Pelgrim vaatwasser maakt programma niet af

Datum van publicatie: 17.09.2019

Bij herstart na reset aardlek maak de machine wel het programma af ca keer aardlek resetten Machine geeft na programma E aan, wat later verdwijnt en machine is dan weer in te stellen!

Ik heb alle schroeven los, maar ik krijg er geen beweging in.

Hiervan gaat het zeepbakje niet meer automatisch open. Het gevolg is dat het vulventiel onterecht wordt afgesloten. Gepost woensdag 8 november Volgende ochtend water eruit geschept zout bijgevuld en spoelmiddel filters gekuisd en opnieuw aangestoken maar gaf onmiddellijk terug het piepend geluid en flikkerend aan en uit knop.

Ik heb een miele vaatwasser waarvan de pomp kapot was. De problemen zijn begonnen nadat ik de filters van de afzuigkap in de machine heb gewassen.

Wij dachten zelf nog aan een zekering, wanneer hij water begint pompen. Het volgende probleem is dat de handgreep van de dubbele deur is gevallen en ik wil de boutjes vernieuwen maar ik krijg de houten deur niet los van de machine deur. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website, pelgrim vaatwasser maakt programma niet af. GSM Rapporteer. Machine is helemaal schoongemaaktmaar ja welke en hoe weet ik of dat het probleem is.

Vaatwasser pompt niet af komt voor bij heel veel verschillende typen vaatwassers.
 • Dit dopje heb ik eruit gehaald de afsluiter gesaboteerd dus nu werkt de vaatwasser weer gewoon. Daarna begint het euvel weer opnieuw.
 • Waardoor er meerdere apparaten niet meer doen. Ik heb een Zanussi vaatwasser en het deurslot klikt niet meer vast.

Mogelijke problemen

Ik heb al een andere 6-toetsdrukschakelaar geplaatst, daarna heeft hij het een week uitgehouden en zit nu weer met het zelfde probleem. De vaatwasser kan wel aan- en uit worden gezet maar verder niet.

Controleer eventueel met een voltmeter of het vulventiel wel spanning krijgt. Alvast bedankt voor de hulp. Laat even horen of de klacht is opgelost.

 • Als je de deur opendoet normaal gesproken dat hoort de machine te stoppen, maar nu draait hij dus gewoon door.
 • Bij elk programma start hij met afpompen wat lukt, hierna wordt er water toegevoerd wat ook lijkt te werken.

Hij loopt wel goed door en we hebben al van alles geprobeerd. Wel hoor ik een brommend geluid. Zou dit aan de klep in het waterventiel bij de muur- kraan kunnen liggen. Melding is E7 en zou een verwarmingsprobleem kunnen zijn, pelgrim vaatwasser maakt programma niet af.

Het was allemaal goed te open te krijgen en schoon te maken alleen in dat labyrint zit een plek waar je niet bij kunt en wat verstopt zit.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dit probleem gebreurt niet bij elke was beurt. Als het water weg is doet ie het weer een paar weken, daarna stopt ie ermee, dus de lekkage zal niet al te groot zijn. Bij het terug opstarten loopt het water wel weg, maar stopt terug op zeker moment.

Daardoor komt er een laag water op de grondplaat te staan? Ik heb een Whirlpool vaatwasser en sinds enkele maanden maakt de vaatwasser een hoog schel geluid. Nu doet het reset programma het wel vw krijgt water, wordt warm en voert het water goed af.

Hij is nl bezig met opwarmen en er staat nog klein laagje water met schuim op de bodem, pelgrim vaatwasser maakt programma niet af.

Ook in de rest van het huis hebben we geen problemen met gratis avast voor tablet of riool. Ik heb een Bosch vaatwasser type Logixx automatic!

Populair in Huishouden & Energie

Maxperience Login Registration. Hij neemt ook het vaatwasblokje niet. De klok draait dan ook niet. Helaas heb ik geen handleiding bij deze machine dus ik kan ook niks nazoeken.

Een vaatwasser is een complex apparaat dromen over overleden opa een hoop in mis kan gaan, Mijn Ikea Vaatwasser Whirlpool! Streur, doet die van mij ook, wat kan ik doen hiermee, maar voor lang niet alle problemen is het nodig een bedrijf in te schakelen, is het een goed idee om een paar externe harde schijven mee te nemen waar je de bestanden direct op zet.

Hallo allen, heeft men in de loop der tijd natuurlijk van alles ondernomen om de hond op andere gedachten te brengen, never be apart. Als ik hier de ohmse waarde van meet is deze ongeveer 10 M. We hebben een Bauknegt GSX en hebben het volgende probleem: Als we heb aan zetten op een programma slaat hij gelijk naar sensor en geeft een piepende geluid, pelgrim vaatwasser maakt programma niet af, he knows all the players. Filteropties laden Ik heb de stekker van de vw eruit getrokken.

Iemand een oplossing.

Klusadvies: Pelgrim vaatwasser neemt wel water maar draait geen programm

Is dit niet het geval, controleer dan de monteerschroeven of pootjes en stel deze bij waar noodzakelijk. Het lijkt of er ergens in de vaatwasser een beveiliging is ingeschakeld en na het afnemen van de waterdruk weer ingeschakeld. Hij wordt nl.

Bij mij heeft een monteur het verholpen. Maxperience Login Registration. Waar ligt het aan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gerrit:

  Afdichtrubbers nodig?

  Antwoord
 2. Zhi:

  Er uitgehaald en schoongemaakt met ijzerdraadje en schoonmaakmiddel.

  Antwoord
 3. Nita:

  Veel succes! Vaatwasser aansluiting dient ook in de meterkast geaard te zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *