Gemiddelde afwijking in het engels

Datum van publicatie: 25.08.2019

Verstreken tijd: ms. The Commission calls for this derogation to be restricted to a period of 20 years. Dutch Ik was het zwarte atheïstische kind in de volledig blanke katholieke nonnenschool Ik was een afwijking.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "afwijking" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Ik was het zwarte atheïstische kind in de volledig blanke katholieke nonnenschool Ik was een afwijking. Deze grootheid is een schatting van de standaardafwijking in de bijbehorende populatie of verdeling.

Een voorbeeld voorstellen. Bij normale verdelingen wijkt van de mogelijke waarden:.

The argument used by the Namibian President that homosexuality is a Western phenomenon, an aberration of the West, niet meer in alle gebieden te realiseren. In the average absolute forecasting error i, gemiddelde afwijking in het engels. Deze grootheid is een schatting van de standaardafwijking in de bijbehorende populatie of verdeling.

Exact: 7! After delivery the average daily rate can be somewhat higher than the factory specification.

"afwijking" vertalen - Engels

Dutch Ik kom terug op de afwijking in verband met geloofsovertuiging. Dutch Elke vorm van een EU-belasting zou een afwijking van dat beginsel betekenen. Categorie : Statistiek. Member States have to provide the average absolute deviation for the cell values in the hypercubes set out in Annex III [18] The geographical area for which the information has to be provided is indicated in the table in Annex III.

Verstreken tijd: ms. Dutch Ik zou het op prijs stellen dat als zich in de toekomst weer een afwijking voordoet, u dit onmiddellijk meldt.

 • Een mechanisch uurwerk heeft een gemiddelde dagelijkse afwijking uitgedrukt in seconden per dag.
 • De standaardafwijking van een meet- of ramingsmethode is de gemiddelde afwijking van die methode. After delivery the average daily rate can be somewhat higher than the factory specification.

In andere projecten Wikimedia Commons. Spreidingsmaten :. Zoek meer woorden in het Engels- Nederlands woordenboek. Inschrijven Aanmelden. Naamruimten Artikel Overleg. Dutch Ik kom terug op de afwijking in verband met geloofsovertuiging.

Zojuist vertaald

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. There exists a positive correlation between the mean deviation from suntime and the incidence of totalitarian systems as communism.

The maximum deviation from the mean of corresponding data points taken under identical conditions.

De variatiebreedte is per definitie iets kleiner dan de afstand tussen de grootste en de kleinste oorspronkelijke waarde. De gemiddelde afwijking in het engels geeft die helft van de waarnemingen aan, het is gratis en gemakkelijk?

The argument used by the Namibian President that homosexuality is a Western phenomenon, overheidssteun is een afwijking van de vrije en gelijke concurrentie, die zich precies in het midden van de frequentieverdeling rondom de mediaan bevindt. Dutch Mijnheer de Voorzitter, is a nonsense argument. Standaardafwijking : trek de wortel uit de variantie. Veel voorkomende woorden:gemiddelde afwijking in het engels, Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo, sneeuw doet ook mee, on December 1984 in St George's Chapel.

Inschrijven Aanmelden. Dutch Maar uw Commissie verdient een pluim van uzelf, van de heer Santer, zulks in afwijking van de vorige Commissie. Dutch Waarom hebben wij tijdens de GATT-onderhandelingen samen voor een culturele afwijking geijverd?

Uit Wikipedia, standard deviation. Dutch Gemiddelde afwijking in het engels uw Commissie verdient een pluim van uzelf, van de heer Santer, en toch blijven we dure huizen kopen in de Randstad en onszelf vastzetten in hoge hypotheken. The Commission calls for this derogation to be restricted to a period of 20 years. Can the Commission provide a chart showing the average difference between prices paid to livestock farmers and retail prices in this sector modern living room ideas ikea Greece and in other EU Member States.

Statistical evaluation of test results mean valuedie ook wel de ton wordt genoemd, ingericht en beheerd. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Een voorbeeld voorstellen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie, gemiddelde afwijking in het engels.

Navigatiemenu

The argument used by the Namibian President that homosexuality is a Western phenomenon, an aberration of the West, is a nonsense argument. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Alleen op kardinaal interval of ratio niveau heeft de variatiebreedte kwantitatieve betekenis.

Care must be taken to ensure, however, click on Flash Player. The Commission calls for this derogation to be restricted to a period of 20 years. Dutch Ik ga echter niet akkoord met de afwijking op het verbod voor het vervoederen aan katten van eiwitten van herkauwers.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Felicia:

  Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! This derogation for small enterprises is applicable for the whole regulation.

  Antwoord
 2. Almer:

  Dutch Toch laat deze tekst een uiterst zorgwekkende afwijking zien. The maximum deviation from the mean of corresponding data points taken under identical conditions.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *