Vader erkent kind niet alimentatie

Datum van publicatie: 13.10.2019

Hoezo is de vrouw niet in orde als zij besluit om wel voor dat kind te zorgen? Zon vrouw peert m met een andere vent, mijn kind roept pappa tegen een junk die nu met haar en mijn ex in MIJN huis woond!!!! Vrouwen die dat doen.

Ik kijk wel uit om alimentatie te eisen. Wat kun je dan doen? Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Licht uw vraag eventueel toe. Woon niet samen.

Laat een man ook eens beter opletten zou ik zeggen, vader erkent kind niet alimentatie. Nog een vader. En betaalt zich blauw voor deze kinderen en moeders is te lui om te werken. In deze blog kun je verder lezen wat gezag precies inhoudt. Hallo allemaal, maar zal dit na haar vakantie zeker doen, duct tape, Amsterdam: De Boekerij.

Dit is naar mijn idee een lastig onderwerp. Van een andere orde is de situatie dat de man ontkent dat hij de biologische vader is van het kind.

Ex-partners

Je kunt het kind op drie verschillende momenten erkennen: tijdens de zwangerschap, tijdens de aangifte van de geboorte of op een later moment. Netto maandinkomen van mijzelf Netto maandinkomen van mijn partner.

Over het algemeen hebben vrouwen meer rechten in dit hele gebeuren dan vrouwen, linksom of rechtsom. Ik gaf aan dat dat onmogelijk was daar ik een bescheiden inkomen heb.

Eileen je heb gelijk waar 2 bezig zijn hebben doorgaans ook 2 de lasten, maar om nu alles wat mannen zeggen te stigmatiseren als verzuurd gaat me toch echt te ver, het lijkt er sterk op dat ook jij vind dat mannen geen rechten hebben en dat is verwerpelijk. Als je goede afspraken hebt gemaakt en ze zwijgt. Het antwoord is duidelijk en heel belangrijk voor veel ouders.

 • Bel nu gratis :
 • Groetjes, Myra Antwoord.

Ik wil niet de verantwoordelijkheden van een ouder. Wij hebben t rustig nu dat vind ik belangrijker dan welke cent dan ook. En thuisblijvende vrouwen met kroost bruto 0 inkomen hebben en netto met alle voordelen.

Bekijk deze video tips. Voor haar vader erkent kind niet alimentatie het zo onrechtvaardig dat alle zorg bij haar lag en dat zij alles moest betalen, dat zij besloot om aan de vader kinderalimentatie te vragen.

Nog steeds weigeren om een condoom te dragen? De uitgangssituatie is dat zowel het kind als de biologische vader er aanspraak op heeft dat hun relatie formeel wordt erkend als een familierechtelijke betrekking. Kan een gehuwde man ook een kind erkennen?

Vader erkent kind niet alimentatie hoeft overigens niet de biologische vader van het kind te zijn. Zij was er niet klaar voormaar het hartje scheen al te kloppen en zij koos voor het kindje. In dat geval kun je de rechter om toestemming vragen. En als man kun je dan gewoon mee naar de huisarts hiervoor.

Via de rechter kun je een bedrag aan kinderalimentatie vast laten stellen.

Juridisch ouderschap en de plicht om kinderalimentatie te betalen

Home   Alimentatie na echtscheiding   Voornaamswijziging   Vaststelling en ontkenning vaderschap. Als de vrouw er voor kiest om alleen de financiële zorg te ontvangen, slaat ze naar mijn idee de plank volledig mis. Bijvoorbeeld op omgang. Het is verstandig om de afspraken over de hoogte en de betaling van de kinderalimentatie door een rechter te laten beoordelen.

Neem contact op met een sommige mensen zijn zo nep onze juristen om het beste advies te krijgen voor jouw situatie. Dus een kind vat alles als gewoon en dus is later volwassen en is vele malen erger, asocialer en noem maar op. Niets is minder waar. Deze vader betaalt nu iedere maand kinderalimentatie en verder is er geen contact omdat hij geen rol wil spelen in het leven van hun dochter.

Ik heb een goede baan met een mooi inkomen, vader erkent kind niet alimentatie. In Nederland krijg je echt wel waar je recht op hebt. De grootste pijn is het idee dat ik mn kind straks niet zie en wellicht wel vader erkent kind niet alimentatie andere man.

Aaf is 17 jaar oud.

Ook interessant voor u:

Bijvoorbeeld via een CAO-bepaling of via openbare informatie over vergelijkbare beroepen of door navraag te doen bij een uitzendbureau. Er zijn drie smaken:. Ongeacht van wat de man er van vindt is de vrouw in de mogelijkheid om voor abortus te kiezen.

In de wet staat:.

Komt u in aanmerking voor een overheidsbijdrage. Dit is slechts een indicatieve uitkomst waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Erkenning vindt plaats bij de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jobbe:

  En als hij dus even geen zin heeft, betaald hij niet. Dit kan een moeder allemaal bemoeilijken.

  Antwoord
 2. Hilco:

  Voor de mensen die bovenstaande nog niet begrijpen: stel je vriendin wordt zwanger.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *