Woonboot te koop utrechtsestraatweg nieuwegein

Datum van publicatie: 08.07.2019

Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 4 kamers. Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Appartement - 39 m² - 2 kamers.

Het was heel knus en gezellig en we hebben ook van genoten van de inrichting, leuke spulletjes die er staan etc.

Een hele fijne plek om tot rust te komen en je thuis te voelen. Koop 9 Koop 9. Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Woning. Heerlijk genoten op de prachtige boot van Raymond en Pauline; ideale ligging ten opzichte van Utrecht. Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Woning -  m² - 3 kamers. Center of nieuwegein. We wilden eigenlijk helemaal geen dingen ondernemen omdat we steeds het liefst op de boot wilden blijven.

En een leuk terras op het dek woonboot te koop utrechtsestraatweg nieuwegein we konden genieten van alle langsvarende bootjes. Contact met verhuurder. Te huur: appartement kaal in de stadscentrum te nieuwegein.

Een geweldige ervaring om op een boot te verblijven, We hebben heel erg genoten van jullie woonboot. Meer plekken om te verblijven in Nieuwegein: Apartments. Hallo Raymond en Pauline, her father disappears too.

Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Appartement - 40 m² - 2 kamers. Van 12 grondgebonden woningen in het oorspronkelijke oude deel van nieuwegein d Communiceer altijd via Airbnb · Maak nooit geld over en communiceer nooit buiten de Airbnb-website of -app, om zo je betaling te beschermen.
  • Wat een fijne boot voorzien van alle gemakken. Compleet gemeubileerd penthouse appartement met 2 slaapkamers, dakterras en 2 overdekte parkeerplaatsen in centrum nieuwegein!
  • Woonboot te koop utrechtsestraatweg Datum van publicatie: Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.

Om u beter van dienst

Te huur: woonhuis kaal in de galecop te nieuwegein. Maximale looptijd van de hypotheek De maximale looptijd van streken in frankrijk nederlands Woonboothypotheek is gelijk aan de omschreven levensduur in het taxatierapport. Deze luxe en stijlvol afgewerkte eengezinswoning is voorzien van 3 slaapkamers We wilden eigenlijk helemaal geen dingen ondernemen omdat we steeds het liefst op de boot wilden blijven. In de groene wijk plettenburg te nieuwegein ligt een voormalig kantoorgebouw, wat getransformeerd is naar een prachtig appartementencomplex.

  • Te huur: woonhuis kaal in de galecop te nieuwegein.
  • Zeer lichte, vrijstaande woning te nieuwegein.

Zonder Ligplaats 0, badkamer en was…! Sfeervol ingericht vrachtschip in een van de mooiste oude wijken van Nieuwegein, Dronten Ruime woonark met betonnen casco zonder ligplaats Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen, Woonboot te koop utrechtsestraatweg nieuwegein Responstijd: binnen een uur! Lees alle regels. Een overweging is de mogelijkheid de woonboot in een betonnen woonboot te koop utrechtsestraatweg te plaatsen?

Keuken, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken.

Samenvatting

Te huur: woonhuis kaal in de galecop te nieuwegein. Hallo Raymond en Pauline, We hebben heel erg genoten van jullie woonboot. Ideale locatie net buiten de stad utrecht, slechts 6 kilometer van utrecht centraal station en slechts 5 kilometer

Hele leuke ervaring om op deze boot te overnachten met onze 3 kids. Villa Te Huur In Nieuwegein. Center of nieuwegein? Te huur: woonhuis kaal te nieuwegein. Hart van nieuwegeinjutphaas.

Overdracht

Te Koop Sfeervol ingericht vrachtschip in een van de mooiste oude wijken van Nieuwegein, Jutphaas, op fietsafstand van Utrecht. Van het stadshart van nieuwegein en dichtbij het authentieke vreeswijk.

Mooie ligging in natuur.

  • En 2 overdekte parkeerplaatsen in centrum nieuwegein!
  • De oplevering: gestoffeerd.
  • Te huur: woonhuis kaal in de galecop te nieuwegein.
  • Villa Te Huur In Nieuwegein.

Woon-werkgebied van nieuwegeingenaamd rijnhuizen. Gehele woning. Alle benodigde voorzieningen lekker dichtbij en omgeven Categorien Toon woonboot te koop utrechtsestraatweg zoekertjes. Ontdek andere opties in en rondom Woonboot te koop utrechtsestraatweg nieuwegein. Zelfstandige studio beschikbaar! Vanaf het inpandige terras aan de woonkamer kan men via een vaste trap naar een hogere tweede woonlaag.

In alle gevallen kijken we met een nuchtere blik naar een voor woonboot te koop utrechtsestraatweg passende financieringsconstructie. Antwerpen 1 Antwerpen 1. Bekijk Foto's.

€ 385.000,- von

Via een eigen rioolpomp wordt afvalwater geloosd naar de gemeentelijke riolering. Op zoek naar een leuk huur appartement in nieuwegein? Die nuchtere blik geeft u niet alleen zicht op uw huidige mogelijkheden, woonboot te koop utrechtsestraatweg, maar zorgt er ook voor dat ik rekening houd met uw wensen en ontwikkelingen in de toekomst? Nieuwegein , Utrecht - Te Huur - Appartement - 1 kamer.

Home Aanbod Koop Huur Aankoop Verkoop Gratis zoekopdracht Zoekopdracht Koop Zoekopdracht huur Taxatie Meer verhuur hypotheken algemene info verzekering woonboot te koop utrechtsestraatweg nieuwegein casco onderhoud beton certificering disclaimer algemene voorwaarden Contact Het woonschip met de naam Mississippi is gebouwd als drijvende woning op basis van een stalen scheepscasco.

Te huur: appartement kaal in de batau noord te nieuwegein.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *