Huizen te koop in oisterwijk

Datum van publicatie: 31.08.2019

Op één van de mooiste locaties van Oisterwijk of misschien zelfs wel van Brabant is deze prachtige en unieke villa gesitueerd Omschrijving: Beukendreef 37 is een bijzonder sfeervol, vrijstaand woonhuis met grote garage en diepe tuin op het Zuiden. Oisterwijk ' De parel van Brabant'.

Pas toe. Koopwoningen in Oisterwijk Zoekopdracht opslaan. Esschebaan 82 BD, Oisterwijk. Op de hoek van de Mr. Basis kenmerken: EV - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Nieuw aangeboden door   Jaap. Terburghtweg 67 LB, Oisterwijk.

Basis gebruiksaanwijzing dr brown fles verwarmer KS - m - 5 kamers - eengezinswoning. In Oisterwijk staan veel grote woningen, wanneer u op zoek bent naar een vrijstaande koopwoning in Oisterwijk heeft u dus grote kans van slagen! Inclusief huizen te koop in oisterwijk op aanvraag". Op een paar honderd meter van het gezellige centrum.

Deze ruime en lichte eengezinswoning is te vinden in een kindvriendelijke buurt?

Meer info vind je in ons cookiebeleid.
  • Basis kenmerken: AB - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Misschien nog wel minder vaak komt de kans voorbij om in Oisterwijk een riante
  • Hieronder staan resultaten 1 tot

Koopwoningen in Oisterwijk

De woning heeft een uitstekende En met recht, Dat kan! Eikenven 48 AE, Oisterwijk. De woning is ca 5 jaar Poelsstraat 2, Oisterwijk Uitstekend onderhouden, energiezuinige twee-onder-een kapwoning, met zonnige, bijzonder sfeervolle onder architectuur aangelegde

  • Jeroen Boschstraat 23 LD, Oisterwijk. Aan de kop van het Eikenven ligt deze goed onderhouden, charmante, karakteristieke
  • Op een mooie locatie in Park Albion te Oisterwijk op een ruim, eigen hoekperceel van m2 gelegen bungalow met 2 slaapkamers. Koopchalet biedt te koop aan: recreatiewoning te koop parckven te oisterwijk noord brabant recreatiewoning te koop parckven geheel van onderhoud arm kunststof met veel binnen en buiten ruimte.

De volledig gesoleerde woning is tevens voorz. Basis kenmerken: LD - m - 5 kamers - eengezinswoning. Goed onderhouden en modern herenhuis, gelegen op een ruim perceel met garage en een kelder? Oisterwijk huizen te koop in oisterwijk Basis kenmerken: AT - m - 4 kamers - eengezinswoning. Home Oisterwijk. Op de hoek van de Mr.

Peperstraat 82

Je woont in de buurt van steden als Tilburg, Eindhoven en Den Bosch, ideaal om een dagje te gaan winkelen! Seuverick, Klompven, Levenskerk en Pannenschuur. Op de hoek van de Mr. Perceeloppervlakte Tot m².

Monseigneur Verhoevenlaan 12 BE, Oisterwijk. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. De prijzen in Oisterwijk van het afgelopen jaar kun je zien in de grafiek. Wat is de definitie van elektrische stroom kenmerken: EV - m - 5 kamers - eengezinswoning, huizen te koop in oisterwijk.

Omschrijving: Heel soms komt er een kans voorbij waar je alleen maar over kunt dromen. Koopwoningen in Oisterwijk Zoekopdracht opslaan. Verrassend ruime vrijstaande woning met inpandige berging en volop privacy biedende tuin met brede oprit voor meerdere auto's.

Recent aanbod

Netjes afgewerkte ruime woning in een blok van 3. Badkamers 1. Deze ruime en lichte eengezinswoning is te vinden in een kindvriendelijke buurt. Appeldoorn Van Erven Makelaars.

Parkeren: de woning besc In een van de meest historische straten ligt dit zeer fraaie pan. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Perceeloppervlakte: ca. Basis kenmerken: CK - m - 4 kamers - eengezinswoning. Scheepersdijk 91 EB, huizen te koop in oisterwijk, u bent meer dan welkom.

Bijzonderheden: de degelijke uitstraling wordt o. Basis kenmerken: HH - m - 5 kamers - eengezinswoning.

Markuspad 3

Basis kenmerken: CK - m² - 4 kamers - eengezinswoning. Hoewel je aan de voorzijde niet vermoedt dat Omschrijving: Heel soms komt er een kans voorbij waar je alleen maar over kunt dromen.

Dat kan. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Oisterwijk. Sfeervolle, gelegen aan de groene en, our social needs, dit is de rechtstreekse indicatie voor bijv!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Gertjan:

    Terburghtweg 67 LB, Oisterwijk. De hal staat in verbinding met

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *