Weight watchers points calculator online

Datum van publicatie: 09.10.2019

Stop dan met lezen en wordt lid van WeightWatchers. Weight Watchers zelf raadt aan om de ProPoints voor 1 dag allemaal op te maken.

Zo kun je gebruiken maken van de handige smartphone app of alles online invullen. Je zult dus sneller geneigd zijn om meer fruit, groenten en eiwitten eten. ProPoints dagtotaal berekenen Vrouwen die minder dan 80 kilo wegen krijgen 29 punten per dag om te verbruiken. Voor het verouderde ProPoints is een puntenlijst en puntencalculator makkelijk om erbij te hebben. Op deze website vind je bijvoorbeeld uitgebreide lijsten.

Vrouwen die minder dan 80 kilo wegen krijgen 29 punten per dag om te verbruiken. Het Freestyle programma stimuleert je te kiezen voor meer fruit, groenten, eiwitten en minder suikers en verzadigde vetten.

Track wat je eet, die net als jij bezig zijn om gewicht te verliezen. Klik op de 'wijzig' button rechts bovenin en pas het gerecht aan naar jouw smaak. Gewichtsverloop Bij weight watchers points calculator online gewichtsverloop krijg je inzicht in jouw gewichtsverlies. Puntensysteem Gezond en lekker eten is eenvoudig met het puntensysteem.

Het is een positieve omgeving waar je inspiratie op kunt doen en nieuwe mensen kunt leren kennen, mijnheer.

Weight Watchers ProPoints zelf berekenen Op wikipedia staat een benadering van de formule die Weight Watchers zou gebruiken om het aantal punten uit te rekenen van de verschillende voedingsmiddelen.

Je kunt ook je eigen recepten creren en opslaan in je favorieten.

Daarnaast kun je ook terecht op ons weightwatchers forum Hoe kan ik beginnen met Weight Watchers?
 • Ben je een vrouw en weeg je meer dan 80 kilo dan krijg je voor elke 5 kilo boven de 80 kilo 2 punten extra.
 • Wil je nu weten hoeveel Smartpoints er in een plak ontbijtkoek zitten dan vullen we bovenstaande gegevens in. Daarin staan heel veel voedingsmiddelen met daarbij het aantal propoints waar het voor staat.

Connect is een perfecte plek om nieuwe vrienden te ontmoeten, recepten uit te wisselen en ervaringen te delen. De barcode scanner, waarmee je voedingsmiddelen kunt scannen op het aantal SmartPoints dat het product bevat, vind je rechts bovenin. Je krijgt elke week daarnaast extra SmartPoints om in te zetten. Meld je dan aan bij WW Freestyle en maak gebruik van de handige App, die al het rekenwerk voor je opknapt! Daarnaast kun je ook terecht op ons weightwatchers forum.

 • Geef jouw motivatie ook een boost!
 • Hier heeft Weight Watchers gelukkig wat op gevonden.

Bekijk welk dagtotaal en weektotaal voor jou van toepassing is bij het WW Freestyle dieet. Het gaat om deze formule :.

Weight Watchers? WW heeft in het verleden verschillende dieet programma's gehad. Laat het ons weten in een reactie hieronder of op de pagina over ervaringen met Weight Watchers. Global modal title Global modal body text.

Eet met plezier!

Daar bovenop komen nog een aantal punten omdat hij 10 kilo boven de 8 weegt. Het is niet verplicht om je weektotaal op te maken. Ook kun je zien welke badges je al hebt bereikt.

Next article Recepten. Het gaat om deze formule :, weight watchers points calculator online. Daar bovenop komen nog een aantal punten omdat hij 10 kilo boven de 8 weegt.

Weight Watchers werkt namelijk met SmartPoints. Elk voedingsmiddel staat voor een hoeveelheid punten en voor iedereen is er een waarde vast te stellen van het maximum aantal punten dat iemand dagelijks of wekelijks mag innemen om het WW dieet eerder bekend onder de naam Weight Watchers te kunnen volgen.

Zo kun je gebruiken maken van de handige smartphone app of alles online invullen.

Weight Watchers ProPoints zelf berekenen

Stop dan met lezen en wordt lid van WeightWatchers. Ben je een vrouw en weeg je meer dan 80 kilo dan krijg je voor elke 5 kilo boven de 80 kilo 2 punten extra. Barcode Scanner Bijhouden wat je eet wordt heel eenvoudig met de barcode scanner in onze app. Zoek Smartpoints  op met de barcode scanner of vind steun en inspiratie in de online WW Community 'Connect'.

Suiker en verzadigde vetten verhogen het aantal punten, weight watchers points calculator online, terwijl eiwitten de waarde van een voedinsmiddel verlaagt. Je zult dus sneller geneigd zijn om meer fruit, zodat duidelijk wordt hoe je zelf aan de slag kan gaan om het aantal Smartpoints van weight watchers points calculator online bepaald product te berekenen.

ProPoints weektotaal berekenen Het weektotaal voor de Pro Points kan je als volgt berekenen : boven de 80 kilo : 49 punten tussen de 70 kilo en cote de boeuf lidl recept 80 kilo : 42 punten onder de 70 kilo: 35 punten Het weektotaal is geldig voor de hele week, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, en mag je in 1 dag opmaken bij een feestje of etentje.

De informatie hieronder gaat eerst over het huidige Freestyle programma. Mijn naam, groenten en eiwitten eten. Ook kun je zien welke badges je al hebt bereikt. Het fijne aan dit dieetprogramma is dat je normaal kunt blijven eten.

Weight Watchers

Je kunt ook online het Weight Watchers programma volgen. Schakel tussen Voeding en Beweging door middel van de split screen functionaliteit. Je kunt ook een lijst met producten bekijken die je al eerder hebt gescand, zodat je een referentie hebt. Zo kun je gebruiken maken van de handige smartphone app of alles online invullen.

Met de mobiele applicatie is het zelfs mogelijk om producten te scannen. Next article Recepten. Hier heeft Weight Watchers gelukkig wat op gevonden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sef:

  Zo kun je kiezen voor een wekelijkse cursus onder begeleiding van coaches die zelf ook succesvol afgevallen zijn met Weight Watchers. Klik op de 'wijzig' button rechts bovenin en pas het gerecht aan naar jouw smaak.

  Antwoord
 2. Ziggy:

  Gewicht verliezen was nog nooit zo eenvoudig Met de WW App hebben onze WW Members het programma altijd bij de hand, waar je ook heen gaat!

  Antwoord
 3. Arnolda:

  ProPoints weektotaal berekenen Het weektotaal voor de Pro Points kan je als volgt berekenen : boven de 80 kilo : 49 punten tussen de 70 kilo en de 80 kilo : 42 punten onder de 70 kilo: 35 punten Het weektotaal is geldig voor de hele week, en mag je in 1 dag opmaken bij een feestje of etentje, maar kan ook over de hele week worden verspreid. Klopt het dat een fles droge wittewijn 9 punten is?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *