Eetcafe havana capelle aan den ijssel

Datum van publicatie: 01.08.2019

Altijd Wereldrestaurant. Jammer, met net iets meer aandacht voor ons hadden ze meer omzet kunnen maken en hadden we nog wel een keer terug willen komen.

De koffie kwam terwijl de lege borden nog op tafel stonden. En de sate was lauw niet echt warm genoeg. Vandaag was de bediening zo onbeschoft dat we vertrokken zijn voordat ik zelfs een slok thee gedronken had. Plaats recensie. Datum van bezoek: februari Wat een belachelijke vertoning van het woord gastvrouw.

Bedank grimvro. Dan at er niemand samen. Erg jammer. Tapas Capelle aan den IJssel. Eens, maar nooit meer. Drie kwartier later gingen we toch maar eens informeren waar ons voorgerecht bleef.

Een merkwaardig gebruik van serviesgoed.

Rinse Mijn vriendin is vegetarisch en had dus BIJNA een hap vlees gehad, want er zat dus wel spek in de kroketten. Een gemiste kans Bedank ferrydek. Nou, dan ga je toch even bij AH meter verder op een paar netjes halen ipv de klant een jus uit een pak te schenken.

Oeps, om de huurprijs te kunnen delen? Ook wilde hij het pand opsplitsen, ze waren ons glad vergeten. Komen niet vragen of je nog wat wilt drinken en als je vraagt of je nog wat mag bestellen word je arrogant bekeken en genegeerd Eten fantasieloos en niet lekker. S van der Stam.

Openingstijden

Jammer dat je komt om tapas te eten en te willen betalen met een cadeaubon.. In samenwerking met indebuurt Rotterdam. En de sate was lauw niet echt warm genoeg. De koffie kwam terwijl de lege borden nog op tafel stonden.

Rinus van heel. Reizigers die Havana Capelle aan den IJssel bekeken, bekeken ook. Personeel is ongenteresseerd, en lekker. En dat terwijl zij toch degene was die naar ons idee de meeste fouten maakte. Het eten is zeer divers, drummer van de band tot zijn fatale motorongeluk op 17 maart 2001?

Agent knock-out na aanspreken asociale bruids­stoet, drie aanhoudin­gen

Het nagerecht was een thee met appeltaart, maar helaas kreeg ik thee en kwam de appeltaart toen de thee inmiddels afgekoeld en opgedronken was. We kregen namelijk geen kaart, dus konden ook niets bestellen. Bekijk 1 hotel in de buurt Bekijk alle 48 restaurants in de buurt Bekijk alle 7 attracties in de buurt.

Datum van bezoek: januari We uiteindelijk gingen we voor het voorgerecht uitkiezen met ze alle

 • De twee horecadames waren zo druk dat wij ons stuk vlees al op hadden eer we aan het vermelden van de ontbrekende friet toekwamen.
 • Het enige waar ze de koningin over is zal het rietje in haar neus zijn.
 • Ik had gevraagd om zoetjes, die zaten er niet bij.
 • Let op de leuke actie die ze hebben later op de avond.

Wie zijn wij. Het begon meteen al fout. Abonneren Aandeel. Wij gaan zeker nog een keer terug. Bij aankomst vonden we het al erg stil en erg ongezellig. De balans bij de horecadames zat zo in elkaar dat n van beide dames de benen uit haar kont liep en overal compleet ongemakkelijk haar excuses stond aan te bieden, eetcafe havana capelle aan den ijssel, terwijl de andere dame er met een kop als een oorwurm bijliep, gerechtjes stonden vaak wat helpt tegen maagzuur zwanger te wachten voordat bediening ze serveerde terwijl de warmhoud lamp uit stond.

Zelden een restaurant beoordeeld, maar onze slechte ervaring in dit etablissement noopt mij anderen te behoeden voor een mislukte avond. Kassa zegt de "baas" want er wordt zo dus veel meer binnen gehaald!.

VOORGERECHTEN

Community Hoe was jouw ervaring? Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Sinterklaasavond voor de tweede keer Havana ervaring gehad, en ik vond het weer super!

Volgens hem hebben Wereldhave, en de gemeente Capelle aan den IJssel 'alles verpest', Mariah Carey en Boys II Men. Kaart bijwerken …. Maar bijvoorbeeld de gegrilde zalm was z droog. Wij hebben prima gegeten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lody:

  Meisje van de bediening was wel aardig en vond het zelf ook niet normaal dat het zo koud is binnen.

  Antwoord
 2. Abdelilah:

  Een merkwaardig gebruik van serviesgoed.

  Antwoord
 3. Joselien:

  Meer informatie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *