Camping d hof giethoorn

Datum van publicatie: 08.10.2019

Met oudere kinderen. Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping d'Hof in Giethoorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Veld stond redelijk vol maar dat was verder geen bezwaar.

H10 Conquistador. Ik vindt Giethoorn nog steeds fantastisch en het leuke, na 17 uur is het flink rustig in het dorp. Plaats Zoover op je website! Mooi open veld omzoomt door struiken enigszins beschut tegen de wind en uitzicht op het meer en naast botenhuis.

Turkse Rivièra. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Sanitair was prima in orde en de camping is goed onderhouden. Enige minpunt vonden we dat er geen toiletpapier in het overigens zeer schone sanitairgebouw was en geen zeep of camping d hof giethoorn om je handen te drogen. Maar zeker het lawaai van de vaste plekken doen ons besluiten hier niet meer heen te gaan.

Geweldig zwembad? Nonprofit Organization. Onze bezoekers bekeken ook.

 • Natuurlijk wilt u daar dan goed geinformeerd naar toe.
 • Logisch met dat hele mooie weer maar niet handig om dan midden daartussen een trekkersveldje te maken. De herrie van de trampoline, de grote monden van de vaste campingkinderen to anders mans kinderen.

Goed 82 reviews. Ik vindt Giethoorn nog steeds fantastisch en het leuke, na 17 uur is het flink rustig in het dorp. Veel seizoensgasten op de camping, ze groetten allemaal wel vriendelijk.

Egypte Egypte Makadi Bay. Camping Giethoorn voor campers, caravans, tent, groepen en Douchemuntjes moesten ook apart betaald best jammer voor de toch wel hoge prijs al voor een klein trekkerstentje. Geweldig zwembad.

Het varen bij Giethoorn! Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid. Miracle Resort! We hebben een aantal aanbieders voor d'Hof voor je op een rij gezet: 1. Het sanitair was echt brandschoon, is lux.

De accommodatie kan niet beter, zelden zulke schone toiletten en douches gezien op een camping.

Fenomenaal

Alcudia Garden. Prachtig gelegen. Turkse Rivièra.

Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Mooie camping, goede ligging Erwin. Heel erg rustig en helemaal weg van de drukte in het dorp. Spanje Turkije Griekenland Itali Frankrijk. Mooi open veld omzoomt door struiken enigszins beschut tegen de wind en uitzicht op het meer en naast botenhuis.

Standaardhut 1

Curaçao Curaçao Willemstad. Turkse Rivièra. Er is geen kantine en eten moet je ver vd camping halen een pinautomaat is ook een heel eind lopenl. Gold award. Martine

Camping d hof giethoorn de mooie ligging en goed sanitair is dit een no go voor ons. Gerelateerde bedrijven Camping de Stouwe Giethoorn. Egypte Egypte Makadi Bay. Marble Stella Maris. Playa de las Amricas. Complimenten daarvoor. Welkom bij Camping d'Hof in het groene Veneti Giethoorn!

Camping 't Nije Hof

Camping d' Hof - Giethoorn. Nonprofit Organization. Plaats Zoover op je website!

Voir les avis en langue trangres. Camping Giethoorn voor campers, groepen en Camping d' Hof in Giethoorn - nederland … ; Camping d'Hof camping d hof giethoorn Giethoorn is een gezellige familie- en watersportcamping gelegen in het centrum van het oude dorp, gevolg door eentje met koffie, kan mijn andere hond van 1 jaar drager zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Houdaifa:

  Maar zeker het lawaai van de vaste plekken doen ons besluiten hier niet meer heen te gaan.

  Antwoord
 2. Le:

  Het is een sta caravan camping , maar een gemoedelijke sfeer en met al het water en daarin bootjes en bruggetjes over de slootjes is dat helemaal niet storend.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *