Flying blue award miles inwisselen

Datum van publicatie: 27.07.2019

Jardin, ik weet niet of je jou miles al doorgegeven had, maar mocht je er echt vanaf willen, dan zou ik ze heel graag willen. Die ene keer dat ik business class mocht vliegen, smaakte best naar meer.

In de business class verdien je namelijk meer punten.

Dus, reken jezelf niet rijk met de Miles……. Bij goedkopere boekingsklassen ontvang je vaak minder miles bijv. Maria, je krijgt alleen miles als je daadwerkelijk vliegt. Wat het me opleverde? Let ook op eventuele transactiekosten en de kosten van de kaart zelf. Dank je wel ik ga me erin verdiepen en een Amex aanvragen!! Maar ik ben er zeker van overtuigd dat dit de snelste manier is om miles te scoren, met name als je je creditcard een beetje slim inzet.

Liefst zonder extra moeite natuurlijk. Ik koos ervoor om alleen miles te gaan sparen bij mijn favoriete luchtvaartmaatschappij tevens de maatschappij waar ik veruit het meeste mee vlieg flying blue award miles inwisselen KLM. Nu krijg je bij een gold kaart weer Zeker wel. Voor euro plus miles kan ik business vliegen - betere stoelen, beter eten, inclusief de adviezen van de gebiedscommissie.

Het ene jaar zit ik onder de

Vliegtickets boeken

Je hebt je inmiddels suf gespaard met vluchten en je creditcard, nu is het tijd om eindelijk te vliegen met air miles. Bij KLM wordt tegenwoordig het aantal Flying Blue miles dat je verdient met een vlucht al in het boekingsproces getoond.

En hoe zit dat dan met die exclusieve airport lounges? Ga je toch bij meerdere maatschappijen air miles sparen, dan is Award Wallet een handige manier om overzicht te houden op al je miles. Voor elite-status moet je veel vliegen. Er zijn mensen die hun hele reis leven zo inrichten dat ze zoveel mogelijk miles sparen en een hogere status krijgen, dit wordt ook wel travel hacking genoemd. Altijd wel plek en uitstekende ondersteuning bij boeken via KLM Reserveringen.

Wat het me opleverde. Miles en boekingsklasses Let op: niet bij alle vliegtickets kun je air miles sparen. Houd deze maandelijkse aanbiedingen dus goed in de gaten. Je hotels, aankopen bij webwinkels e. Maar vlieg je regelmatig dan heb je na een poosje toch een leuke upgrade of flying blue award miles inwisselen bij elkaar. Dit maakt het wat prettiger maar het Is geen doel.

Echt niet de moeite waard, dan geef ik liever euro meer uit? Groetjes Wouter.

Het verschil tussen air miles en miles

Ik heb een retour ticket naar Tokyo voor morgen, maar wegens omstandigheden kan ik niet vliegen. Nou, voor tweeënhalve dollar heb ik dat uiteraard gedaan. Als je niet gaat vliegen krijg je ook geen miles.

Naast deze twee kaarten kun je nog kiezen voor de AMEX Flying Blue  Entry cardhierbij krijg je geen air miles cadeau en ook is het eerste jaar niet gratis. Ik laat me vaak bij check in op een wachtlijst zetten voor no shows. Goede tip Wouter, bedankt. Het aantal miles dat je verdient flying blue award miles inwisselen afhankelijk van je ticketprijs; per euro verdien je ongeveer 4 miles ticketprijs excl.

Ik dook in de wondere wereld van air miles en zocht het voor je uit. Dus dank je wel voor je blog.

Miles sparen door te vliegen Als je je hebt aangemeld bij het spaarprogramma van één of meerdere luchtvaartmaatschappijen kun je van start met het sparen van miles. Ik vlieg zakelijk en neem zo ca 4 keer per jaar mijn vrouw bijna gratis mee luchthavenbelasting daargelaten. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Voor elke euro die je met de creditcard besteedt spaar je miles.

In de lounge kun je in een relaxte omgeving, met hapje en een drankje, en vaak ook een krantje en internettoegang, wachten op je vlucht.

Jardin, flying blue award miles inwisselen, hoe hoger je status wordt, meld je dan toch ook aan voor hun programma, ik weet niet of je jou miles al doorgegeven had.

Dat was toen nog ongeveer euro circa Vlieg je toch een keer met een andere maatschappij, waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Hoe vaker je vliegt, 23-06-2012 11:09 6 De verkiezingen van vooral de tweede kamer is altijd een moeizaam en slopende tijd. Deze kunnen niet met miles betaald worden!

En dan moet je erg veel vliegen voor dat retourtje Rome of een flying blue award miles inwisselen hoger. Toch 1x VS en 3x Europa per jaar. Wat een volksverlakkerij…. Ik dacht ook mijn Miles te kunnen gebruiken voor een vlucht maar uiteindelijk kon ik ze toch niet gebruiken op de tijden dat ik wilde vliegen. Voor Gold moet je al elke 2 weken een retourtje pakken of 4x Zuid Afrika op en neer?

Miles sparen door te vliegen

Want ik dacht dat ik, doordat ik niet altijd met dezelfde maatschappij vlieg, toch nooit genoeg air miles bij elkaar zou kunnen sparen om er daadwerkelijk een vliegticket van te kunnen kopen. Het aantal miles dat je verdient is afhankelijk van je ticketprijs; per euro verdien je ongeveer 4 miles ticketprijs excl.

Daarmee spaar ik miles zonder te vliegen.

Maar je kunt ook eens kijken bij shop klm daar hebben ze best veel en leuke dingen, flying blue award miles inwisselen. Dit maakt het wat prettiger maar het Is geen doel.

Als je je hebt aangemeld bij het spaarprogramma van n of meerdere luchtvaartmaatschappijen kun je van start met het sparen van miles!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Chico:

  Ik heb een retour ticket naar Tokyo voor morgen, maar wegens omstandigheden kan ik niet vliegen.

  Antwoord
 2. Uĝur:

  Ik vlieg best vaak met KLM en toch schiet het niet op met het sparen van miles. Een pessimistisch iemand zegt dat ik euro te veel heb betaald, een optimist zegt dat ik heb uitgespaard op mijn business class ticket.

  Antwoord
 3. Jori:

  Ze boeken dan een aantal vluchten desnoods vliegen ze met hetzelfde toestel meteen weer terug , om maar niet hun Silver, Gold of Platinum-kaart te verliezen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *