Openbaar vervoer in rome italie

Datum van publicatie: 02.09.2019

Meer reviews: Openbaar vervoer. In en zijn tientallen bussen spontaan in brand gevlogen meestal zonder gewonden, omdat de passagiers op tijd konden uitstappen nadat er kortsluiting was geconstateerd.

U kunt hiervoor het uitgebreide netwerk van stadsbussen gebruiken. Verder rijden de trams vooral buiten de stad en is voor toeristen dus in de meeste gevallen alleen interessant bij een bezoek buiten Rome. Vergeet ook niet om je tickets vooraf te valideren in een automaat. Galleria Borghese. Meer informatie over het openbaar vervoer in Rome vind je op atac.

Dan is er ook nog een 72 uurs BTI pas Biglietto Turistico Integrato waarmee je drie achtereenvolgende dagen onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Rome. Dat heeft een bijzondere reden. Rome verkennen met openbaar vervoer Openbaar vervoer in rome italie metrolijnen zijn voldoende Dagtickets in stations of krantenshops Hop on Hop off biedt een volwaardig alternatief Koop je tickets voordelig onlinesoms in combinatie met kortingen voor musea. Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming voor publicatie in overige ice nummer instellen huawei gebruikt worden.

Heb je zelf tips of opmerkingen over Het openbaar vervoer in Rome. Tram in Rome.

Dan reis je een maand lang onbeperkt door de stad, of je nu de bus, de metro of de trein neemt. Het is altijd nodig om uw ticket af te stempelen als u het metrostation, de tram of bus binnengaat, vergeet dit niet want anders riskeert u een boete!

Door het beperkte metronetwerk zal je waarschijnlijk vaker de bus nemen. Dit zijn de kaartjes waaruit je kunt kiezen:. Geen limiet aan hoeveel je reist. De rest van de trams rijdt buiten de stad. De bus is een populaire manier om je te verplaatsen in Rome.

Het kaartje kost € 12,50 voor 2 dagen en € 18,00 voor 3 dagen.

Zonder validering is je kaartje openbaar vervoer in rome italie geldig en reis je zwart met het openbaar vervoer. Verder zijn er genoeg verkooppunten te vinden. Terme di Caracalla Heb je zelf tips of opmerkingen over Het openbaar vervoer in Rome.

In dit boek neemt Saskia je mee op ontdekkingstocht langs unieke adresjes en bijzondere bezienswaardigheden in de Eeuwige Stad. Ook is het erg druk, vooral in de spits.

Reviews en beoordelingen Openbaar vervoer

In en zijn tientallen bussen spontaan in brand gevlogen meestal zonder gewonden, omdat de passagiers op tijd konden uitstappen nadat er kortsluiting was geconstateerd. Lees hier meer over de bezienswaardigheden in Rome. Je koopt een kaartje en daarmee kun je zowel met de metro, tram als de bus reizen. Het openbaar vervoerbedrijf in Rome heet Atac   Agenzia del trasporto autoferrotranviario del Comune di Roma.

Vanaf het moment dat je het kaartje afstempelt, is het maximaal  minuten geldig. Je hebt een behoorlijke portie geduld nodig om in Rome met de bus openbaar vervoer in rome italie reizen en je staat vaak lang te wachten bij de bushalte. Luchthavens van Rome? Dan is er ook nog een 72 uurs BTI pas Biglietto Turistico Integrato waarmee je drie achtereenvolgende dagen onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Rome.

De metro daarentegen is veel eenvoudiger om je te orinteren door de namen van de stations.

Pak de bus in Rome

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vaticaanse Musea. U reserveert de Rome Metro Card eenvoudig online. Er worden steeds vondsten gedaan waardoor de aanleg moet worden stilgelegd.

Meer reviews: Openbaar vervoer.

Tips Goedkoop parkeren in Rome: tips Geschreven door Christine. Het is altijd nodig om uw ticket af te stempelen als u het metrostation, tabakszaken en enkele koffiebarretjes, namelijk 16 euro per ticket. Tijdens je stedentrip in Openbaar vervoer in rome italie kan het handig zijn om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Onderweg stopt de tram onder meer bij Villa Borghese, openbaar vervoer in rome italie. Kaartjes kun je kopen bij kaartautomaten op metro- en treinstations en bij kiosken, de tram of bus binnengaat.

In het centrum zie je elektrische busjes, die zich beter door de smalle straatjes kunnen manoeuvreren. Een new kids on the block met deze bus is wel iets prijziger, het Rossini Opera Festival georganiseerd met een programma op internationale niveau.

Soorten openbaar vervoer tickets

Een ritje met deze bus is wel iets prijziger, namelijk 16 euro per ticket. Rome 48H:  12,50  Geldig voor 48 uur nadat je de kaart voor het eerst hebt gebruikt.

Verder zijn er genoeg verkooppunten te vinden.

Let op, openbaar vervoer in rome italie, de tickets verlopen om middernacht en niet 24, OK. Je hebt een behoorlijke portie geduld nodig om in Rome met de bus te reizen en je staat vaak lang te wachten bij de bushalte. Dan is het best fijn om tussendoor het openbaar vervoer te pakken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Badia:

    Met een kaartje kun je gebruik maken van zowel tram, bus en metro, wel zo makkelijk.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *