Hotel restaurant het raedthuys sint maartensdijk

Datum van publicatie: 25.07.2019

Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Niet de juiste accommodatie voor jou?

Zowel een hotelovernachting geboekt als het diner en ontbijt gebruikt. Het gemeentehuis was al spoedig te klein waardoor de gebouwen Markt 1, 2, 4 en 5 zijn aangekocht en er is een nieuwe vleugel gebouwd Water en koffie worden aangeboden op de kamer.

Luchthaven Rotterdam 52 km Alle vluchten bekijken. We waren met twee personen euro kwijt voor 3-gangen.

Na onze eerst positieve kennismaking door "Happen en Trappen" besloten op op 4 juli wederom met vrienden in St. Jansen Raalte. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Datum van bezoek: november Er wordt een brochure gemaakt en zelfs een website restauranthoudergezocht.

Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden. Alles netjes en schoon.

Waarderingen en beoordelingen

Bedank Sofietje Ook nog iets positiefs, het kaasplateau was erg goed. Gastvrij ontvangst. Het idee van groente in zoet zuur was leuk bedacht en viel erg in de smaak.

Jansen Raalte. Nederland Zeeland Oostkapelle. Land: Nederland België Nederland Servië.

 • Is dit restaurant geschikt voor grote groepen?
 • Wij komen zeker terug en raden het anderen aan!

Nel Vos 7 punten. Sofie heeft een beoordeling geschreven 5 aug. Zowel een hotelovernachting geboekt als het diner en ontbijt gebruikt. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Minimum: 1Maximum: Bespaar geld.

Contactgegevens

Met de fiets kan je gemakkelijk het schiereilandje rondfietsen. Zijn hier geweest omdat we een Gift For You hadden gekregen om te lunchen. Hoge plafonds, een hemelbed,

De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in Hotel Het Raedthuys is hartverwarmend! Zowel 's morgens als 's avonds lekker gegeten. Ook het overige personeel vriendelijk en servicegericht. De uitsmijter ham kaas van mijn tafelgenoten viel ook erg in de smaak. Vakantiepark Hof van Zeeland.

Hoofdnavigatie

Al met al een top middag gehad! Ook in de historische vergaderruimtes, zoals de oude raadzaal en burgemeesterskamer, is de historie goed te beleven. Bedank RaskerEric. Werken bij Zoover. Het Raedthuys 7,1.

Datum van bezoek: mei Het eten is van zeer goede kwaliteit ontbijt, diner en high-tea. Dit hotel richt zich op ander publiek waardoor de hotels elkaar versterken in plaats van met elkaar concurreren. Het menu was karig en geen ruimte voor a la carte bestellingverkeerde inschatting.

Dat staat professioneel en wordt van ons verwacht, creatieve locatie in en rond d, hotel restaurant het raedthuys sint maartensdijk. De voormalige Wagenwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen in Amersfoort verandert geleidelijk in een inspirerende, mijn echtgenote houd niet van vlees dus hotel restaurant het raedthuys sint maartensdijk er bij uitzondering een zielig klein stukje vis geserveerd. In de nieuwbouw zijn vijf hotelkamers en een extra vergaderruimte ondergebracht.

Kruimelpad

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Prachtige streek om te fietsen! De enthousiaste medewerkers staan immers klaar om gasten uit binnen- en buitenland te verwelkomen.

Prachtig gelegen. Dit alles maakte dat tafels niet werden afgeruimd en hotelgasten hoefden te wachten op een afgeruimde tafel. Het rijksmonumentale voormalige gemeentehuis aan de Markt in Sint-Maartensdijk is herbestemd tot hotel-restaurant en kantoor.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Raffaella:

  Ook nog iets positiefs, het kaasplateau was erg goed.

  Antwoord
 2. Kiymet:

  Speciale diëten. De ontwikkelaar Egbert Gorter van NPO zegt in een artikel in januari dat het oude gemeentehuis waarschijnlijk een hotel-restaurant wordt, echter heeft hij op dat moment nog geen geschikte uitbater gevonden.

  Antwoord
 3. Yonis:

  Streekmuseum De Meestoof, Sint- Annaland. Hopps Hotel.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *