Kan geen veilige verbinding maken android

Datum van publicatie: 28.08.2019

Wat wordt niet geaccepteerd Peter? Bekijk meer informatie over waarom door Symantec uitgegeven certificaten niet worden ondersteund.

Heb je al de veel voorkomende problemen en oplossingen met de WIFi internetverbinding, zoals hierboven zijn omschreven, geprobeerd? Zojuist mijn oplossing gevonden: mijn samsung tablet Het slotje haal je dus weg door het juiste wachtwoord in te vullen Antwoorden.

Sinds gisteren lukt het helaas niet meer. Dit token is niet meer valide. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Als het u niet lukt om met certificaten rond te lopen, is het misschien een goed idee om eerst de antivirusprogramma's te controleren die op uw computer zijn genstalleerd.

Heb jij al een oplossing. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. En klaar ben je, kan geen veilige verbinding maken android. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen! Schakel de extensie uit om de fout op te lossen.

 • Dat presteert niet slecht moet ik zeggen.
 • Probeer het opnieuw. Plaatsen antwoord Plaats antwoord.

Nieuws Hot. Ik heb een vermoeden waarom hij in de aanbieding stond. Oh, ik heb een Denver tablet met Android. Waarom het certificaat zou worden vergrendeld bij de e-mailserver is zo goed als iemand raadt. Een voorbeeld: live tv kijken op mijn tablet werkt niet goed als ik de range extender aan heb staan. Help Sneltoetsen.

 • Verstuur Terug naar overzicht.
 • WVD op 21 december Heb je ook geen last van die apps die soms niet goed werken.

D Antwoorden. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen? Wat impliceert dat je het geroot moet krijgen, kan geen veilige verbinding maken android, waarvoor je: - de juist ADB-USB-drivers voor Windows in dit geval Win8 van de fabrikant op de kop moet zien te tikken. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Dan kun je op de WiFi knop drukken en alle netwerken zien.

Join the conversation

Gegroet en tot ziens. Open vervolgens de sleutelhanger. Ga als volgt te werk om deze software van je computer te verwijderen:.

De lampjes voor de signaalontvangst doen het niet meer, WPS werkt niet meer, de tablet geeft voortdurend een authenticatieprobleem etc.

Wifi-netwerken op openbare plekken zoals cafs en luchthavens vereisen dat je inlogt. Door Leon Veraa op 24 juli Schakel je antivirussoftware uit om het probleem te verhelpen. Als we hem uitschakelen, kan hij weer op internet. Ik heb een beetje hetzelfde probleem als Mandy. Klik dan hier.

Meld je aan

Druk op Delete op je toetsenbord. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Zit er geen simkaartslot in? Mogelijke oorzaak 4: IPv6 Als optie 2 nog steeds niet voor u werkt en u niet diep in certificaten wilt gaan en wat niet, probeer dan het apparaat te isoleren van het wifi-netwerk dat het heeft gebruikt.

Hoe kan ik in windows 10 'Windows Update' volledig uitzetten. Ik heb hier inmiddels veel klachten over gelezen. Goedemiddag, Ik heb hetzelfde probleem. Beste Otto, Ik heb sinds 2 maanden een Samsung Galaxy Tab 3 Vooral niet in technisch Engels. Klik nu op Toon certificaat. Wat wordt niet geaccepteerd Peter.

OF ga naar Hulpprogramma's en open de sleutelhanger vanaf daar. Dit is een vereiste om https-sites te kunnen openen. Deze pagina is onderdeel van het 'Tablet tips en trucs' overzicht.

Als ik dan klik op wi-fi aan dan gaat hij zoeken maar vind hij niks terwijl ik met waterdichte zak voor mobiele telefoon ipad wel gewoon wi-fi heb en ik ben nu niet echt tevreden over android.

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies. Nogmaals excuses dat kan geen veilige verbinding maken android niet echt met wifi-problemen te maken heeft en nogal uitvoerig uitgevallen is, maar ik kan het ook niet helpen dat de gebruiker zich zoveel moeite moet getroosten gewoon omdat de producent n opdrachtlijntje eventjes vergat.

Controleer of je internetverbinding normaal werkt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Quirinus:

  Geen cookie ondersteuning.

  Antwoord
 2. Tinka:

  Klik rechtsboven op Zoeken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *