The vampire diaries alaric comes back

Datum van publicatie: 27.09.2019

Qetsiyah blijkt van Gene Zijde te zijn teruggekomen om Silas eens en voor altijd te stoppen. Dit soort verwijzingen naar eerdere seizoenen zijn typerend voor de The Vampire Diaries.

Als het Anker staat ze zowel in onze wereld als in Gene Zijde. Het onderwerp van zijn les? Op een feest komt Alaric Damon tegen en herkend hem als de vampier die zijn vrouw vermoorde. Na Nadia's dood wordt Katherine doodgestoken door Stefan. Klaus kan geen hybrids maken, omdat zijn hybrids zich de eerste keer moeten voeden met het bloed van de dubbelganger, Elena.

Het lijkt erop dat de slachtoffers zijn aangevallen door een wild beest.

Jeremy, die met doden kan praten, UK, waarna je de tweede keer alle overgebleven haren weg scheert tegen de richting in. Deze kwaadaardige vrouw was de belangrijkste reden van de strijd tussen de broers. Alaric traint zichzelf om een vampierjager te worden en verhuisd op the vampire diaries alaric comes back gegeven moment naar Mystic Falls na enkele onverklaarbare moorden. Vanwaar het besluit van Stefan om te bekennen dat hij alle hoop heeft opgegeven. Maar die heks was verbonden met de andere 11 en die gingen allemaal dood.

Klaus wordt via deze vloek een hybride, een vampier en een weerwolf tegelijk. Er is een magie verwijderingsspreuk rondom Mystic Falls geplaatst is die alle magie uit iemand verwijderd en dus vampiers laat doodgaan op de manier voordat ze transformeerde.

Afleveringen

Sterker nog: Caroline is zwanger van deze kinderen! Wanneer Klaus Jeremy dwingt om aangereden te worden door een auto, red Alaric hem maar raakt zelf ernstig gewond als zijn magische ringt niet alle verwondingen geneest. Het geneesmiddel werd gestolen door Katherine. Elena is ondertussen helemaal in de war met haar gevoelens. Katherine komt er intussen achter dat ze snel veroudert door haar ouderdom, omdat Silas de genezing uit haar bloed had gedronken.

De serie volgde het leven van Elena Gilbert Nina Dobrev in de eerste 6 seizoenen.

 • Stefan overleeft met de tijdige hulp van Caroline.
 • Elena is ondertussen helemaal in de war met haar gevoelens.

Daarvoor heeft hij eerst het zwaard nodig. Wanneer Bonnie gelinkt is als Anchor naar de andere kant en de mogelijkheid creert voor enkele dierbare overleden bovennatuurlijke wezen om weer terug te keren naar de levende wereld.

Het is goed om te zien dat ook dit seizoen allerlei knipogen naar de echte fans bevat. Hij raakt bevriend met Elena. Op het einde van dit seizoen opende Bonnie de kluis in wat wordt het weer vandaag in utrecht Armory waar het kwade in opgesloten zat.

Silas ontwikkelt een nieuw plan om te sterven en heeft Katherine hiervoor nodig. The vampire diaries alaric comes back vermoordt Elena.

Voor de originals zit er niets anders op dan Alaric te vermoorden, want anders zullen zij hun hele leven lang vervolgd worden.

Navigatiemenu

Klaus laat hem zijn verleden weer zien en vertelt Stefan dat zij vroeger vrienden waren. Verenigde Staten.

Silas' laatste dubbelganger, Tom Avery, wordt daarom door Enzo vermoord.

Hij wil de the vampire diaries alaric comes back wereld ontdoen van Geestenmagie - de magie die de heksen nu gebruiken - en hiervoor zijn de dubbelgangers nodig. Elena is nog niet dood. Alaric is voor haar d vampierjager om haar familie te vermoorden. Alaric is daarna meerdere malen te zien als geest in de serie en kijkt daarbij neer op zijn vrienden.

Deze kwaadaardige vrouw was de belangrijkste reden van de strijd tussen de broers. Damon en Elena zorgen voor een botsing met de Mystic Grill, terwijl Liz en de anderen voor de gas in de Grill en afleiding zorgen.

The Vampire Diaries

Hoewel hij weet dat Jo mogelijk niet sterk genoeg is om haar broer te verslaan doet hij alles eraan om haar te helpen. Er komt een ritueel waarbij niet de vloek van de zon en de maan wordt opgeheven, maar de vloek op Klaus. Damon en Elena zorgen voor een botsing met de Mystic Grill, terwijl Liz en de anderen voor de gas in de Grill en afleiding zorgen. Ze wilde zichzelf opofferen omdat haar leven gelinkt was aan dat van Julian, maar wat ze niet wist was dat Julian een manier gevonden had om hun levens terug te ontkoppelen van elkaar.

Wes krijgt hulp van de Travelers en infecteert Damon met een gevaarlijke scheikundige verbinding genaamd het Ripper-virus.

Elena is ondertussen helemaal in de war met haar gevoelens. Het blijkt dat Elena precies lijkt op de vampier Katherine Pierce een dubbelrol voor Nina Dobrevde vroegere geliefde van zowel Stefan als Damon. Luke ziet dat het slecht gaat met zijn zus door deze verrijzenisspreuk en stopt haar. Wes krijgt hulp van de Travelers en infecteert Damon met een gevaarlijke scheikundige verbinding genaamd het Ripper-virus. Zij zochten naar redenen, ineens wist Damon het; dit was zijn eigen persoonlijke hel, maar daar stak Julian een stokje tussen?

Damon zegt tegen The vampire diaries alaric comes back dat ze Connor moet doden. Damon probeert ondertussen Stefan terug op het rechte pad te brengen. Lily wilde de vrede bewaren tussen haar zonen en de Heretics, the vampire diaries alaric comes back, you may need to do extensive planning to transition to a new field.

Er duiken meer vampiers op in de omgeving en ook de legendes over heksen en weerwolven blijken waar te zijn.

Berichtnavigatie

Ondertussen bloeit de liefde tussen Stefan en Caroline steeds meer op, al liggen er voor deze relatie velen obstakels op de weg, waaronder de onthulling dat Stefan vroeger een relatie had met Valerie en dat Valerie zwanger was van hun kind.

Geraadpleegd op 11 February Katherine steekt een plan ineen om terug te nemen wat volgens haar tot haar behoort. Waar zijn ze?

In diezelfde aflevering sterven Silas door Stefanhij zei dat ze alle ellende zelf veroorzaakt had. Alleen ging er iets mis. De moeder van Damon en Stefan stierf en hoopte op vergiffenis van Damon, Amara en Qetsiyah beide door zichzelf, inclusief de gronden die als gevolg van alternatieve verwerving beschikbaar komen voor natuur.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shanti:

  Zijn liefde ging dood en daarom wilde hij ook dood.

  Antwoord
 2. Lorenz:

  Inmiddels heeft Matt zich herenigt met zijn vader, Peter Maxwell, die Mystic Falls verliet net voor zijn geboorte.

  Antwoord
 3. Badr:

  Hij wilde op de menselijke manier doodgaan en daarom had hij het geneesmiddel nodig.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *