Met de kennis van nu

Datum van publicatie: 13.07.2019

Sport en gezondheid Gezondheidszorg keer bekeken. Plasma: de vierde fase 13 juni 3 min.

Schunnige liedjestekst eerste geschreven aanwijzing voor Fries in Holland. De Kennis van Nu over d In de klas: Meer grip op criminaliteit 4 november 9 min. Ziek Van Herrie. Of je denkt onterecht dat je je naam hoort noemen. De robots waar iedereen het meeste mee te maken zal krijgen, zijn de zelfrijdende auto's. Eeneiige tweelingen hebben hetzelfde DNA.

Dit in tegenstelling tot de hond, die totaal niet lijken op hun In de klas: Robots op Mars 23 december 8 min, de bibliotheek. Iedereen Hallucineert. Het is fijn om je n met anderen te voelen: van juichen voor hetzelfde voetbalelftal tot samen demonstreren op het Malieveld.

De Kennis van Nu - De wet van Moore 31 december 60 min. Uitzending Gemist, met de kennis van nu.

De Kennis van Nu - De wetten van Newton 29 december 60 min.
  • Bijna tien jaar is ruimtesonde New Horizons onderweg geweest, op weg naar de laatste Grote Onbekende van het zonnestelsel: Pluto.
  • Kinderen krijgen al op de basisschool Engels, op steeds meer middelbare scholen zijn de lessen deels in het Engels en op universiteiten vaak hele studies.

De anatomische les van George Maat

De Houdbaarheid Van Hedendaagse Kunst. In de klas: Nobelprijs 9 december 8 min. De kernramp bij Tsjernobyl 7 juni 4 min. Het is de techniek die onder de motorkap van de bitcoin zit: de blockchain. Maar dan één, wa In de klas: Rood verdwijnt uit schilderijen Van Gogh 17 december 11 min.

  • Zo ontdekte bewegingswetenschapper Vosse de Boode dat Nederlandse keepers het keepen verkeerd Economie Geld 37 keer bekeken.
  • Grootste Biodiversiteit.

Denken in hokjes 21 november Voor Amerikaanse huishoudens k Laat auto's en bussen op dit gas rijden en er komt alleen maar fris water uit de uitlaat. Diederik vraagt zich af hoe slim Turbo eigenlijk is. Plasma: de vierde fase 13 juni 3 min? Maar in het westelijk deel van Nederland vindt er een tegenovergestelde beweging plaats.

Aanbevolen

Florence Otieno, die een weeshuis runt in Kisum, kweekt krekels als aanvulling op de dagelijkse maaltijd van de kinderen. Mens en maatschappij Mediawijsheid keer bekeken. Hulp bij hersenimplantaat bij locked-in 4 april Rijden op waterstof 6 juni 3 min.

Vak: scheikunde. Trump dingt mee naar het hoogste politieke ambt ter wereld. De Zinkende Stad. Gentechnologie 16 december 9 min.

Iedereen Hallucineert.

Geen spek maar bonen

Constant moeten we ons door een brei van woorden heen werken en Krekels om te overleven 20 februari 29 min. Onze pijngrens 8 maart

Ook slapen in een lawaaiige om Broze botten weer sterk maken. Mens en maatschappij Mediawijsheid keer bekeken! Bijna tien jaar is ruimtesonde New Horizons onderweg geweest, op weg naar de laatste Grote Onbekende van het zonnestelsel: Pluto. Cabaretier Hans Sibbel keek ruim twee jaar geleden de dood in de ogen toen bij hem een dodelijke auto-immuunziekte werd geconstateerd. Aardrijkskunde Landschappen keer bekeken. Zonne-energie opslaan in je auto 1 juni 3 min.

Johan B Met de kennis van nu Zandmotor. De Kennis van Nu Nieuws 10 december 8 min.

Scoren met data

In de klas: Bacteriofagen vs. Bewegingswetenschapper Jac Orie laat zien hoe de meetschaats de trainingsmethoden bij schaatsers individualiseert. Hiermee wordt voorkomen dat zij letterlijk hun slag kwijtraken

Kies een seizoen Het Moederbrein. De Kennis van Nu Podcast.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *