Zeven geitjes midgetgolf tilburg

Datum van publicatie: 13.10.2019

Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. In het winterseizoen zijn wij op maandag gesloten.

En dan kregen 2 personen aan onze tafel de pannenkoek ook nog eens 5 a 10 minuten later! Geweldig concept dit! Ons zien ze daar niet meer terug! Soms is het beter, maar over het algemeen matig.

Schrijf je vandaag nog in. Verkocht:

Voor herhaling vatbaar. We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat, zeven geitjes midgetgolf tilburg. Dat viel nog niet mee, na 6x hand opgestoken te hebben maar naar binnen gelopen. Ondanks de reguliere drukte niets tekort gekomen en een super dag mogen beleven!.

Friture De Houtsnip Cafetaria.

Moesten nog wel ruim 20 euro afrekenen en een mager excuus. Leuke locatie, vriendelijk snelle en goede bediening. Op 19 augustus geluncht.

Midgetgolf

De Zeven Geitjes. Hartelijke groet, Marie-Jose. Echt een super dag gehad met een heerlijk lunch buffet, drankjes, en borrelplanken. Sluit je gratis aan en ontdek De Zeven Geitjes voor een onverslaanbare prijs.

Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt. Een supergoede bediening, lasergamen was een groot succes en van de BBQ en het ijsbuffet hebben wij gesmuld. Geeft niet zo'n gastvrij gevoel.

 • Hoewel onze serveerster nog lerende was, was ze op en top gastvriendelijk en vrolijk. Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs.
 • Er werd met ons meegedacht en we werden ontzorgd waardoor we een onvergetelijke dag hebben gehad.

Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Wij hebben hier een familieborrel gehad en alles was top geregeld. Wachtwoord vergeten. Wij werken onder andere samen met:. Vrijdag 5 juli bij de 7 geitjes geweest.

Meer verslagen.

Cook & BBQ

De pannenkoeken McDonald's Tilburg Centrum Hamburgerrestaurant. Of heeft ze zelf staan bakken… , hartstikke top gedaan.

Heerlijke pannenkoeken en oke, die er kennelijk geen zin meer in had ons te bedienen een tafel verder aangeschoven en daar drie kwartier lang met gasten zitten kletsen. We gaan hier zeker een traditie van maken, geweldige plek! Vervolgens is deze dame, een frietje gehad. En complimenten aan de blonde jongedame.

Ut was weer gezellig, zeven geitjes midgetgolf tilburg. Ik heb me prima vermaakt en mijn kinderen ook, bedankt voor de goeie zorgen!.

Ontdek Bourgondisch Tilburg

Bij aankomst de mededeling van medewerker op terras gekregen om maar liever geen eten te bestellen, daar het minimaal half uur zou duren. Lekkere pannenkoek voor de kleine en herlijke broodjes en salade voor papa en mama. Hans va Doleweerd 19 punten.

Experience Robinson heeft een nieuwe foto toegevoegd - bij De Zeven Geitjes. Het goede tafeltje krijgen ze niet gevonden, verwarring alom. Tanya 7 punten? Zowel binnen als buiten kun je heerlijk zitten en genieten van de top locatie. Voor de laaste keer geprobeerd, zeven geitjes midgetgolf tilburg, maar helaas nog steeds 3x niks. Op 19 augustus geluncht.

Ben blij dat zij geen cent van ons spaargeld gekregen carrot cake recept zonder suiker en we zullen hier ook nooit meer een cent naar toe brengen.

Beschrijving

Plaats recensie. De speeltuin was ook super voor de kinderen en al met al hebben we ons tussen Wát een fanatisme in de groep van Prisma! Een aanrader.

Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om zeven geitjes midgetgolf tilburg te loggen. Na een mooie wandeling door Stadsbos even landen bij de Zeven Geitjes. Wij als eigenaren hebben erg veel complimenten gehad over deze dag.

Voor de laaste keer geprobeerd, maar helaas nog steeds 3x niks.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Benjamin:

  Ze hadden een feest van man over onze avond heen gepland. Lang gewacht 3 kwartier!

  Antwoord
 2. Huib:

  We hebben een leuke middag gehad, dank je wel daarvoor. Vrijdag 5 juli bij de 7 geitjes geweest.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *