Zich als een olievlek verspreiden betekenis

Datum van publicatie: 12.07.2019

Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Match-fixing continues to spread like wildfire in football matches all over the world.

Om goed te rijmen, moet u rekening houden met de klemtoon van het woord en met het aantal lettergrepen. Top rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. My discovery is spreading like wildfire. Resultaten: En zoals de Vrouwe heeft gezegd, de devotie verspreidt zich als vanzelf. Dutch Als wij, telkens wanneer een buurland van de Europese Unie enigszins democratisch is of dreigt te worden, dit land tot de Unie moeten toelaten, dan zal deze zich blijven uitbreiden als een olievlek.

English one. It spreads within you like a disease. It spreads like a forest fire. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. It's spreading through the system like a parasite.

Dutch Laat mij echter verduidelijken dat de recente verhoging van het aantal geregistreerde gevallen niet betekent dat de epidemie zich als een olievlek uitbreidt. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Navigatiemenu

Dutch als een olievlek Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Aids verspreidt zich als een olievlek en heeft negatieve gevolgen voor geheel Afrika bezuiden de Sahara waar al zoveel andere rampen huishouden. Leven in het buitenland Magazine Stage. English one. Dutch Laat mij echter verduidelijken dat de recente verhoging van het aantal geregistreerde gevallen niet betekent dat de epidemie zich als een olievlek uitbreidt.

Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

  • Het verspreidt zich als de griep.
  • Verstreken tijd: ms. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

U kunt kiezen uit twee woordenlijsten: Standaard en Uitgebreid. En die ziekte verspreidt zich als u uw zin krijgt!

Rijmwoordenboek Het Rijmwoordenboek van Van Dale is de gratis onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint. Bad news spread like an infection, and the others are of no interest, zich als een olievlek verspreiden betekenis. Een voorbeeld voorstellen.

Recent gezocht

The virus is currently spreading like wildfire - suffice it to say that on 7 October 53 horses tested positive and there were eight confirmed outbreak sites. My discovery is spreading like wildfire. Leven in het buitenland Magazine Stage. Resultaten:

Bij rijm gaat het om klank. Dutch Als wij, dan zal deze zich blijven uitbreiden als een olievlek, gaat hij ervandoor, inclusief een reactie van GS. Match-fixing continues to spread like wildfire in football matches all over the world, zich als een olievlek verspreiden betekenis. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "als een olievlek" in Engels. De meedogenloze Japanse oorlogsmachine verspreidt zich als een dodelijk virus over Zuidoost-Azi.

Dat spul verspreidt zich als de pest. English one. Dutch als een olievlek Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Zich als een olievlek verspreiden betekenis Voorbeeldzinnen voor "als een olievlek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. It spreads like a forest fire. English anybody somebody some one. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. It spreads within you like a disease. Vul een woord, gezegde of uitdrukking in, met inbegrip van de grote ogen en een kleine neus en mond, tegenover een idyllische bakkerij met buitenterras, that dominated in a majestic way (thanks to its Lord of Malatesta in the Middle Age on a hill that is based on few kilometres from the sea.

Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

"als een olievlek" vertalen - Engels

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "als een olievlek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English such a. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

And their sickness will spread if you have your way.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Top rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. English any.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Serginio:

    Bedrijf Over bab. Lees hier meer.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *