Google foto personen herkennen

Datum van publicatie: 11.07.2019

TunnelBear heeft enkele seconden nodig, waarna je internetverkeer omgeleid wordt via de VS. Als je denkt Ach, wat kan Google nu helemaal met die namen en die gezichten? Vind ik leuk: Like Laden….

Google is heel goed in het herkennen van dezelfde gezichten, maar weet natuurlijk niet welke naam bij een gezicht hoort. Stap 5 Jij kan de uitgesneden gezichten wel namen of labels geven, eventueel aan de hand van je contactpersonen. Deen 12 augustus , Ben je lid van Consumentenbond? Help Sneltoetsen. Gebruik jij Google Foto's?

Created with Sketch. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn google foto personen herkennen inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Deen 12 augustusIk mis Picasa nog dagelijks, that is clear: Happy New Year 2018. Google Foto's Helpforum Engels Forum. Tik bovenaan op de zoekbalk.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
 • Dat is voor velen meer dan genoeg: ze zijn goed genoeg om af te drukken of online te delen. Tech Ziggo blokkeert onofficiële televisie-app voor Android TV.
 • De albums die je in Foto creëert of laat creëeren zijn in principe beschikbaar op ieder device. Dat zal wel niet kunnen omdat het meestal een voorgeinstalleerde app is dus ipv daarvan alle data weggooien en de fabrieksversie laten staan, heractiveren en dan opnieuw laten upgraden.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken

Open prijsvergelijker. Hoe je dat doet lees je in deze blogpost. Als u gedeelde albums of e-mails met bepaalde contacten verwijdert, ontvangen ze mogelijk geen suggesties meer om foto's met u te delen. Dit kan met een zogenaamde VPN, die zorgt dat jouw echte herkomst verborgen wordt en ingesteld kan worden op bijvoorbeeld Amerika. Dit kun je controleren door bij de zoekfunctie te kijken of hier de optie 'mensen' tussen staat.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Kies daar voor  Gegevens  wissen.

Nog wel op laptop en Ipad, google foto personen herkennen. Maar ook daar staan ongetwijfeld niet alle antwoorden in. Het gaat op je Android-apparaat in vier stappen: Ga naar de Instellingen van je Android-telefoon.

Ja dat had ik gelezen. AW Poll: vind jij draadloos opladen belangrijk voor je telefoon.

Voordat je aan de slag gaat

Tik op OK. Powered by inSided. Dat zal wel niet kunnen omdat het meestal een voorgeinstalleerde app is dus ipv daarvan alle data weggooien en de fabrieksversie laten staan, heractiveren en dan opnieuw laten upgraden.

Namen toekennen Als je in de zoekbalk tikt, verschijnen in de cirkeltjes de herkende gezichten. Voor meer informatie over de cookies waarvan deze website gebruik maakt klik hier.

Ben je lid van Consumentenbond. Tik bovenaan op het zoekvak. Deen 12 augustusiOS en het web om foto's te beheren en delen, google foto personen herkennen, nooit meer iets gevonden dat zo lekker werkte.

Google Foto's Photo's is de galerij-app te gebruiken op Android, it's fantastic' The mother to Stormi Webster was standing in a giant Barbie box with a plastic clip around her waist.

Kunstmatige intelligentie

Uw contacten ontvangen geen suggesties om foto's van u met u te delen, maar u ontvangt nog steeds gepersonaliseerde films en animaties. Wij doen het proces uit de doeken voor je Android-smartphone, maar op andere toestellen is het principe hetzelfde. Deel 2 over de namen- en gezichtsadministratie vind je HIER.

 • Selecteer uw gezicht.
 • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
 • Wie kan mij helpen en weet de oplossing?
 • De foto-app van Google herkent nu naast gezichten van mensen ook dieren, zodat je sneller alle foto's van je huisdier en vindt.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Voor Google foto gebruikte ik Picasa en in Picasa zat gezichtsherkenning google foto personen herkennen. Google maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om objecten op foto's te herkennen. Geef een reactie Reactie annuleren! Share Tweet Delen Delen? Was dit nuttig. Selecteer de foto die niet bij deze persoon hoort! Google Help.

Uw gezichtsgroep bevestigen en uw contacten suggesties laten ontvangen om foto's met u te delen

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Meer informatie over gezichtsmodellen Gezichtsgroepering vindt plaats in drie stappen: We detecteren eerst of een foto een gezicht bevat. Je krijgt dan een overzicht voorgeschoteld van personen die op de foto staan, netjes gegroepeerd.

Helaas zijn niet alle functies beschikbaar in Nederland, zo ook niet bij Google Foto's. Wij kozen voor TunnelBear. Vandaag - Door Bram Lodewijks in nieuws.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Timen:

  Ja dat had ik gelezen.

  Antwoord
 2. Maxwell:

  Klik nu op de optie Opslag. De Europese Unie is de schuldige.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *