u de tram naar het Centrum. Hallo wij willen graag weten waar je het beste kunt parkeren als je de meeste bekende winkelstraten van Antwerpen wil zien. Of is de parkeergarage op zondag gesloten?

Deze geeft uit op de Handschoenmarkt waar Hotel O Kathedral is gelegen.

  • E√©n van de grootste troeven van Hotel O Kathedral is de centrale ligging. Locatie De makkelijkste manieren om bij het hotel te komen.
  • Allen bevinden zij zich in een straal van maximaal meter. Bar 31 Bar.

Vraag: kan ik met een Rabo Europas van de Rabobank in Nederland de kosten voor parkeren betalen. Vorige Volgende 1 2 3. Prijs per kamer per nacht. Inclusief ontbijt 36 Inclusief ontbijt. Door verder te surfen, accepteer je het cookiebeleid.

Wat is handig parking meir of parking horta-inno??? Aan de overkant. In de directe omgeving van de schouwburg zitten veel restaurants, waaronder Graanmarkt 13, Horta, Opera Bouffe, en Gusto.

Bed and breakfast. Alvast bedankt. Sorteren op: Aanbevolen. Family Special 2 Family Special. Vanaf wordt een deel van de parkeerautomaten geschikt gemaakt voor betalen via creditcard en Maestro- bankkaart.

Probeer opnieuw. Waarom kan men mij niet vertellen. Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Prijs per kamer per nacht. In elke grote stad gebeurt wel eens wat. Je kunt het opnieuw proberen Als dat niet werkt, misschien eindelijk een site waar mijn vraag wel wordt beantwoordt.

Hallo, herlaad de pagina? En dan nog een vraag: is het hotel centrum antwerpen gratis parkeren vervoer naar de stad toe wel goed. Dit hotel staat bij ons bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, hotel centrum antwerpen gratis parkeren. Neem de tram. Je eigen spullen doe je gemakkelijk in de auto en als je aankomt in het hotel met parkeergelegenheid in Antwerpen pak je het uit en loop je naar je kamer.

Moeten de parkeermeters ook s'zondags gebruikt worden!

Plaats een reactie

Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Park Inn by Radisson Antwerpen. Betalen in het hotel 29 Betalen in het hotel. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Waar kan ik wel veilig binnen parkeren met mijn motor voor een redelijke prijs? In het boekingsproces wordt duidelijk of er extra kosten in rekening gebracht worden.

Uitgaansactiviteiten 33 Uitgaansactiviteiten. Is het eigenlijk veilig parkeren 's nachts de wagen laten staan op Linkeroever.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Clasina:

    Wat een goede website en wat geven jullie snel antwoorden. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *