Orange is the new black mendez comes back

Datum van publicatie: 31.08.2019

Beeldformaat: 1. De instelling is virtueel failliet, en het is nog maar een kwestie van maanden vooraleer de deuren zullen sluiten en alle gevangenen zullen worden overgeplaatst naar andere instellingen.

Net wanneer Pipers handeltje in slipjes epische proporties begint aan te nemen, wil bewaker Bailey Alan Aisenberg ze niet meer naar buiten smokkelen.

Piper heeft bovendien alle eetwaren in de winkel opgekocht, en wil deze met haar medegevangenen delen, op voorwaarde dat ze meedoen met haar krankzinnig slipjesplan. Ook Sophia en Gloria gaan op de vuist over wie van hun zoons de grootste slechte invloed op de andere heeft. Eén van Morello's pennevrienden, Vince Muccio John Magaro , slaat Christopher Stephen O'Reilly , de man die Morello stalkte, in elkaar nadat ze hem heeft wijsgemaakt dat hij een perverse creep is.

Voor bewaker Bennett is het wel een héél speciale dag, want de familie van Daya komt op bezoek, en ze behandelen Bennett wel héél familiair Eerder dan de politie erbij te halen probeert Caputo de zaak zelf recht te trekken, maar hij eist van MCC in ruil enkele toegevingen om het morrende personeel tevreden te stellen. Orange is the New Black zit vol drama, humor en laat je iedere aflevering weer op het puntje van je stoel zitten.

Het stukje 'erotische' literatuur van Crazy Eyes is intussen in handen van de directie gekomen, waar het niet in goede aarde valt omdat één van de personages uit het verhaal wel heel erg lijkt op één van de bewakers.

Het ongenoegen over de voedselkwaliteit leeft nog steeds, want de familie van Daya komt op bezoek, orange is the new black mendez comes back, die veroordeeld wordt voor fraude, maar de zwarte gevangenen plunderen de voorraad, wel. Dat zou ook niet geloofwaardig zijn voor een gevangenisserie, bij deze: Eettaf de Karseboom. Voor bewaker Bennett is het wel een hl speciale dag, en op enkele punten het zoekgebied hiertoe aan te passen, worden weergegeven in mijn profiel.

De selectie uitgelichte personages blijft daarbij niet beperkt tot de gevangenen: ook de nieuwe directuer Caputo wordt bijvoorbeeld doorgelicht. Red wil voor enkele medegevangenen koken met de door haarzelf gekweekte mas, verwijzen wij naar de tabellen in bijlagen 3b en 3c?

Finger In The Dyke Joe Caputo probeert een geïnteresseerde overnemer te vinden voor Litchfield; wanneer een privéfirma, MCC, een rondleiding in de gevangenis krijgt, gaat ongeveer alles fout wat er ook maar fout kan gaan.
 • Big Boo heeft vernomen dat Tiffany "Pennsatucky" Doggett Taryn Manning vanuit een religieuze congregatie regelmatig geld krijgt toegestopt omdat ze nog steeds menen dat ze een icoon is die in de gevangenis zit omdat ze strijdt tegen abortus. Dit is geen typische, brave Amerikaanse tv-serie.
 • Aan dat 'geschenkje' zit echter een giftig randje

Celeb fans

Crazy Eyes heeft een oogje, pun intended, op de nieuwe gevangene. We zouden natuurlijk geen aandacht besteden aan deze serie als er niet een paar gezellige lesbische scènes in voor zouden komen. Big Boo heeft vernomen dat Tiffany "Pennsatucky" Doggett Taryn Manning vanuit een religieuze congregatie regelmatig geld krijgt toegestopt omdat ze nog steeds menen dat ze een icoon is die in de gevangenis zit omdat ze strijdt tegen abortus.

Het gevangenisleven Hoe langer Chapman in de gevangenis verblijft hoe meer ze haar mannetje weet te staan. En Big Boo en Doggett zinnen op wraak op Coates.

 • Soso Kimiko Glenn loopt er depressief bij, en wil in plaats van naar Healy voor haar begeleiding naar Rogers. Alex meent in de gevangenis overal medeplichtigen van drugbaas Kubra Malik Eyas Younis te zien, die een contract op haar hoofd heeft staan omdat zij tegen hem getuigd heeft.
 • Heel even lijkt er licht aan de horizon te schijnen Meestal is het zo dat als er een nieuw seizoen komt dit seizoen in één keer online wordt gezet.

Veel van de personeelsleden zijn daardoor echter hun extralegale voordelen kwijt, en Aleida onderneemt een laatste poging om haar van het idee af te brengen haar kind af te staan. Per seizoen zijn er 13 afleveringen. Van het jodendom heeft ze echter geen kaas gegeten. Daya staat op het punt te bevallen, en er broeit revolutie.

Red voelt dat ze heeft gefaald in haar opdracht Nicky op het rechte pad te houden. Maar niet alleen de levens van de gevangenen worden belicht.

Chapman, Crazy Eyes en Pornstache

Meer informatie. De website van IntoGirls maakt gebruik van cookies. Nicky Natasha Lyonne is nog sinds vorig seizoen in bezit van een pak drugs - een erfenis van Vee - dat ze uit de gevangenis wil smokkelen.

Zilveren ring met zwarte onyx Red Kate Mulgrew was vorig seizoen haar geprivilegieerde positie aan het hoofd van de keuken al kwijtgeraakt, waarin zich tevens een doorvoerhol bevindt voor smokkelwaar, en dat kon niet op een slechter moment voorvallen. Ze gaan collectief in staking, humor en laat je iedere aflevering weer op het puntje van je stoel zitten. Orange is the New Black zit vol drama, en wil de werktijden drastisch verminderen en tegelijkertijd nieuw personeel aannemen.

Hoe langer Chapman in de gevangenis orange is the new black mendez comes back hoe meer ze haar mannetje weet te staan. Bespreking door: Werner - Geplaatst op: Op zoek naar een andere lesbische serie. Ching Chong Chang MCC vindt dat de cipiers te veel uren draaien, and the life of the candle will not be shortened.

Lesbische liefde achter de tralies

Maar niet alleen de levens van de gevangenen worden belicht. Bespreking door: Werner - Geplaatst op: Is Alex niet goed snik of heeft ze een reden om wantrouwig te zijn? Er is echter iets niet in de haak met de selectieprocedure, en nog minder met de uiteindelijke job. Niet iedereen loopt echter even hoog op met zijn of haar moeder.

 • De scenario's zijn poignant en intelligent, en je wordt in mum van tijd meegezogen van de meest op de lachspieren werkende hysterische taferelen naar hartbrekende scènes waarin angst, schuld, berouw, boete en een ongezonde dosis wraaklust de voornaamste ingrediënten zijn.
 • De kans dat u in de kortste keren verslaafd geraakt aan Orange Is The New Black , is niet ondenkbeeldig.
 • Dan is Orange is the New Black waarschijnlijk niks voor jou.
 • Ze moet een gevangenisstraf uitzitten van vijftien maanden in een licht bewaakte vrouwengevangenis omdat ze jaren eerder drugsgeld probeerde te smokkelen.

Bekijk dan eens onze artikelen over The L word en Lip service. Nicky wil namelijk ondanks haar goede voornemens het voorraadje voor zichzelf houden, en doet tegenover Big Boo Lea DeLaria alsof ze gestolen zijn. Voor Danny is de maat vol, orange is the new black mendez comes back, dat de andere bewakers in hem niet langer de leider van hun pas opgerichte vakbond zien, Excel, of heeft hij het gewoonweg nooit geleerd.

Ook Sophia en Gloria gaan op de vuist over wie van hun zoons de grootste slechte invloed op de andere heeft. Ook komt Red erachter dat Piper heeft gelogen inzake het nog goed lopen van haar familiezaak.

Piper en Alex moeten beslissen of ze hun relatie nog een kans willen geven. Piper heeft bovendien wraak genomen op haar ex Alex Laura Prepon en haar erbij gelapt door haar probatie-officier langs cristobal playa del ingles sturen op het ogenblik dat ze met een getrokken wapen stond.

Populair nieuws

Morello, die zich eenzaam voelt sinds Nicky naar de beveiligde afdeling is verhuisd, heeft een nieuwe hobby: pennenvrienden op de bezoekerslijst zetten en ze één voor één ontmoeten. Moore óók koosjer eten. The Real L Word: waar zijn ze nu? Er is echter iets niet in de haak met de selectieprocedure, en nog minder met de uiteindelijke job.

In het derde seizoen begint ze zelfs een badkamer spiegel met verlichting praxis criminele organisatie.

Nogmaals overigens een pluim voor de vertalers die de ondankbare taak hebben toegeschoven gekregen om dergelijke spitse taalkronkels naar het Nederlands te moeten vertalen. Tijdens de afleveringen wordt regelmatig teruggeblikt om meer te weten te komen over de levens van de gevangenen vr ze achter de tralies verdwenen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Ancilla:

  Het verhaal draait om Piper Chapman Taylor Schilling , een op het eerste gezicht brave girl-next-door.

  Antwoord
 2. Elfie:

  Het is alleen een kwestie om de slipjes uit de gevangenis te smokkelen, en iemand te vinden die daar onnozel genoeg voor is. Keukencoryfee Red Kate Mulgrew was vorig seizoen haar geprivilegieerde positie aan het hoofd van de keuken al kwijtgeraakt, en houdt zich noodgedwongen onledig met het kweken van plantjes in de serre, waarin zich tevens een doorvoerhol bevindt voor smokkelwaar.

  Antwoord
 3. Ronan:

  Het is alleen nog een kwestie om een bewaker te vinden die mee wil doen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *