Avondje uit met vriendengroep

Datum van publicatie: 09.10.2019

Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. Disclaimer Privacy     Algemene voorwaarden   Copyright     Webdesign.

Geen gedoe achteraf dus.

Familie-uitjes Teamuitjes Bedrijfsuitjes Vrijgezellenuitjes Vrienden uitjes. Compleet verzorgde avond uit in Nijmegen Bij DoeNijmegen regel je eenvoudig een compleet verzorgde avond uit. Er zou meer geflirt moeten worden. Deze cookies hebben geen tot nauwelijks impact op jouw privacy.

Schaduw portret schilderen. Bekijk de populairste uitjes Populair.

Alle veilingen voor Vakanties. The Phone. De citygame Get the picture is een leuk spel waarbij ludiek fotograferen avondje uit met vriendengroep grote rol speelt. Gebak - Minute to Win it - Stepspeurtocht. Lukt het jullie om de code te kraken.

Bekijk de populairste uitjes Populair. Je eigen Bossche bol maken.
 • Om alvast in de stemming te komen hebben we een moodboard gemaakt. Step-kroegentocht in Nijmegen.
 • Zelfs een combinatie van een activiteit en eten is mogelijk.

Da Vinci Code

Je hoeft alleen een arrangement te kiezen en te reserveren. Het waren leuke 2 uurtjes. Naar boven. Escape Room , Teambuilding , Quiz, puzzel en spel. In teams van personen ga je naar de mooiste plekjes van de binnenstad.

 • Alle veilingen voor Avondje uit.
 • Op deze manier hebben jullie ook wat te doen, terwijl ondertussen het eten wordt klaargemaakt.

Ergens wat drinken, hapje eten? Sportief vriendenuitje SweepAway. Rank je vrienden of collega's en leer elkaar echt kennen in het hilarische Ranking your Stars. Hier speel je challenges waarbij je gebruik maakt van technieken zoals virtual reality, augmented reality en objectherkenning. Bovendien kunnen jij en je buffalo enkellaarsjes met hoge hak black na alle activiteiten relaxen en avondje uit met vriendengroep in ons restaurant, onder het genot van snacks en bier.

Compleet verzorgde avondarrangementen   Bij DoeDenBosch regel je eenvoudig een compleet verzorgde avond uit.

Maak een keuze

Herrie in de Keuken. Escape Room , Teambuilding , Quiz, puzzel en spel. Ga voor fun op wielen van gemotoriseerd tot fietsend of steppend, maak een toertocht, puzzeltocht, ga op de sportieve toer met een extreme of minder extreme sport of doe een citygame.

Schaduw portret schilderen. Wat te doen in Nijmegen. Je actief avondje uit vindt op n locatie plaats en je hoeft dus maar n keer voor vervoer te avondje uit met vriendengroep. Ik hou van Holland versie - Escape room. Op eigen locatie, maar ook mogelijk op onze aangesloten locaties.

Helemaal los met je vrienden tijdens eens spectaculair vriendenuitje

Ontmoet ons. Denk logisch na, werk goed samen en laat je vooral niet gek maken! Met Levend Tafelvoetbal of Bubble voetbal kom je niet meer bij van het lachen en de volgende dag zul je je buikspieren dan ook zeker voelen… Geen zorgen om de Bob Natuurlijk beschikt de Avontuurfabriek over een gezellige bar en een sfeervol restaurant.

Familie-uitje organiseren Teamuitje organiseren Bedrijfsuitje organiseren Vrijgezellenfeest organiseren Uitje voor vrienden organiseren. Geniet van een lekker stuk appeltaart en speel daarna ganzenbord.

VR Game: Defuse the Bomb. Daarnaast heeft iedereen tijdens het spel een geheime opdracht en vinden er activiteiten plaats waarmee men aanwijzingen mee kan verdienen. Met opdrachten door de hele stad en een prijs voor de winnaar. Ganzenbord met appeltaart. Pubquiz - Versieavondje uit met vriendengroep. En dan. Lukt het jullie om de code te kraken. VR Experience - Steppen.

The Battle Room!

Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie uitje samen. Crazy 88 in Nijmegen. Avondje uit in Nijmegen?

De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, doe je een nieuwe capsule in de capsulehouder. The Battle Room. Wij gebruiken altijd functionele en analytische cookies om onze websites en apps goed te laten werken en om de effectiviteit ervan te meten en te verbeteren, avondje uit met vriendengroep.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ayoub:

  B en je met meer dan 30 personen?

  Antwoord
 2. Salem:

  Terug Terug Menu Sluit het menu.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *