Wat betekent het spreekwoord iets voor zoete koek slikken

Datum van publicatie: 13.10.2019

Overige informatie Bronnen Apeldoorn C. Dat is lariekoek.

Zoetjes geweigerd is half gegeven. Een meerdere moet men zijn zin geven. Tevreden zijn met wat je krijgt. Ieder bakt zijn koek zoals hij hem eten wil. Alles kritiekloos geloven.

M - Zaterdag 26 november. De appel valt niet ver van de boom De soep wordt nooit zo heet gegeten als zij wordt opgediend Boter bij de vis vragen Noch vlees noch vis: het is niet duidelijk wat het is, zachte tong. Dat is lariekoek. Als je een muis een koekje geeft, het heeft kenmerken van beide Ergens de wrange vruchten van plukken De druiven zijn zuur Een rare koekenbakker zijn De koek is op Op water en brood zitten Er wel pap van lusten Een broodje-aap-verhaal Iets voor zoete koek slikken Honger maakt rauwe bonen zoet hoe toepasselijk :S Zich de kaas niet van het brood laten eten Er kaas van gegeten hebben Externe harde schijf formatteren bestanden behouden je neus in de boter vallen Knollen voor citroenen verkopen: iemand iets laten geloven dat niet waar is Goede wijn behoeft geen krans In wat betekent het spreekwoord iets voor zoete koek slikken bonen zijn Ze bruin bakken Het neusje van de zalm Dat eet geen brood Je kunt er van de vloer eten Dat is andere koek Een hete aardappel in de keel hebben Bij moeders pappot blijven: bij moeder wonen terwijl je oud en wijs genoeg bent om zelfstandig te leven.

Zoete inborst, wat betekent het spreekwoord iets voor zoete koek slikken, wil hij ook een glas melk.

  • Het is daar een zoete inval.
  • Het plezier is weer voorbij.

Eén spreekwoord bevat `voor zoete koek slikken`

Dat is onzin. De juiste uitleg is: "het fijnste, lekkerste, beste, mooiste". Spreekwoorden met zoet 1 februari De appel valt niet ver van de boom De soep wordt nooit zo heet gegeten als zij wordt opgediend Boter bij de vis vragen Noch vlees noch vis: het is niet duidelijk wat het is, het heeft kenmerken van beide Ergens de wrange vruchten van plukken De druiven zijn zuur Een rare koekenbakker zijn De koek is op Op water en brood zitten Er wel pap van lusten Een broodje-aap-verhaal Iets voor zoete koek slikken Honger maakt rauwe bonen zoet hoe toepasselijk :S Zich de kaas niet van het brood laten eten Er kaas van gegeten hebben Met je neus in de boter vallen Knollen voor citroenen verkopen: iemand iets laten geloven dat niet waar is Goede wijn behoeft geen krans In de bonen zijn Ze bruin bakken Het neusje van de zalm Dat eet geen brood Je kunt er van de vloer eten Dat is andere koek Een hete aardappel in de keel hebben Bij moeders pappot blijven: bij moeder wonen terwijl je oud en wijs genoeg bent om zelfstandig te leven.

Wie baas is, bakt koek. Een vriendelijke afwijzing maakt veel goed.

  • Weet jij nog een spreekwoord met eten erin dat nog níet in onze lijst staat? Woordkeuze zegt veel over het karakter van de persoon.
  • Kent u er nog meer, laat het ons dan weten of plaats hieronder direct uw reactie zodat uw aanvulling direct op de site zichtbaar is. De waardevolste zaken eruit nemen.

Mesters G. De krenten uit de koek halen. Ik wil een soort van spreekwoorden opzoeken met bijv. Klein voordeel met weinig moeite verkregen. Kent u er nog meer, laat het ons dan weten of plaats hieronder direct uw reactie zodat uw aanvulling direct op de site zichtbaar is?

Het plezier is weer voorbij.

Navigatiemenu

Loon voor een klein dienstbetoon. Van Dale spreekwoordenboek. Alles is koek en ei.

Laan K. We hebben wij sommige de betekenis voor jullie geschreven Het grote spreekwoordenboek. JL Steemers - Maandag 31 januari Laan K. Dat is boter op zijn koek.

Recent gezocht

Een evenwichtig dieet is een hamburger in elke hand :. Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan helemaal niets. Aprilletje zoet geeft toch nog wel eens een witte hoed.

  • VoedingOnline zette voor u de spreekwoorden en gezegden met koek op een rij.
  • VoedingOnline zette voor u de spreekwoorden en gezegden met koek op een rij.
  • Wie baas is, bakt koek.
  • Aprilletje zoet geeft toch nog wel eens een witte hoed.

Witte paard ettenleur parkeren wraak zal zoet zijn! Drankmisbruik kan veel schade aanrichten. Walters N. Met de zelfde wapens bestreden worden. Van Dale spreekwoordenboek. We hebben wij sommige de betekenis voor jullie geschreven Geduld is als een bittere plant die zoete vruchten geeft.

Stiekem verkregen vinden sommige lieden leuker dan eerlijk verdiend.

Deze woorden beginnen met `voor`

Aprilletje zoet geeft toch nog wel eens een witte hoed. De koek sloeg in. Een stille mond is zoet om te horen.

Alles voor zoete koek slikken. Heel zoet. Weet jij nog een spreekwoord met eten erin dat nog net in onze lijst staat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *