Bring your own device vergoeding

Datum van publicatie: 04.10.2019

E-mail onvanger Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt. Soepel overstappen op Windows 10 met deze tips. WordPress Shortcode.

Sign in. Embed Size px. Voor elke soort en type telefoon die toegang moet krijgen tot het bedrijfsnetwerk moet de IT-afdeling immers aparte voorzieningen treffen. Waardeer dit artikel:. Successfully reported this slideshow. Wie betaalt daarvoor?

Cancel Save. November Want ieder device heeft andere specificaties en vergt andere instellingen om toegang te kunnen krijgen. Wel moet deze helpdeskmedewerkers bring your own device vergoeding de hoogte zijn van meerdere systemen. Het stelt de ict-afdeling voor stevige uitdagingen om minder afhankelijk te worden van onderliggende platformen en tegelijkertijd functionaliteit, beveiliging, en dat na de invoering van de euro.

Werkgevers zien vooral de potentile kostenbesparing van de strategie in en merken dat medewerkers liever werken op eigen gekozen apparatuur.

Veel werknemers kiezen er dan ook voor om hun eigen privédevice ook voor het werk te gebruiken. Als u het BYOD fenomeen in uw organisatie wilt introduceren, is het een goed idee de medewerkers vooraf te betrekken bij de plannen. Tips om de privacy op je smartphone en die van je werknemers te waarborgen.
  • Now customize the name of a clipboard to store your clips. In dit artikel zullen we de voor- en nadelen bespreken en wat dit fenomeen kan betekenen voor uw organisatie.
  • Hiermee wordt BYOD het volgende 'industrie-push issue'. Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?

Waarom is Bring Your Own Device zo populair?

Zo kan bij verlies van een bedrijfstelefoon of -laptop de data automatisch gewist worden. De werknemer ontvangt hierbij per maand een vast bedrag voor onderhoudskosten, slijtage en eventueel een abonnement. Voor jou Alle webinar. Maar hoe werkt dat nou precies en wat kan wel en wat niet? Ten tweede; Ik snap eigenlijk helemaal niet waarom de nieuwe werkkosten regeling geen rekening heeft gehouden met BYOD.

  • Dit artikel gaat in op de gespannen relatie tussen BYOD en de werkkostenregeling. Vooralsnog lijkt de BYOD-trend niet echt te kunnen rekenen op een evenwichtige fiscale faciliteit.
  • Computers en telefoons mogen namelijk, onder een aantal strikte voorwaarden, wel vrij van loonheffing worden verstrekt aan medewerkers maar niet belastingvrij vergoed.

Contact en colofon Disclaimer Bring your own device vergoeding ons. Uw e-mail Uw e-mailadres ontbreekt. Ik snap niet waarom er bij een " Nieuwe" regeling geen aandacht is besteed aan deze toch wel heel logische ontwikkeling. Bijna elke volwassen Nederlander heeft tegenwoordig op zijn minst een smartphone, en in zeker de helft van alle huishoudens is tenminste n laptop of tablet voorhanden.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Tot hoever mag een organisatie haar ICT beleid handhaven op priv devices van de werknemers. Actions Shares.

BYOD is wereldwijd populair

De verschillende devices maken het voor de IT afdeling in ieder geval lastiger om alle devices te managen en up-to-date te houden. De digitale transformatie van uw Sales en Service team. Tips om de privacy op je smartphone en die van je…. U doet er dus goed aan een rekensom te maken.

Er zijn dus minder of helemaal geen aanloopproblemen waarbij werknemers tijdelijk langzamer gaan werken of bedrijfsprocessen vastlopen omdat medewerkers problemen hebben met de besturing van hun mobiele device. Deze website maakt gebruik van cookies. Are you sure you want to   Yes   No, bring your own device vergoeding. Zorgen twee schermen echt voor een verhoogde productiviteit.

Start on?

Vergoeding BYOD

Waardeer dit artikel:. Functioneel beheer Zaaksysteem. Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?

En mag de onderneming zijn ict-beleid onverkort handhaven op deze privapparaten! Log into your account. Kijk bijvoorbeeld ook naar wat er gebeurt als het apparaat kapot gaat: wie repareert het. Maar het is een behoorlijke kostenpost voor een bedrijf om voor alle medewerkers plots nieuwe mobiele apparaten aan te schaffen.

Komen bijvoorbeeld de belkosten ook geheel voor bring your own device vergoeding van de medewerker, of draagt de werkgever die kosten deels of volledig. Dat betekent dat ze altijd in staat zijn met de laatste apps en software te werken, bring your own device vergoeding. Raad hierbij het gebruik van een programma als Lastpass aan, een soort digitale kluis waar alle wachtwoorden bewaard worden.

Voor de werknemer geeft BYOD een stukje gebruikersgemak, je kent je eigen device toch het beste. Een nieuw type medewerker bestormt jouw bedrijf: meet de cloudwerker 22 augustus En dat aantal verschillende types en soorten devices loopt al snel op. Wat is nu de relatie met de werkkostenregeling WKR?

Medewerkers verzoeken hun privlaptop of -smartphone voor het werk te gebruiken, scheelt fors in de kosten. Global Megatrends gratis whitepaper. WordPress Shortcode! Vooral bij het werken op smartphones zijn ze bang in hun vrije tijd continu gestoord te worden door werkgerelateerde zaken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ashna:

    Want voor elke soort en elk type smartphone moeten weer andere maatregelen worden getroffen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *