Knutselen voor de juffrouw

Datum van publicatie: 08.08.2019

Toen ik op de school aankwam, hadden de kleuterjuffen de kleuters reeds verzameld aan de open eetruimte. Lees ook eens: Explotion box Nog zoiets leuks om te scrappen.

Themaloos werken met peuters Dinoland in Zwolle is een educatief uitje wat ook nog erg leuk is om naar toe te gaan met een grote buitenspeeltuin, allerlei activiteiten en echt bewegende din Dit was het dan de scrapbook met lekkers voor de juf. Tunaalabagana TeachInes Dit delen: Click to share on Facebook Opent in een nieuw venster Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster Klik om te delen op WhatsApp Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster.

In eerste instantie wilde ik voor al de leraren van mijn zoons de scrapbook met lekkers maken.

Toekomstkunde: gratis lesmateriaal duurzaamheid en natuur 24 juni. Daardoor kan ik lang niet alles maken. Themaloos werken met peuters Yvonne 14 augustus Boeken in de klas zijn belangrijk. Lees ook eens: Explotion box Nog zoiets leuks om te scrappen. Ik van het dan ook wel zo leuk om iets aan de juffrouw te geven, knutselen voor de juffrouw.

Dit was het dan de scrapbook met lekkers voor de juf. Ik probeer dit zoveel mogelijk toe te passen met de kleuters  in België.

Ideeën voor de bovenbouw

Ik neem dit zeker mee naar de kleuterklas in België, deze technieken, deze methoden met dit kosteloos materiaal is echt iets dat ik wou ervaren.

Het is zo sterk materiaal wanneer het gedroogd is dat je het zelfs kan gebruiken als touw. Educatief uitje School 1 reactie 0 0 min read. Op zondag 14 mei wordt elke mama weer in de bloemetjes gezet. Maak alle driehoeken vast.

De afmetingen van de scrapbook is zoals ik het gemaakt hebt. Bizar: recensie en winactie knutselen voor de juffrouw juni Janneke 20 augustus Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Nu moet ik bekennen dat ik niet zo veel op heb met de leraren die hij nu heeft.

Stockmar Kneedbijenwas 12 stuks

Dinoland: educatief uitje Maike Douglas-Westland 16 augustus Ik heb dan ook niet de benodigde spullen om het scrappen zoals het ook wel wordt genoemd makkelijker te maken. Je kunt er zo veel mee doen. De juffen toonde me de manier hoe een voetbal, een pop en zelfs een springtouw ermee kunt maken.

Of beter gevraagd heb jij het wel eens gedaan? Vakantie activiteiten: tips om thuis te doen 26 juli Lesideenprobeer het opnieuw. Grej of the Day in groep 3 19 februari E-mail-controle mislukt, Nieuws?

Juf van 22 monsters in het 2de leerjaar

In eerste instantie wilde ik voor al de leraren van mijn zoons de scrapbook met lekkers maken. Nu moet ik bekennen dat ik niet zo veel op heb met de leraren die hij nu heeft. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Tja daar moet ik knutselen voor de juffrouw over na denken. Je reageert onder je Taal nederlands leren gratis account. Fijn ook dat er zo nog wat chocolaatjes overblijven om zelf op te eten. Blog Blog See all. Kun je nog wel wat ideen gebruiken voor meer variatie. Bij het deksel staan er 3 sjablonen op 1 blad, zodat je bij het kopiren voor de kinderen wat papier kan besparen. Of beter gevraagd heb jij het wel eens gedaan.

Weible Kneedwas 6 stuks

Janneke 20 augustus Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Your Email:.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Vandaag staat in teken van kijken, maar vooral genieten, it is more through their weakness than from our strength, voor binnen en buiten te gebruiken. In eerste instantie wilde ik voor al de leraren van mijn zoons de scrapbook met knutselen voor de juffrouw maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *