Foto opslaan macbook pro

Datum van publicatie: 25.08.2019

Het volgende probleem dient zich aan. Dit kun je met een muis of trackpad doen.

Ik ga kijken naar je link of dat misschien helpt. Vervolgens krijgt u de vraag of u iCloud-bibliotheek wilt gebruiken. Mijn nieuwe afbeeldingen komen daarin terecht. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Op een iPhone of iPad is dit een ander verhaal, maar ook daar is het eenvoudig om een foto of afbeelding te bewaren en vervolgens te gebruiken. Ik heb het zelfde probleem met mijn iPhone. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Ook voldoende opgeladen en aan goede WiFi. Gebruikte u hiervoor geen fotoprogramma, klik dan op Maak nieuwe foto opslaan macbook pro. Nog geen reacties. Ik heb een probleem met het programma Foto op de Imac.

  • Nu wil ik er een heel aantal van mijn telefoon afhalen zonder ze te verwijderen uit de icloud en andere apparaten.
  • Wat doe ik verkeerd?

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

In tegenstelling tot Fotolader is het programma Foto's meer dan alleen een manier om foto's over te zetten naar de Mac. Via de USB stick lukt het ook niet. Peter Van der Vloet. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Op dit moment werk ik op een Macbook air van 1 jaar oud. Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Heel gek inderdaad. Klik op de afbeelding en hou de knop ingedrukt! Dit kun je met een muis of trackpad doen. Lieke Franssen? Kies een map!

Een referentiebestand zoeken in de Finder

Alles over If This Then That. Maar dat kunnen we checken. Enog idee hoe dat kan en waardoor dat komt?

Als je een muis hebt met een rechtermuisknop kun je de rechtermuisknop indrukken om het pop-upmenu te laten verschijnen. Ilse 31 maart om Hi, ik heb ook een vraagje. In tegenstelling tot Fotolader is het programma Foto's meer dan alleen een manier om foto's over te zetten naar de Mac. Handleiding: Spotlight voor iOS en Mac. Klik op Gebruik 'iCloud-bibliotheek' of op Niet nu! Vervolgens wordt foto opslaan macbook pro afbeelding opgeslagen in de Foto's applicatie.

Video's en foto’s exporteren op een Mac via een sleepbeweging

Vroeger kon je via iTunes die map zo op uw iPhone zetten. Ik raad je aan om ieder een eigen account te geven, en dan delen met Gezin aan te zetten. De fotobibliotheek is namelijk Maar nu wil ik alsnog mijn iPhoto bibliotheek erin importeren. Met vriendelijke groet,.

Ik moet het toestel opnieuw opstarten door de voedingskabel uit te trekken en terug in te steken. Zoekt u de betekenis van een computerterm, foto opslaan macbook pro. Ilse 31 maart om Hi, ik heb ook een vraagje. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. Alleen het exporteren op zich levert geen extra opslagruimte. Na het kopiren van een album wil ik het foto opslaan macbook pro van mijn MacBook verwijderen.

Mist u een woord.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Laat de knop los. Grrrr… icloudfotobibliotheek aangevinkt en in gebruik. Esmee Slingerland. Klik op 'Kopieer afbeelding' om de afbeelding op te slaan op je klembord, zo kun je het later plakken in een document.

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. Hey Laura, Ik heb dit geprobeerd. Wat je wel kunt doen, is de opslag optimaliseren van het apparaat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Camille:

    Deze nuttige cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Over appletips.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *