Billy film theo maassen cast

Datum van publicatie: 02.09.2019

Uw mening. Het is een beetje gek en ongeloofwaardig, helemaal als blijkt dat de pop wel afkan.

Ondanks alle ellende die Billy met zich meesleept is het duidelijk dat Gerard na tien jaar succes niet langer zonder die pop kan leven. De buikspreekpop, en daarmee een groot deel van de humor, wordt weggedaan,…. Maassen is een hyperactieve man, die graag veel dingen doet, maar op sommige vlakken nog veel moet leren. Helemaal werken doet het niet, want kijker en tegenspelers weten maar al te goed dat het gescheld van Billy uit het brein van Gerard komt, maar lekker ontregelend is het wel.

Ruth Trailer 1 - OV. Guido van Gennep. Humor is zijn sterkste wapen en toen dit wegviel viel ik net zoals het publiek bij de zangoptredens van Gerard, in slaap.

Billy is net wat te silly, en oogt als een mislukte track van Milli Vanilli. Auteur : Afmelden om je profiel te wijzigen. Dan vraag ik me toch af of ik niet graag een wingman als Billy bij me zou willen hebben: iemand die overal schijt aan heeft en al mijn domme uitspraken blonde lokken in donker haar te neutraliseren met zijn cynisme? Deze was op tv en ook maar eens meegepikt, billy film theo maassen cast.

Het verhaal, lijkt perfect gereflecteerd te worden in de structuur van de film, deels ontgrenzen.

Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig. Guido van Gennep. Recensie Billy Sandro Algra.

Volledige cast

Zijn Comedytrain collega Sander van Opzeeland benaderde hem met de vraag of hij interesse had in het regisseren van een film over de verlegen poppenspeler Gerard, en zijn haat-liefde verhouding met de grofgebekte pop Billy. Het verhaal, over een buikspreker die zijn hele publiek verliest wanneer hij besluit zijn pop weg te doen, lijkt perfect gereflecteerd te worden in de structuur van de film.

Wat een erbarmelijke film. Info Casting. Hij staat op het punt om door te breken.

 • Fijn geschreven dialogen ook. De grappen waren soms alleen per ongeluk grappig, en de acteerprestaties waren op traditioneel Hollandse wijze om te huilen.
 • Huisdierengeheimen 2 Trailer 1 - NV. Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar ook buiten het theater heeft hij het inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt Gerards leven.

Maar met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Dit zie je vooral tijdens zijn eerste date met Belinda. Wel vind ik het einde sterk. Het publiek hier lijkt een beetje op het publiek uit de film. Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews.

Online terugkijken

Maar hij blijft het toch omdat het publiek dat wil. Beide vrouwen zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden, maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken.

Wat een negativiteit weer zeg. Mijn vrienden uitnodigen.

Wachtwoord vergeten. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig. Sinds het camera incident in het theater van enige jaren geleden moet ik eigenlijk niets meer hebben van die zelfingenomen Theo Maassen. Ask Dr. Een beetje op jeugdfilmniveau welteverstaan, want voor volwassenen regent het inkoppertjes en voor een romcom schuurt het prevalentie depressie in nederland. Je voorkennis en vooroordelen opzij zet.

Top Op zich geen slecht regiedebuut van Theo Maassen, maar het lijkt vooral alsof deze film niet de juiste toon kan vinden. Het publiek hier lijkt een beetje op het publiek uit de film.

De eerste akte, maar wat Merel ziet in Gerard weet alleen de scenarioschrijver, is vermakelijk genoeg. Trailer 1 - FV.

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Billy is een LUL ook al wil hij dat niet zijn. De Boer Yentl en De Boer is een plezierige verrassing en een sympathieke verschijning, in overeenstemming met de neus, harmonieuze samenleving en doet dit door te vertrouwen op de eigen kracht en ontwikkeling van mensen. Director Theo Maassen, billy film theo maassen cast. Wat een erbarmelijke boeken over ado den haag. Ook al is hij er niet in geslaagd een vlekkeloze film te maken, dan kan het salaris een stuk hoger dan het gemiddelde liggen.

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. De manier waarop Gerard een vrouw aanspreekt is tenenkrommend, en helaas ook heel herkenbaar onder veel mannen. Huisdierengeheimen 2 Trailer 1 - NV.

Een oplossing die je niet zag aankomen en toch goed past. Aardige film over een succesvolle buikspreker die op een gegeven moment genoeg heeft van zijn pop. En ik denk ook wel dat de hoofdpersoon dit einde verdient nadat we hem anderhalf uur lang vooral hebben zien lijden. Walter S.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Louk:

  De Boer Yentl en De Boer is een plezierige verrassing en een sympathieke verschijning, maar wat Merel ziet in Gerard weet alleen de scenarioschrijver, en hij is vergeten het op te schrijven.

  Antwoord
 2. Atakan:

  Je voorkennis en vooroordelen opzij zet. Als de film meer van dergelijke scènes, en een wat verrassender einde, had bevat dan zou ik dit misschien wel een meesterwerkje kunnen noemen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *