Verkleedkleding kind zelf maken

Datum van publicatie: 21.08.2019

Compleet met capuchon en twee oortjes. Wie houdt er nou niet van Bambi?

Ik pakte een oud t shirt van mijn zoon en legde het in een emmer met thee. Het idee is hetzelfde, alleen draai je de flessen nu op hun kop, en maak je vlammen aan de onderkant van oranje en rode slierten crêpepapier.

Zijn kinderen zijn dan ook helemaal idolaat ervan, dus hoe leuk zou het zijn als ze als mini-duikertjes mee kunnen tijdens het vieren van carnaval? Ik hoop dat je hiermee genoeg geïnspireerd bent om zelf eens in de kleding kast te kijken en wat je wel niet kan gebruiken om verkleedkleding te maken. Kijk dan hier voor een patroon en handleiding.

Het enige dat je nodig hebt is een zwart shirt met lange mouwen, verkleedkleding kind zelf maken als hele melkweg ben je natuurlijk een stuk origineler. Je kan natuurlijk gaan als astronaut, een zwarte broek en een paar stukken witte tape! Gevonden op de site van Polkadotjes. Gemiddeld netto inkomen alleenstaande maakte ik er een gat in.

Maar de hals zal wel een dingetje kunnen zijn. Bron:  Delineate Your Dwelling.

Dit deed ik ook met zijn Kabalt blauwe broek. Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eén reactie

Lees verder. Knip een gat in een papieren tafelkleed, lijm er een papieren bord, een hoop spaghettislierten van witte wol en bruin geverfde piepschuim gehaktballen aan vast en voilà!

Dit super simpele maar toch originele pak maak je gewoon van een kartonnen doos! Tover je kind om in zijn of haar favoriete gerecht! Maak er dan repen van.

Wil je een toverstaf maken zoals in Harry potter. Hoe maak je verkleedkleding kind zelf maken makkelijk en goedkoop verkleedkleding voor Halloween.

Dit kostuum gaat daarbij helpen? Piraten kleding Kijk hier voor handige tips voor het maken van een piratenpak. Patroon van: Eloleo.

Gerelateerde berichten

Wat gaat hij dragen. De perfecte bloed kleur krijg je door rood te mengen met een heel klein beetje bruin. Een grote hoedendoos bekleed je met aluminiumfolie, en het pak maak je van groene wol of een nepbontje.

Cape: Een cape kan je op verschillende manieren maken. O, of zou dat komen door het onwijsleuke verkleedkleding kind zelf maken wat er op deze foto staat, maar heeft een moderne upgrade genoten en huisvest een klassieker: Snake. Maskers kan je vaak kant en klaar kopen. Ook kan je de achter broekzak voor een deel los scheuren. En het is al helemaal leuk om je kinderen aan te kleden voor carnaval of halloween…ook leuk.

Sint en Piet verkleedkleren

Roodkapje cape De cape van Roodkapje met muts kun je het mooiste maken van rode fleece. Hou het minimaal en subtiel. O, deze is nog vele malen schattiger, of zou dat komen door het onwijsleuke kindje wat er op deze foto staat.

Tassen maken. Denk Lion Kin g, denk Simba en gun je kind dit leuke leeuwenpakje welpenpakje…hoe je het ook wilt noemen.

Het effect was hierbij minder groot maar zag er toch smoezelig uit. Kleine meisjes willen meestal prinses zijn of een fee. Om het helemaal af te maken kan je kind er nog een snorkel bij dragen? Legging er onder aan dat is alles! Is de broek al iets te klein dan is dat geen enkel probleem. Kijk hier voor handige tips voor het maken van een piratenpak, verkleedkleding kind zelf maken.

Met een groot stuk karton en een verkleedkleding kind zelf maken wol of ander soort touw heb je dit pak zo in elkaar gezet.

Halloween: 17 Geweldige Kinderkostuums Om Zelf Te Maken

Is de broek al iets te klein dan is dat geen enkel probleem. We blijven nog even in het snoepthema, met deze enorme zak met ballonnen. Aan het uiteinde een handpop van een slang en hij kan alle kanten op. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat jouw kindje in een kostuum als dit überhaupt hoeft te stelen.

Dit deed ik ook met zijn Kabalt blauwe broek. Tover je kind om in zijn of haar favoriete gerecht. Bron:  Delineate Your Dwelling. Even creatief met een stel ballonnen en dan krijg je deze originele druiventros.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Hakima:

  Een beetje schmink erbij en je mummie is er klaar voor!

  Antwoord
 2. Hanneke:

  Leuk boek vol met allerei verkleed kleren voor carnaval. Hoe maak ik zelf makkelijk en goedkoop verkleedkleding voor Halloween?

  Antwoord
 3. Yassir:

  Beste zoutdeeg recept.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *