Camping de blekkenhorst in den ham

Datum van publicatie: 02.09.2019

Wij komen nog eens terug! Silver award. Het merendeel van deze mensen zijn campinggasten die graag even een babbeltje maken met de eigenaren van de camping.

Het team van camping de Blekkenhorst heet u van harte welkom! Dochter van 8 had 't prima naar de zin. Zwemmen in natuurwater. Ho ho dat was weer genieten op de Blekkenhorst van de rust en de mooie plaats met privé saniter ik snap niet dat er kampeerders zijn die op opmerkingen hebben over het saniter hebben die thuis een marmere badkamer met speciaal water wat uit een goude kraan komt of kamperen die in een 5 sterren hotel.

Recreëren met comfort en privacy Privé sanitair op iedere plaats!

Bezig met laden Wij waren voor de 8 st. Vriendelijke ontvangst door de receptie. Groepen jongeren worden niet toegelaten.

Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,5. Egesche Zee.

Gemiddelde beoordeling: 8,3. Lees meer.
 • Vriendelijke ontvangst door de receptie. Gereisd Met vrienden in augustus Nuttige review 1.
 • In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen?

Met veel plezier gekampeerd op deze camping!

Boek dan uw vakantie bij camping Den Ham! Wij hopen u nog eens terug te zien! Hotel Fame Residence Lara. Een bosgebied, een veengebied, een watergebied en prachtige landschappen bieden u een willekeur aan prachtige plaatjes! Het was voor deze vier dagen prima. Tja, op zich goed, maar de gratis variant is wel erg traag.

 • Zwembaden Zwembaden Buitenzwembad op de camping Buitenkleuterbad op de camping. Het privé-sanitair gebouw kon wel wat onderhoud gebruiken, maar was verder wel in orde.
 • Camping Heidepark - Overijssel - Nederland. Details Algemene informatie Algemene informatie Middelgrote camping plaatsen 21 huuraccommodaties 65 vaste staanplaatsen 94 toeristische staanplaatsen Ideaal voor families met kinderen Gesproken op de receptie: Nederlands, Engels, Duits.

Mooie camping met prima veldjes. Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn. Gezin met jonge kinderen 1 review. Fantastisch reviews. Kwaliteit sanitair. Gezellige kantine en voor de kleintjes kinderboerderij en speeltuintjes. Zoover Eigenaren informatie.

Fietsroutes in de buurt

Op onze website kunt u een indruk krijgen van wat camping de Blekkenhorst u te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen om de camping te verkennen of gewoon even een kopje koffie komen drinken.

Het is ook mogelijk om een jaarplaats te huren. Fantastisch reviews. Dana Beach Resort.

Wilt u een plek reserveren. De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad. Indien u meer informatie wilt over een kampeerplaats, een jaarplaats of andere faciliteiten kunt u contact met ons opnemen door middel van een mailtje, Beide honden kunnen de oorzaak zijn van deze besmetting, camping de blekkenhorst in den ham, heeft Alterra alle gebieden ingedeeld in verschillende klassen : klasse 1 betekent een geringe ruimtelijke samenhang.

Vraag het Zoover. Indruk terrein?

ACSI Club ID

Regio 8. Desalniettemin zijn we goed en vriendelijk ontvangen. Indien u meer informatie wilt over een kampeerplaats, vakantiehuisje, een jaarplaats of andere faciliteiten kunt u contact met ons opnemen door middel van een mailtje, telefoontje of kom gewoon eens aan.

Met oudere kinderen.

 • Wat is het toch heerlijk om s'morgens gewekt word door allerlei vogeltje.
 • Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!
 • Nienenhoek 8 - SC - Den Ham        - 67 15 59       info de-blekkenhorst.
 • Gemiddelde beoordeling: 8,4.

Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Eigen sanitair Zwembad Ruime plaatsen. Boek dan uw vakantie bij camping Den Ham. Filter op taal Filter op taal Nederlands 1 review. Fame Residence Lara. Campings Den Ham. Omgeving ook erg mooi voor wandelen en fietsen. Nu alvast de sfeer proeven!

Met veel plezier gekampeerd op deze camping! Keurig uitgelegd hoe we op onze plaats konden komen. Mooie plek onder de bomen,hadden bij boeking gevraagd of dat kon,we hadden zelf geen beter plekje uitgezocht.

Personeel en horeca is prima. Gereisd Met jonge kinderen in augustus Nuttige review 1. Klik hier om te reserveren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Uğur:

  Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Hotel Saturn Palace.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *