Gehaakte baby sneakers patroon

Datum van publicatie: 14.09.2019

Je reageert onder je WordPress. Schrijf je dat je 18 steken hebt gezet..

Dat zijn er 8. Helaas kan ik geen foto plaatsen Beantwoorden. Heb ze na heel veel keer uithalen en opnieuw beginnen toch klaar. Je begrijpt blijkbaar niet dat de 2e toer gehaakt wordt met stokjes, die je direct samen haakt. Ga zo door en werk helemaal rond.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Nu kan ik weer verder. Delen: Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster. Mvg, Atine. Als je bv 10 vasten hebt maak je 5 groepjes van 2 stokjes.

Nel Pols gezegd:. Maar het is niet bewust gedaan, gewoon vergeten denk ik Beantwoorden.

~ Fotografie

Leuk om te horen!! Ik ben altijd erg benieuwd wat ervan is geworden! Groetjes Sylvia Beantwoorden. Bij voorbaat dank. Kijk eens op Ravelry, je kunt daar heel veel patronen vinden van schoentjes. Hoe maak je het? Helaas heb ik nog weinig ervaring met haken, maar zou heel graag de sneaker willen haken.

 • Het dekentje ga ik ook nog proberen maar eerst nog wat sneakers voor iedereen die het leuk vind. Breek het garen niet af; we gaan nu de zijkant van de zool maken blijf rondhaken.
 • Trudy Mannee van Duo Cadeau Beantwoorden.

Nu nog n keer het gehele patroon door en je hebt een paar gehaakte baby sneakers. Dat zijn er 8. Vanaf hier ga je weer verder! Je hebt wel een hele duidelijke beschrijving voor het omhaken van de gekleurde zijkant, dit maal bleek het echter de papegaai bij de bar te zijn, gehaakte baby sneakers patroon. Dat scheelt weer wat draadjes wegwerken.

Gehaakte baby sneakers maken

Ga je dit haakrecept gebruiken? Goed, je bent nu toe aan de achterkant van de sneaker. Ik reken de losse waarmee ik begin, namelijk als de 1e steek. Marjolein gezegd:.

Kun je dat toch nog uitleggen. Hoe kan ik dat voorkomen. Plaatsen op Annuleren. Draai je werkje naar je toe zodat je de punt van het schoentje voor je hebt! Home 2.

Ook gehaakt door andere haaksters!

Schrijf je dat je 18 steken hebt gezet.. Nu maar hopen dat ze passen. Heb ze na heel veel keer uithalen en opnieuw beginnen toch klaar. In iedere vaste maak je een stokje.

Neem haaknaald nummer 2. Duo Cadeau gezegd:. Bij beide kleuren heb ik gebruik gemaakt van haaknaald  4mm met ook  4mm dikte bij de wolgaren. Pauline de Jong gezegd:. Hallo Elly,ik ben met het patroon bezig en snap het niet hoe de neus staat beschreven. Alleen wordt het op gehaakte baby sneakers patroon plek waar ik de toeren sluit wat rommelig. Maar wat je samen haakt zijn geen stokjes… op de samengehaakte vasten komt een stokje.

Goede middag Mijn vrouw probeerd deze gympen te maken maar de vraag is,kunnen wij dit patroon ook downloaden Bvhd Albert Pol. Goed Lezen is het halve werk, toer 2 eindig je met 26 steken, toer 3 met Jacqie gezegd:.

Hallo Elly,ik ben met het patroon bezig en snap het niet hoe de neus staat beschreven! Bij de neus van de schoen heb je het over 26 steken. Delen: Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Celena:

  Hoi Elly, Wat je nog niet hebt kun je dus ook niet samenhaken… Je gaat ze inderdaad maken.

  Antwoord
 2. Didi:

  Je mag een foto altijd sturen naar ellyvveen gmail. Het staat enig en stoer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *