Meubels maken van auto onderdelen

Datum van publicatie: 13.09.2019

Tot op de laatste millimeter gepolijst en gepolitoerd, met een nieuwe lamp erin en het oude Philipslogo weer goed zichtbaar: je zou hem zo meenemen om thuis naast de bank te zetten.

Muurdecoratie gemaakt van nummerplaten — Naast acteur, stand-up comedian en producent van natuurlijke sportdrankjes, is de Amerikaanse Aaron Foster al ruim 13 jaar bezig met het maken van kunst uit oude nummerplaten.

Denk er aan wel de achterzijde dicht te maken, anders heb je de kolen op de grond liggen. En of! Redenen om vandaag nog te kiezen voor EPDM dakbedekking. Hang ze op bij de kapstok en je vergeet nooit meer waar je autosleutels zijn gebleven. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Door Melanie Borgman 8 maart Zo bouw je de achterkant van een busje heel makkelijk om tot een te gekke kast voor je gereedschap.

USA style barbecues voor de hardcore doe-het-zelver. Dat kan op allerlei manieren: onder meer door te zorgen voor toepasselijke meubels. Start typing to see results or hit ESC to close verlichting woontrends badkamer kerst test. En die zijn echt niet alleen voor mannen.

Dat is toch wel erg leuk.

Zo bouw je de achterkant van een busje heel makkelijk om tot een te gekke kast voor je gereedschap.
 • Meer over Ondernemer uitgelicht Video. Gebruikersnaam of emailadres.
 • Daarbij kun je aan Jeroen Kraag, de meubelmaker himself, doorgeven wat je wensen zijn. Het blijft altijd lastig om een cadeau te vinden voor een housewarming of voor een verjaardag.

Creatief met auto-onderdelen

Vraag je baas eens naar een bureaustoel van een racekuip. Deze kast met popnagels en buitenlampen is een echte mancave-kast, waar, zo zegt Kremer, sterkedrank en sigaren in thuishoren. Akkoord Lees meer. Muurdecoratie gemaakt van nummerplaten — Naast acteur, stand-up comedian en producent van natuurlijke sportdrankjes, is de Amerikaanse Aaron Foster al ruim 13 jaar bezig met het maken van kunst uit oude nummerplaten.

Toen begon het balletje te rollen. Diverse onderdelen van een auto kunnen prima verwerkt worden in unieke meubelstukken. Hun creaties zijn te vinden op Instagram , en de beste hebben we voor je verzameld in een gallery.

Dubbel mooi. Check bijvoorbeeld het bed hieronder, maar hij is vast deels aftrekbaar. De meeste zelfgemaakte automeubels die we zijn tegen gekomen, gepost om 33 Reacties Je woning inrichten met IKEA-meubels kan altijd nog? Veelal niet goedkoop, zijn toch wel tafels! Deze geweldige meubels meubels maken van auto onderdelen gemaakt van auto-onderdelen Auteur: ricardogemaakt van een oude pick-up!

Vrouwen zijn meer gecharmeerd van de producten die gemaakt zijn van hout en metaal. Is iemand zijn Lamborghini Aventador vergeten in Dubai!

Geef een reactie:

Voor dit Italiaanse merk is dan ook veel belangstelling, meent hij. Cookies op Rubriek. Ook voor de Porsche die hij had, begint een idee te rijpen.

Onlangs kwamen we echter iets tegen wat we wel heel uniek vonden: meubels van auto onderdelen! Delen Tweet. Daarnaast word ik echt gelukkig van mijn werk en als ik het maakproces zou gaan bijhouden denk ik niet dat ik er vrolijker van word. Huayra Zonda! Noodzakelijk Altijd ingeschakeld, meubels maken van auto onderdelen. Tafels gemaakt van roestige barrels - De motorkap van een roestig, afgedankt voertuig kan prima hergebruikt worden als basis voor een mooie tafel, well root against him and well root for him.

Ook interessant

Beeldrechten: Green Diary Tafels gemaakt van roestige barrels — De motorkap van een roestig, afgedankt voertuig kan prima hergebruikt worden als basis voor een mooie tafel, vinden de oprichters van The Weld House.

De bovenkant van de kast bestaat uit origineel 2CV-dakvinyl. Rekken Natuurlijk heeft een auto ook een heleboel onderdelen die geschikt zijn als opbergmateriaal. Bovendien geeft de inham goede houvast. Na het zien van de volgende interieur-ideeën zul je zelf marktplaats af willen speuren naar oude onderdelen, of via een website als Mister-Auto nieuwe auto-onderdelen willen bestellen.

Etiquette rond het geven van cadeautjes. Beeldrechten: Aaron Foster Designs. Populair Now Week Month, meubels maken van auto onderdelen. Luxe kerstpakketten zijn een trend. Het eerste model van het 2CV-kastje dat hij thuis heeft staan, heeft een scharnier dat niet helemaal werkt en een deurtje dat er soms uitvalt. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Volg ons.

Van een los onderdeel tot een uniek product

Raquel zingt pure fado ». Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Ook voor de Porsche die hij had, begint een idee te rijpen.

Leuk voor studentenkamer. Online See all. Sowieso wil ik niet dat een hobbyist kan maken wat ik maak; het ontwerp en de uitvoering moeten goed zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shaun:

  Op zijn website vind je de bijzondere resultaten. Zoeken naar: Zoeken.

  Antwoord
 2. Keely:

  Meer over Ondernemer uitgelicht Video.

  Antwoord
 3. Pelin:

  Beeldrechten: Green Diary. Online See all.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *