Auto huren griekenland voorwaarden

Datum van publicatie: 29.07.2019

Dit is dit voordeliger en zo weet je zeker dat er een huurauto beschikbaar is. Het kan dus wel, maar is wel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Je bent 18 jaar en hebt net je rijbewijs gehaald.

Bekijk alle landen. De huurperiode is langer dan 30 dagen. Door vooraf in Nederland de auto te reserveren weet je vooraf precies wat je kwijt bent. Heraklion luchthaven. Veel gemakkelijker wordt het niet! Haal meer uit uw huurauto Deze handige informatie geeft u enige basiskennis omtrent uw reis naar Griekenland.

Bij grotere organisaties is dit auto huren griekenland voorwaarden goed geregeld. Daarnaast kunt u er ook genieten van geweldige optredens en festivals. Nieuw wachtwoord Het wachtwoord moet 8 tot 16 tekens lang zijn. Auto huren vanaf 21 yes we can clinics ardennen via Skyscanner Ben je 21 jaar of ouder en wil je een auto huren via Skyscanner.

Uiteraard kun je ter plekke een auto gaan huren, auto huren griekenland voorwaarden. Chalkidiki Pefkochori Anna Maria Paradise.

Het is een extra verzekering voor de verhuurder wanneer jij bijvoorbeeld de auto niet volgetankt aflevert.

 • Auto huren.
 • Piraeus haven.

Algemene informatie en regelgeving

Standaard optimaal verzekerd voor een duidelijke all-in huursom. Een ander belangrijk aspect is wie de hoofdbestuurder is. Autohuur Verhuurlocaties Auto's zijn te huur bij vliegvelden en in de grote steden, maar ook in toeristische gebieden en op de grootste eilanden. Goede vraag. Thessaloniki luchthaven.

Debetkaarten pinpassen, bankpassen, auto huren griekenland voorwaarden, p, bellen en inspreken via algemeen nummer, p. Het is in Griekenland echter gebruikelijk dat u bij het tanken wordt geholpen door auto huren griekenland voorwaarden pompbediende. Want in Griekenland vaste land werken wij op meer dan 50 bestemmingen samen met verschillende aanbieders van autoverhuur. Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode f dat we geen aanbod hebben voor de www buienradar nl haarlem ophaallocatie.

Er kunnen maximaal twee bestuurders worden opgegeven en vaak is de tweede bestuurder tegen meerprijs. Toon meer bestemmingen … Laden Regio Land.

Verhuurlocaties

Tol dient met contant geld betaald te worden. Hiervoor gelden mogelijk extra kosten, deze staan in de volgende stap vermeld in de huurvoorwaarden. Waar kun je een auto huren in Griekenland?

Je kunt er dan voor kiezen om je huurauto op te halen bij een stadskantoor. Als ik terplaatse huur zie ik wat ik krijg en bevalt het me niet, ga ik naar een ander! Dat zou ik dus niet aanraden. Gelukkig zijn er uitzonderingen. Zorg dus dat je de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert op de dag dat je de auto retourneert, auto huren griekenland voorwaarden. Griekenland nieuwsbrief.

Door Griekenland met een huurauto

Samos luchthaven. U kunt met uw Nederlandse bankpas pinnen bij de Griekse geldautomaten. Helaas gaat dat niet zo makkelijk, want veel autoverhuurder hanteren een minimumleeftijd. Ga je een auto huren op Kreta, Zakynthos, Corfu of elders in Griekenland tijdens je vakantie, lees dan deze handige tips.

 • Gratis reisadvies Tips auto huren Griekenland Wanneer je een auto gaat huren in Griekenland is het belangrijk om de volgende tips mee te nemen:.
 • Kythira luchthaven.
 • Je remweg is dus ook langer.
 • Of je nu met je eigen auto gaat, een auto wil huren of gebruik wilt maken van het Griekse openbaar vervoer, op deze pagina vind je alle praktische informatie over vervoer in Griekenland.

Inleveren Kies inleverlocatie Facebook I love u quotes tumblr Instagram Pinterest. Griekenland vasteland 30 bestemmingen Griekenland vasteland. Tip 2: Zorg voor een geldig rijbewijs en paspoort - als je niet in bezit hiervan bent, dan kom je niet voor verrassingen te staan en kun je het gewoon in Nederland al regelen.

Soms is een auto huren op jarige leeftijd wl mogelijjk, krijg je de auto niet mee. Neem contact met ze op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en auto huren griekenland voorwaarden kunnen ze je helpen met de juiste verhuurder die deze optie biedt, door bijvoorbeeld een toeslag te betalen. Zoek naar:. Je moet op papier dus ook al enige rijervaring hebben, auto huren griekenland voorwaarden.

Regels auto huren Griekenland

Bij kortere huurperioden, van één tot drie dagen, hoort weleens een maximum van vrije kilometers per dag. Auto's waar iedereen blij van wordt. Aghios Nicolaos.

In Griekenland is het een uur later dan in Nederland. Zeker als je op smalle weggetjes rijdt. Je rijbewijs moet je minimaal n jaar in je bezit hebben voorafgaand aan de eerste geplande dag dat je de auto wilt huren. Chalkidiki Pefkochori Aloni Hotel-Studios, auto huren griekenland voorwaarden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marieta:

  Maar met de auto bezoek je de meest prachtige plekken. Zoals in de media vaak naar voren komt dat lokale aanbieders nog wel eens willen sjoemelen weet je met een internationale tussenpersoon dat je zaken doet met een betrouwbare verhuurder.

  Antwoord
 2. Jörn:

  Wellicht dat zij als bemiddelaar beter je wensen kunnen doorgeven en behartigen.

  Antwoord
 3. Geerten:

  Het grootste deel van de bevolking heeft het Grieks als moedertaal.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *