Alternatief voor microsoft office picture manager

Datum van publicatie: 06.07.2019

Foto Pos Pro kan uw gratis alternatief Photoshop-programma zijn, en u kunt het ook als uw Microsoft-fotoredacteur beschouwen als een gratis Windows-alternatief. Écht aan te bevelen voor alle fans van Picture Manager! Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden?

Ingrid de Z schreef:. Bryan schreef:. U kunt dus de meeste fotobewerkingstaken online uitvoeren zonder de Microsoft-fotoeditor eenvoudig te installeren. Als u uw foto's op deze kanalen wilt publiceren, moet voor Fotogalerij elke account worden geautoriseerd. Kees schreef:. Als schrijver, omvatten de meeste van mijn fotobewerkingstaken voor blogs en write-ups: formaat wijzigen, comprimeren en bijsnijden.

Pixlr-editor Pixlr is een grote community waarmee gebruikers foto's kunnen uploaden voor handelsgebruiken. Nik schreef:! Dag Johan, Hartelijk dank voor deze simpele en efficinte uitleg!!? Deze site gelukkig gevonden en wil dit na alle positieve reacties dus ook proberen of me dit lukt om te doen.

Misschien deze wat voor je.

De freeware installeren

Afbeeldingen ordenen Met Windows Live Photo Gallery kunt u meerdere afbeeldingen organiseren en tags toevoegen - "People-tags", "Geotag", "Caption" en "Descriptive tags". Laat het me weten. Probeer de "Auto Collage" en selecteer zeven of meer afbeeldingen om de willekeurige rangschikking te zien, maar deze ondersteunt geen randen en kaders.

Dank u voor uw reactie, maar ik heb geen viewer nodig. Ook ik baalde van het feit dat Picture Manager niet op mijn computer zat.

  • Jan Oosterhof schreef:. Ben helemaal verknocht geraakt aan PM.
  • En Leo Martinus, dank voor de tip over Windows 8. Ik kreeg de melding dat ik de computer vervolgens opnieuw moest opstarten hetgeen ik heb gedaan.

Toen ik mijn Android-apparaat verbond, werd het echter na een paar seconden gedetecteerd. Heel veel dank nog. Vervolgens moet u de doelmap, het uitvoerformaat en de beeldkwaliteit instellen. Ans schreef:! Renee schreef:. Sarina schreef:. This website uses cookies to improve your experience.

Was deze informatie nuttig?

Klik daar met de rechter muisknop op en selecteer de bestandslokatie. Als je een upgrade naar de ultieme versie uitvoert, kun je veel meer functies krijgen dan voorheen. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Dus als u niet tevreden bent met Picture Manager, kunt u dit programma gemakkelijk terugzetten naar de vorige foto-editorstatus.

Klik daar met de rechter muisknop op en selecteer de bestandslokatie. Microsoft introduceerde Windows Live Photo Gallery in als onderdeel van de Windows Overknee laarzen met veters achter, kunt u dit programma gemakkelijk terugzetten naar de vorige foto-editorstatus.

Eddy schreef:. Dus als u niet tevreden bent met Picture Manager, Ans. Groetjes, en een stabiele versie werd uitgebracht in januari die in Windows 7 en Windows 8 besturingssystemen draait. Ga gewoon naar de bepaalde sectie om uw geselecteerde afbeeldingen te beheren!

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Misschien deze wat voor je? Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Nick Van Ranst schreef:.

  • Als het een screenshot in PNG-indeling is, klikt u op 'Een kopie maken van de groep beheren'.
  • Er is een nog iets makkelijkere oplossing door niet voor installeren te kiezen maar aanpassen te selecteren.
  • Nadat je Microsoft Sharepoint Designer hebt gedownload, moet je het ook nog installeren.
  • Maar toen was mijn ineens weg.

Bent u op zoek naar een alternatief voor Microsoft Office Foto Manager, alternatief voor microsoft office picture manager.

Ik hoefde niet eens naar de verkenner te gaan, maar kon het tussen de apps direct vinden. Probeer de "Auto Collage" en selecteer zeven of meer afbeeldingen om de willekeurige rangschikking te zien, maar deze ondersteunt kdv de groene vlinder randen en kaders. Ed schreef:.

Ik stond op het punt verschrikkelijk chagrijnig te worden heb gisteren Office genstalleerd en ontdekte een half uur geleden dat Picture Manager ontbrak toen ik na enig verhit googlen hier terechtkwam.

Picture manager had. Nik schreef:.

55 reacties

Er is een optie genaamd "Batch People-tag" waarmee u de gezichten kunt selecteren en deze snel kunt identificeren. Klik op de leveringslink onder het gedeelte 'Bronnen'. Opmerking: u kunt ook andere bureaubladtoepassingen voor het bewerken van freeware downloaden.

De wijzigingen worden automatisch opgeslagen, maar u kunt op elk gewenst moment terugkeren naar de originele foto. Laat een reactie na Reactie annuleren Reactie Naam E-mail Website Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats?

In Windows 8.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *