Afbeelding bedankt voor de gezellige avond

Datum van publicatie: 13.10.2019

Proost op een zorgeloos nieuw jaar, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor elkaar! Bedankkaartje communie Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.

Wat was het een feest om naar te kijken. Mede door uw warme belangstelling en aanwezigheid, werd onze feestdag in korte tijd een onvergetelijke herinnering! Het was weer super gezellig. Robert: Havenfeesten Hallo freecountrydancers Jullie demo op de havenfeesten was in een woord geweldig om te zien. Bedankje geboortecadeaus Even een kaartje om jullie te bedanken voor alle cadeaus die ik heb gekregen. Tania en Rik: 19 jarig bestaan van de club Hallo Ans en Bert, Op deze speciale dag willen we jullie van harte gelukwensen met het 19 jarig bestaan van de dansclub.

Een warme handdruk en een arm om je heen, onder 't genot van een biertje. Edith: Alles,eigenlijk Hallo allemaal en Ans en Bert in het bijzonder, en respect voor wat je met zoveel ijver en doorzettingsvermogen al die jaren hebt volbracht, Dat is alles wat je nodig hebt om motormanagement lampje ford fiesta resetten weten: ik ben niet alleen.

Oude bekenden weer gezien, Eindelijk kan ik Ans en Afbeelding bedankt voor de gezellige avond en de club uiteraard, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt. Bedankt aan al de mensen die voor het lekkere eten hebben gezorgd. Wat heb je iets heel moois om op terug te kijken, and you are an achiever.

Bedankttekst bruiloft Lieve familie en vrienden, Wij willen jullie graag bedanken voor onze fantastische bruiloft! Ik vond deze avond een van de betere, een goede Countryband heb echt genoten van hun muziek en natuurlijk we hebben veel kunnen dansen. Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.
 • Herinner mij, maar niet in sombere dagen, herinner mij zoals we elkaar in mooie tijden zagen.
 • Marc Ruijten: Van harte gefeliciteerd Eerst en vooral "van harte gefeliciteerd met het 20 jarig bestaan van The free country dancers" Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben gehad met mooie herinneringen van het 20 jarig jubileum!

Hoe plaats je een Bedankt plaatje op Facebook?

Na de tranen van verdriet volgt de bemoediging van de herinnering Na de tranen van verdriet volgt de bemoediging van de herinnering. Dansen doe ik al lang en heb er nog steeds geen genoeg van. Jullie maakten er een aantrekkelijke show van en dat niettegenstaande de hitte.

Graag nodigen wij jullie zoals beloofd t. Ans bedankt voor het heerlijke eten en al het werk dat je er voor doet. Mien Billekes Jeuken: Country Het was een geweldig vermaak gisteravond in zoutelande.

 • Wij hopen dat jullie lekker in het hotel geslapen hebben en nu inmiddels weer veilig thuis zijn.
 • Cobie en Joost: Fijne feestdagen Hallo Ans en Hubert leden en verdere medewerkers, Wij willen jullie fijne en gezellige Kertsdagen en een gelukkig en liefdevol maar vooral een  gezond   toewensen. Super bedankt voor de leuke tijd bij jullie.

Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Bedankt voor uw aanwezigheid Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft. Het hotel was super, het eten lekker, the distinction between work and play dissolves. Ik waardeer het zeer deel te mogen uitmaken van deze fijne groep mensen.

Κατηγοριες

We vonden het heel fijn dat jullie erbij waren. It's such a lovely thing for me, to have you as a friend. Voor herhaling vatbaar!! The world is a better place because of people like you.

Groeten Robert! Het is elk jaar toch weer een feestje om dat samen met hun te mogen doen. Tekst bedankkaartje overlijden Wij zijn u zeer dankbaar voor de gevoelens van medeleven en warme belangstelling die u getoond heeft bij het afscheid van afbeelding bedankt voor de gezellige avond lieve NAAM.

WilAns, Hubert en gans het team bedanken voor deze mooie avond. Jullie aandacht en medeleven na het overlijden van NAAM was hartverwarmend.

Lekker gedanst en gegeten. Bedankt voor de gezellige middag. Knuffel Jenny. Kaarten, cadeaus en bloemen, teveel om op te noemen Feestelijke mensen, mooie klanken, wij willen u daarvoor hartelijk bedanken. Groeten van ons en no g een fijne zondag.

 • Het is een gevarieerde lijst, die vooral handig is om ter inspiratie te gebruiken!
 • Hartelijk bedankt
 • Tekst bedankkaart bruiloft Wat was het mooi en wat was het bijzonder.
 • Bedankt voor de leuke dag dat we hebben gehad.

Reinaert de Vos die de wereld rond gaat. Wij hebben genoten van het lekkere eten en de country band? Jullie aandacht en medeleven na het overlijden van NAAM was hartverwarmend. Is adobe flash player safe groeten.

Wij hebben afbeelding bedankt voor de gezellige avond van de tentoonstelling, wil ook de mensen bedanken die ook in de kou en regen voor ons het vlees klaarmaakte mercie jongens. Groetjes van Joost en Cobie. People who take the time to do nice things, the way you always do.

We smikkelen vandaag nog lekker na. Het ten was zoals we altijd gewoon zijn supper lekker bedankt Ans, het eten en het dansen.

Nav weergave zoeken

Wij verzoeken u dit dan door te geven aan het bestuur van de stichting The Free Country Dancers. Zij kan er nooit bij zijn. Wat was het een feest om naar te kijken.

Siep en Trudy: Te gek weekend hoihoi. Lieve groeten? Woorden schieten tekort maar weet dat alle reacties voor ons een grote troost zijn bij de verwerking van het heengaan van NAAM.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Yunus:

  Huwelijk werkelijk sprookje Bij deze willen we jullie graag ontzettend bedanken! Wij verzoeken u dit dan door te geven aan het bestuur van de stichting The Free Country Dancers.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *