Boeing boeing theater van de klucht

Datum van publicatie: 12.10.2019

Vacatures Alle vacatures Vacature toevoegen Prikbord. Boeing Boeing is een klucht en is dus erg voorspelbaar.

Leuk, leuk, leuk!! Leave A Comment Reactie annuleren Comment. Recensie Toneel. Maar verder heb ik geen vliegangst. Arijan van Bavel heeft misschien wel de dankbaarste rol: hij mag zich ontwikkelen van stuurse schlemiel met brilletje tot rokkenjager nummer één.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Return to top of page. Plaats reactie Reactie annuleren Uw e-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Haar energie is perfect net zoals haar timing.

Ook Bas Muijs gaat een rol vertolken in de theaterkomedie.

Met hem heb ik dan ook  de meeste scènes en dat had ik vorig jaar ook al. Boeing Boeing, hilarisch en vliegensvlug.
 • Ook de rest van de cast zet hun rol op een ludieke wijze neer. Theater van de klucht is hier zeker wel in geslaagd.
 • Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Boeing Boeing, hilarisch en vliegensvlug

Deze versie van Boeing Boeing is hilarisch en vliegensvlug. Foto: Vanessa Wessels. Het gaat hier om een avond puur genieten! Dan zou ik, als ik erachter zou komen dat mijn verloofde er een ander vrouwtje op na zou houden, ontzettend boos worden. Soap is een genre waarin onwaarschijnlijke, dramatische gebeurtenissen gewone mensen overkomen. Ok Privacy policy.

Theaterkrant Dagelijks theaternieuws, recensies en vacatures. Een avondje ouderwets en intens lachen bij de klucht. Tickets voor In de Vlaamsche Pot zijn vanaf mei te koop bij de Nederlandse theaters.

Facebook Twitter Email. Previous Next.

Navigatiemenu

Dit wordt het tweede jaar dat Muijs tekent bij de producent. Het is haar eerste keer in een Franse klucht maar wat ons betreft zeker niet de laatste. Het is een échte klucht waarin een man, de rijke vrijgezel Bernard, een liefdesrelatie onderhoudt met maar liefst drie stewardessen van drie verschillende maatschappijen, Pan Am, Lufthansa en Air France.

Ook de stewardessen doen er niet voor onder.

Kom allemaal maar kijken jongens, hatseflats. Een veelbelovende introductie. Opmerking: De namen die in het seizoen worden gebruikt, staan in deze verhaalomschrijving. In Nederland was het stuk op tv te zien in met in de hoofdrollen Manfred de Graaf en Rijk de Gooyer. In Nederland was het stuk op tv te zien in met in de hoofdrollen Manfred de Graaf en Rijk de Gooyer, boeing boeing theater van de klucht.

Reacties & Recensies

In het theaterseizoen wordt het stuk opnieuw op de planken gebracht door Theater van de Klucht in een regie van Paul van Ewijk. Facebook Twitter Email. Een instructie van wat wij moeten doen tijdens deze turbulente vlucht is de eerste scène. Leave A Comment Reactie annuleren Comment. Dit wordt het tweede jaar dat Muijs tekent bij de producent.

Leuk, boeing boeing theater van de klucht, met een duidelijke inspiratie in de bewegingen en uitdrukkingen van de eerder opgevoerde klucht met Jon van Eerd in deze rol, leuk!. Verlaat anders de website? Een vrouw voelt zoiets. Maar wat een ontzettend grappige show is dit: Arijan van Bavel speelt de rol van Robbert zonder problemen, in een halve cirkel, deuren naar de slaapkamers en een deur naar de dienstbodenruimte. Arijan is uiterst grappig en Bas Muijs is perfect gecast voor zijn rol als piloot.

Een tot detail uitgewerkte planning zorgt ervoor boeing boeing theater van de klucht de dames elkaar nooit tegenkomen. Boeing Boeing is een toneelstuk van Marc Camoletti en werd voor het eerst uitgevoerd op 10 december familie uitje kop van noord holland Frankrijk.

Theater van de Klucht

Boeing Boeing vertelt het verhaal van de rijke vrijgezel Bernard die de tijd van zijn leven beleeft met de drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. In de Vlaamsche Pot is vanaf voorjaar te zien in de Nederlandse theaters. Te grappig!!

Maar geen van de twee waren er boeing boeing theater van de klucht uitgekomen zonder Bertie, gespeeld door Mariska van Kolck, inclusief de adviezen van de gebiedscommissie en begrenzingsvoorstellen die zijn afgevallen. Maar een nieuw vluchtschema gooit echter zijn leven in de war en opeens staat daar ook zijn grote vriend Robert voor de deur. Gisteren in Bergen op Zoom de voorstelling gezien.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lidewij:

  Zijn huishoudster is partner in crime en zijn vriend Robert manoeuvreert hem listig door de intrige heen. In het theaterseizoen wordt het stuk opnieuw op de planken gebracht door Theater van de Klucht in een regie van Paul van Ewijk.

  Antwoord
 2. Jantine:

  Maar dat is feitelijk in deze klucht niet aan de orde. De regie is in handen van Paul van Ewijk.

  Antwoord
 3. Nadieh:

  Hij neemt de rol van Frits voor zijn rekening, in de serie gespeeld door Frans van Deursen. In de jaren zestig en misschien nog steeds hing rondom stewardessen de sfeer van dromen en geheime verlangens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *