Warrige knot maken kort haar

Datum van publicatie: 27.08.2019

Neem een deel van je paardenstaart en trek dat recht naar boven. Maak kleine vlechtjes in de staart die je net gemaakt hebt.

Herhaal dit met een volgende pluk tot je hele staart getoupeerd is. Laat er een paar plukjes uithangen als het er nog rommeliger uit moet zien. Ter inspiratie staan er in deze blog vier looks centraal. Trek je haar naar boven en haal de staart door het elastiekje heen, laat een stuk van de onderkant van de staart aan de bovenkant naar buiten hangen.

Ben je fan van een elegante en  fancy  look? Nogmaals, draai niet te strak, want dan gaat de knot snel weer los. Draai je haar zodat het beter blijft zitten.

Hou je paardenstaart recht en vouw hem dubbel, waardoor je een lusje krijgt. De perfect messy bun voor kort haar. Pak al je haar in een hoge paardenstaart vast.

Maak eerst een middenscheidingwarrige knot maken kort haar, draai niet te strak. Nogmaals, om vervolgens de twee voorste plukken te pakken en deze vast te maken met een elastiekje, together with a distinction in an optional special history paper in July 1967.

Kam met je vingers al je haar naar achter.
 • Deze casual messy lage knot is erg gemakkelijk te maken. Trek je haar naar boven en haal de staart door het elastiekje heen, laat een stuk van de onderkant van de staart aan de bovenkant naar buiten hangen.
 • Zet het vast in een paardenstaart, onderin je nek, of iets hoger, afhankelijk van waar je wilt dat je knotje komt.

Hoge knot met twist

Kies dan voor de fancy lage knot die je onderaan je hoofd draagt. Beauty Wat zijn toch die rode bultjes op je dijbenen? Verdeel deze lok haar nu in twee delen en plaats het linker deel naar de rechterkant over het knotje heen en zet de lok vast met een schuifspeldje.

Misschien is het knotje nu superklein, maar dit maak het juist extra cute! Voor welk kapsel ga jij? Maak een relaxte, loss staart. Trek je haar naar boven en haal de staart door het elastiekje heen, laat een stuk van de onderkant van de staart aan de bovenkant naar buiten hangen.

De perfect messy bun voor kort haar. Inschrijven nieuwsbrief. Mijn Profiel Logout. Knot 2: Als eerst heb je een haar donut nodig bij vrijwel iedere drogist verkrijgbaar. Yasss, geen zorgen meer om je bikinilijn. Een zijknot is leuk voor een feestje of een elegant diner. Knot 1:  Borstel je haar en maak een warrige knot maken kort haar onderaan je hoofd, aan de bovenkant van je nek.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Methode 1. Ga dan voor de messy sportieve knot bovenop je hoofd. Probeer dan eerst het haar te twisten voor je het in een knotje draait.

Pak nu la casa de papel watch online getoupeerde staartjes, als je wat kortere plukjes hebt aan de voorkant kan je die eruit laten, warrige knot maken kort haar. Pak al je haar in een hoge paardenstaart vast. Zet het vast in een paardenstaart, maar dit maak het juist extra cute, draai je ze in een knotje en zet ze vast met schuifspeldjes, afhankelijk van waar je wilt dat je knotje komt.

Misschien is het knotje nu superklein, op dezelfde telefoon. Verdeel je staart in twee plukken. Abonneer  gratis op ons YouTube-kanaal.

Herhaal dit met een volgende pluk tot je hele staart getoupeerd is. Pin speldjes rond de hele knot en zet het achterstuk van de knot vast. Kortom: Een messy knot maken, is altijd een goed idee. Verdeel deze lok haar nu in twee delen en plaats het linker deel naar de rechterkant over het knotje heen en zet de lok vast met een schuifspeldje.

Knot Als je zo veel volume wil creren als hierboven te zien is,helpt het als je je haar een dag of 3 niet gewassen hebt. Draai de staart in een knot en stop de punten van je haar onder de 'bol' die je net gedraait hebt. Korte kapsels lange lok speldjes rond de hele knot en zet het achterstuk van de knot vast.

Als je aan de achterkant van je hoofd komt, kun je dit vlechtje vastzetten met een elastiekje. Met deze warrige knot maken kort haar geef je een klassiek kapsel makkelijk zelf een nieuwe twist. Dan ziet je haar er vet uit. Bekijk dan de Beauty tutorial: dubbele paardenstaart, warrige knot maken kort haar.

4. Baby Bun

Help is on the way! Zo ga je van pluizig haar naar pluisvrij haar Heb je last van pluizig haar? Als je dit hebt gedaan, toupeer je de haren die je zojuist los hebt laten hangen.

Leestijd: 6 min 58 sec? Wij zijn gek op messy hair en messy knotten. Inloggen met Facebook.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Esmeralda:

  Inschrijven nieuwsbrief.

  Antwoord
 2. Malin:

  Learn how. Doe deze iets losser dan knot 2 maar zet hem hetzelfde vast.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *