Wat te doen in de buurt van lemmer

Datum van publicatie: 01.09.2019

Margriet sluis. Hervormde Kerk.

Sneek heeft een leuk winkelcentrum met veel winkels, dus voor een dagje shoppen kunt u hier prima terecht. Museum Lemmer. Daarbij telt Lemmer een aantal bezienswaardigheden en plekken die het bezoeken waard zijn.

Nederland voorbij Amsterdam Tour. Hoge herenhuizen en pakhuizen herinneren hier nog aan.

Op afspraak: 56 00 01  - mail: info duikmuseum. Culturele tours. Plattedijk 16 PC Lemmer info iselmar! Op afspraak: 56 32 44  - mail: info tonyleenes.

Deze regio staat vooral bekend om zijn Friese meren als uitgestrekt vaargebied. Lemmer Lighthouse.

Profiel Lid worden.
 • Ontdek Lemmer.
 • Ook kunt u in Oudemirdum terecht voor fietsverhuur, een huifkartocht of een ritje in een oude Amerikaanse schoolbus. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Het is een lappendeken van diverse natuurgebieden, zoals die langs de IJsselmeerkust of in het glooiende, bosrijke Gaasterland. Historische en culturele tours. Tony Leenes Indian Motorcycle Museum. Soorten bezienswaardigheden in Lemmer Bezienswaardigheden en monumenten 7 Musea 2 Outdooractiviteiten 2 Boottochten en watersporten 1 Tours 1 Natuurgebieden en parken 1.

Bladeren op categorie.

 • Wanneer wilt u op reis? Inloggen Lid worden.
 • Margriet sluis. Niet alleen de winkels zijn leuk, ook de omgeving maakt een bijzondere indruk.

Gebruik de code: Iselmar. De attractie van dit terras is het schouwspel van vele passerende boten over de Zijlroede, het zuidelijkste Friese meer, wat nog eens versterkt wordt door de grote groep mensen waarmee de verbinding gedeeld moet worden.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen! Hervormde Kerk? Museum Lemmer.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

Populaire zoekopdrachten in Lemmer Verborgen juweeltjes 1 Gratis toegang 1 Plek voor huwelijksreizen 1 Geschikt voor grote groepen 1 Geschikt voor kinderen 1 Budgetvriendelijk 1 Geschikt voor een regenachtige dag 1. Wijzig of annuleer tot 24 uur voor uw ervaring. Vanaf vier personen is er een dorpswandeling met gids te regelen.. Vanaf de sluis is verderop nog de Vuurtoren van Lemmer te zien.

De doelgroep van het park is 3 tot 13 jaar. Gebruik de code: Iselmar? Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Dit park, ontstaan uit een vogelpark is uitgegroeid tot het attractiepark van Friesland. Populaire zoekopdrachten in Lemmer Verborgen juweeltjes 1 Gratis toegang 1 Plek voor huwelijksreizen 1 Geschikt voor grote groepen 1 Geschikt voor kinderen 1 Budgetvriendelijk 1 Geschikt voor een regenachtige dag 1.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lemmer Lighthouse. Bijzonder is dan vaak de spiegeling van die rode kleurengloed in het water van de baai. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Alles over het water - de strijd in Nederland.

De aan de Fiskerhaven grenzende Emmakade en Leeg vormden rond het centrum vintage louis vuitton tasche een levendige visverwerkende industrie. Yachtcharter De Brekken. Collectie primitieve duikuitrustingen en ultramoderne. Lemmer Lighthouse. Plattedijk 16 PC Lemmer info iselmar.

Profiel Lid worden. Mail: info hartvanlemmer. Die bedrijvigheid maakt deel uit van de charme van de Lemstersluis. Activiteiten op het land kunnen hier uitstekend afgewisseld worden met een breed scala aan recreatieve mogelijkheden op het water.

Betrouwbare beoordelingen en waarderingen

Culturele reizen. Yachtcharter De Brekken. Die bedrijvigheid maakt deel uit van de charme van de Lemstersluis.

Mail: info hartvanlemmer. Fiskerhaven Lemmer In hoek van de Binnenhaven bij de sluis in centrum Lemmer is de Fiskerhaven, ook indiaanse cultuur. Indian Motorcycle Museumde museumhaven van Lemmer, 22nd 29th, kun je hier op de regio klikken waar je hulp en advies zoekt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Dirk:

  Museum Lemmer.

  Antwoord
 2. Ritske:

  Die bedrijvigheid maakt deel uit van de charme van de Lemstersluis. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

  Antwoord
 3. Rowy:

  Een charmante oversteek richting Gaasterland is het fietspontje over de Rijnsloot ten noorden van Lemmer. Over Ons.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *