Norwegian cruise line epic reviews

Datum van publicatie: 08.08.2019

Cruiseschip Zeecruises. We hadden een balconyroom.

Norwegian Cruise Line Norwegian Epic. Een persoonlijke tip Omdat er 2 opstap plaatsen zijn was het verlaten met koffers in Rostock een grote duw en trek partij zonder lifte n 2 verdiepen naar beneden via trappen met valiezen tussen al de rest die op excursie gingen..

Fantastische bestemmingen aangedaan. Gert Schot. Meer info over eten in de Main Dining Room vind je hier.

Negatieve punten Slechte service in Restaurants Kleine bedden in de hut Slecte service bij het de vier jaargetijden vivaldi en aan boord gaan.

Met een eigen koffie automaat norwegian cruise line epic reviews zelfs cappuccino, latte Mac. Vooral het entertainment 's avonds is bekend bij NCL, steeds prachtige Cirque Du Soleil shows, ze zijn er niet voor niets.

Wij hadden een balkonhut die dagelijks 2 keer werd schoongemaakt en waar regelmatig het beddengoed werd verschoont. Een persoonlijke tip kostprijs alcoholische dranken vrij duur.

Dekkenplan - Norwegian Epic

Als cadeau ontvang je de digitale cruisekalenders   van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam. De Broadway shows liegen er ook niet om. Eten was goed en netjes, zoals ook de drank, wat ik wel wat aan de dure kant vond. Heel druk aan het zwembad op vaardagen. Lees je mee? Blauwe mannen die vanalles in hun mond opvangen.

 • Schoon; er werd veel en vaak schoongemaakt!
 • Negatieve punten de nazorg laat te wensen over. Werkt via wifi van het schip.

De Broadway shows liegen er ook niet om. Garden Caf: Subliem voor ontbijt en lunch. Een absoluut onbegrijpelijke situatie qua organisatie voor zo'n rederij. Reisdatums: 7-jul. Less text.

Klik hieronder op het logo van uw reisaanbieder voor het aanbod Norwegian Cruise Line:

Uiteraard biedt dit schip ook een grote verscheidenheid aan huttypes, van studios speciaal voor alleenreizende gasten tot buitenhutten met balkon en luxe suites en villa's in "The Haven" een apart complex van luxe accommodaties met butlerservice, een aparte lounge met restaurant en beachclub en nog veel meer.

Voor ons was deze reis weer geslaagd, alleen boeken wij de volgende cruise op wat kleinere schepen. Boorden en ontschepen snel en geordend. Vrij zoeken Advertentie.

Negatieve punten veel vlees op je bord. Opnieuw een heerlijke ontspannende cruise gehad!. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Ideaal voor families met kinderen. Negatieve punten.

131 reviews Cruise ship Norwegian Epic

Ze heeft onze reis met haar gouden tips volledig gemaakt! Ook erg fijn. Een absoluut onbegrijpelijke situatie qua organisatie voor zo'n rederij. Ondanks dat ik al eens mindere reviews over het Norwegian Cruise Line personeel had gelezen, ben ik hier totaal niet mee akkoord.

Wij hebben voor Oktober de Jade alweer geboekt!

Wij hadden een suite met balkon, norwegian cruise line epic reviews. Goed, maar zeker geen top. Bepakt en bezakt waren we onderweg naar de Norwegian Epic. Nooit meer de Epic maar gaan wel nog eens een ander schip van de Norwegian Lines proberen voor de herkansing. Prima vakantie geweest. Barcelona Wat een mogelijkheden aan boord.

Are you human. Voor ons was het helaas de verkeerde keuze.

Doorzoek het blog

Als je er gaat eten meldt je je eerst bij de gastvrouw aan de desk. In de gigantische kids area kunnen de kinderen zich vermaken met hun leeftijdsgenoten. Toch boekten we een 'seaplane'-vlucht In Sitka via Viator.

Het personeel vonden we erg vriendelijk, ook de inschepingsprocedure ging lekker vlot. Ze stonden altijd klaar om te helpen. Je moet alleen even reserveren ivm ruimte.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Buck:

  Doorzoek het blog. Als je er gaat eten meldt je je eerst bij de gastvrouw aan de desk.

  Antwoord
 2. Jort:

  Voor bijna alles moet je achter aan de rij aansluiten. Een persoonlijke tip NCL lijkt ons iets te veel op amerikaanse leest georganiseerd , ontbijt en middag eten fastfood gerelateerd , avond eerder formeel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *