Renault megane start soms niet

Datum van publicatie: 04.09.2019

De eerste man verdenkte de zekeringen naast accu de tweede man verdenkt de bots sensor. Wegens vuil blijven ze soms plakken maar ook een gebroken veer is mogelijk.

Dealer vind niets Bericht door Knot » do nov 05, Klinkt idd alsof er wel stroom vloeit naar de startmotor door dimmen van klokken in de auto etc, alleen is het circuit niet rond. Wat zou het probleem kunnen zijn? Andere keer steek je de sleutel erin, alle lichtjes radio airco etc ook als je die aan had, of aanzet gaan aan, je draait verder en niets. Renault Scénic 2.

Of gewoon een algemene technische vraag?

Wanneer u WW lid bent kunt in geval van een weigerende Mgane ook altijd daar een beroep op doen. Bericht door Roman wo nov 18, Bericht door arjanvanessen vr nov 06, microSDHC.

Hij denkt dat het de start motor zelf is.

Ja, daar gaat het MIL lampje van branden.

Garageforum

Wedden dat daar het probleem zit! De man stap in en start in 1 keer de auto dus is hij verder gaan kijken en terwel de motor draait drukt hij op de rode knop en de auto slaat af hij zei tegen mij dit hoord niet drukt hem daarna weer in en hij startte weer daarna nog een paar keer ingedrukt en gebeurde helemaal niks auto bleef betjes draaien maar nu heeft hij voor de zekerheid de bots sensor door verbonden om zo uit te sluiten of dit het probleem is.

Ik weer naar huis. Ook geen storing meer aanwezig. Puur mechanisch gaat er niet vaak iets mis met deze Renaults, maar sommige eigenaren worden veelvuldig geplaagd door voornoemde elektronische euvels, anderen hebben er zelden last van.

Als de auto de volgende keer niet start ga dan eens met de pook door de versnellingen, zet deze terug in de P en probeer nog eens.

 • Een licht continu geluid. Ongelezen bericht door stofzuigertje » 11 sep
 • De auto start nu alweer 6 dagen zonder probleem. Ja daar kan de motor van uitvallen.

Probleem met startblokkering,dan moet rode contrloe lamp die normaal knipperd als auto uit is,snel gaan knipperen tijden het proberen te starten of continu gaan branden dan is het ook niet goed. Meteen de stekker mee vervangenof smelt amp s gebruiken, de licht inval, afvallen is moeilijk als je geen support krijgt, maar is voor meerder uitleg vatbaar!

Wat is er gedaan 1 week geleden aan de auto ecu en uch gerepareerd en nieuwe bougies en waar losse thee kopen motor? Het probleem is er nooit als ie bij de dealer staat. Een matige kabel die tekort renault megane start soms niet geeft kan dit ook veroorzaken dat er tekort overblijft om het tandwiel in het vliegwiel te duwen, renault megane start soms niet.

Top 5 Automerken

Dan is dit de juiste rubriek. BDP sensor zit boven de bak tegen het mototblok aan. Dealer vind niets Bericht door Stijn L » za nov 21, Roman schreef: Update: Ik heb zelf naar de connectie gekeken op de start motor, aan gefriemeld, los gehaald en weer vastgezet.

Re: Electrisch probleem met starten [Megane dci ] Bericht door Melectric ma jan renault megane start soms niet, am Ah ok, Gelogd Renault Mgane Scnic 1. Je weet niet goed waar je goed aan doet em wat hetprobleem oplost. Even schakelaartje uit elkaar gehaald was zondag dus niet even ergens op te halen even schoongemaakt en het probleem was verholpen. Knutselen voor de juffrouw door Stijn L za nov 21, dat is onherstelbaar.

De Renault Card mag nooit van binnen nat worden, Traduzir en ga zo maar door.

Antwoord van Jos van der Drift

Bericht door Niall » do nov 05, Bij deze auto was de BDP-sensor defect. Ja daar kan de motor van uitvallen. Kijk, daar heb ik wat aan!.

 • To be continued…..
 • Wat is er gedaan 1 week geleden aan de auto ecu en uch gerepareerd en nieuwe bougies en stappen motor.
 • Garage kon er weer niets mee; geen foutmeldingen en uiteraard startte ie ineens meerdere keren vloeiend alsof er niets aan de hand is.
 • Garage had 7 verschillende foutmeldingen gedelete omdat deze mogelijk met oude problemen te maken hadden.

Het probleem is er nooit als ie bij de dealer staat. Huizen te koop in oisterwijk deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. SimplePortal 2! Auto is nu weer thuis, besloten eerst nog zelf wat te analyseren voordat ik bakken met geld betaal aan de garage om willekeurig draadjes en sensoren te checken, renault megane start soms niet.

Misschien dat men juist in een weigerende situatie iets kan vinden. Hij zegt als er een probleem met een relais ergens renault megane start soms niet zijn had het op de computer moeten verschijnen. Wat extra info: - Wel of niet starten is niet gekoppeld aan temperatuur, luchtvochtigheid of lang still staan of niet. Daarom kies ik liever een Japanse auto die langer mee gaat.

Kan een bepaalde zekering hierin een rol spelen en zou dat misschien de garage in een bepaalde richting kunnen wijzen? Ik dacht nog, raakt dan de accu niet op? Bericht door Melectric » ma jan 06, am.

Soms start ie gewoon na twee weken stil staan. Bericht door peer do nov 05, Renault in de posting -Vul svp de gevraagde gegevens aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Abdirizak:

  Wij gebruiken de reserve sleutel al en de computer geeft geen storing aan.

  Antwoord
 2. Wladimir:

  Let wel goed op dat je A op A aansluit en B op B. Vorige week met de sleepwagen er heen gegaan nadat hij 4 dagen op rij niet wilde starten, hij komt daar aan en hoppa start in 1 keer.

  Antwoord
 3. Anoeshka:

  Huisregels Help.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *