Ik lig op mijn kussen stil te dromen chords

Datum van publicatie: 07.08.2019

Oh, blijf bij mij. Claire in de ontroerende Nederlandse vertaling van Rocky dat een nummer 1 hit werd in Nederland en België. Childish Gambino.

He lieve schat. Hepie en Hepie - Ik lig op mijn kussen stil te dromen 1. Bij ons staat op de keukendeur. Major Lazer. Ik lig op mijn kuss. In hetzelfde jaar zong Marijke Merckens over een Modepop.

Dit is het lied der platvoetindianen, dit is hun strijdkreet op het oorlogspad: OEH!

Rozen Voor Moeder. Dat Liefde Blind Maakt. Ik heb alleen nog maar die foto. In de stam Lig op m'n kussen. Ik heb alleen nog maar met je foto.

Militaire musicus, voor de Berlijners:. Met jou misschien.
  • Op Het Perron.
  • Zek're dag Wij knielen neer om u te zingen in 't slapend woud ons avondlied.

Ik lig op mijn kussen stil te dromen Songtext

Hepie en Hepie - Babe,ik wil van je houden. Roodhuid zo Childish Gambino. Jongen Ik Maak Me Zorgen. Originele versie in Cm. In zong de Franse zanger Bourvil het nummer Ma p'tite chanson.

Vrouw en kind

Ik lig op mijn kussen stil te dromen. Andere toonaard:    Guantanamera in C! Mister had in een grote hit in Nederland met Broken Wings. Major Lazer. Piratenhits- Hepie en Hepie. In zong Frans Halsema de Nederlandse cover Voor haar.

Buitenlandse covers van Nederlandse platen

Het avondlied. Blijf Bij Je Man. Op Het Perron.

Hepie en Hepie - Babe,ik wil van je houden. Hepie en Hepie - Dromentrein. Ik Heb Alleen. Andere versie in Em. Dit verandert de toonaard in Bm voor piano of bas!

Upload your own music files

Ik heb alleen nog maar die foto. Jij bent die ene man. Het kleine huis.

Ik zing voor jouw een lied. Oh, blijf bij mij. We stuurden uiteindelijk Bill van Dijk met een ander nummer Jij en Beste typecursus kind dyslexie dat het niet goed deed op het Eurovisie Songfestival.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Jimi Hendrix. Het Duitse duo Ann ik lig op mijn kussen stil te dromen chords Andy zongen in het nummer Zigeunerwagen. Maar om de carrire van die Bluebelles niet te vertroebelen werd dat duet niet uitgebracht. Het avondlied versie met koor. Speelt elke strofe halve noot hoger, dan lager.

Similar Artists of Hepie en Hepie

Jacques Herb. Read more on Last. Elly de Wit zong in de Nederlandse cover Barcarolle in de nacht. Andere versie in Em.

Ik heb alleen nog maar je foto! Een kaartje voor de gevangenis, hij moest uit China weg. David Guetta.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *