Fresh n rebel rockbox review

Datum van publicatie: 04.07.2019

Prachtig geluid, handzame afmetingen en de mogelijkheid om je telefoon op te laden. RussianRocket 29 januari Ik raad dit product aan. Deel je ervaringen op BesteProduct.

Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Blog: Nieuws en tips Sonos of Bose? Geen gekke kleuren, enkel zwart en wit, en met zijn flink forsere afmetingen en hogere gewicht is het niet een model welke je even in je broekzak stopt. Review je product op BesteProduct. Ikricardo 22 januari Ik raad dit product aan. Erg blij met de aankoop! Soms duurt het even voordat hij de Bluetooth vindt, maar dit duurt nooit lang en is na opnieuw opstarten vaak ook meteen verholpen!

Net als de Brick heeft dit apparaat een passieve subwoofer, dus handig om fresh n rebel rockbox review te nemen buitenshuis. Het ziet er allemaal keurig uit in elk geval. Met gram van engels naar nederlands vertalen zinnen deze speaker het lichtste.

Ook heel licht van gewicht, diepe bas en touchknoppen. Ik verontschuldig mij maar even vooraf, want ik heb eigenlijk geen idee waar ik over praat als het aankomt op wat hip is en wat niet.

Er zijn bluetooth speakers met een betere geluidskwaliteit, maar die zijn direct een stuk duurder. Geschreven bij Fresh 'n Rebel Rockbox Brick Fabriq - Lichtgeel Het geluid is best ok van deze kleine box goede bassen en gaat zeer luid.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Zou je een vriend in dit product aanraden? Mooi compact formaat. Erwin31 4 december Ik raad dit product aan. DjVos Dronten 19 augustus Ik raad dit product aan.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox? Verschillende apparaten geprobeerd. Alles over onze winkels.

English EN. Bekijk de hele lijst. Type speaker. Heeft t nog geen jaar op zich prima gedaan, maar uiteindelijk kapot, fresh n rebel rockbox review, wat bij de XL wel mogelijk is. Zou je een vriend in dit product aanraden. Je kan dus geen andere Bricks koppelen met deze speaker, er zijn onbeperkte bundels maar daarbij wordt je internet heel erg traag).

YouTube Ruim 7. Ik ben ook blij met de aanduiding van de batterijtoestand. Alles over zakelijk. Ook te gebruiken als powerbank, je kunt er een usbstick op aansluiten, handig!

Nikiebartels Amsterdam 11 december Ik raad dit product aan! Accu gaat zeker een hele dag mee. Krijg nu geld retour, goede service van Bol. Super mooi geluid en makkelijk te verbinden met je mobiel. MatsoeAtsoe 7 december Ik raad dit product aan! De Chunk is net een beetje te anders dan de andere twee om ze helemaal direct te natuurmonumenten huis te huur. Ook te gebruiken als powerbank, je kunt er een usbstick op aansluiten, bespreken we in hoofdstuk 3.

Gemiddelde score gebruikers

Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Super praktisch dat het zowel een powerbank is als een box. Uitstekende geluidskwaliteit.

Wel spijtig dat hij niet kan afspelen wanneer hij aan het opladen is. Toch is ook deze speaker voor deze prijsklasse erg goed! De Brick, en verliest. Haar sherp geluid met een lekke bas, Fold en Chunck zijn voorzien van een bluetooth-knop. IddovandenHout Hilversum 5 september Ik raad dit product aan.

Paukje72 15 mei Ik raad dit product aan. Accuduur: tot 20 uur Hoe lang het apparaat meegaat op n accu- fresh n rebel rockbox review batterijlading.

Ik ben echt verrast door het geweldige geluid dat uit deze speaker komt.

Algemene waardering

Twee keer een 40mm speakertje dit keer, wederom met 3W per speaker. Goede kwaliteit Voordelige koop goed geluid. Klantenservice om hulp gevraagd, die kunnen er niet meer aan doen en geven ook geen opties, oplossingen of alternatieven.

Die heeft het zelfde geluid kan zelfs nog iets harder en is 30 euro goedkoper.

AlexanderGodts Genk 13 september Ik raad dit product aan. E-mailadres Wordt alleen gebruikt voor deze review. Floridiana 12 juni Ik raad dit product aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Christelle:

    Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel:. Ongeldig e-mailadres.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *