Marktplaats huis te koop amsterdam

Datum van publicatie: 09.09.2019

Verhuur gestart: royale woningen in Duivendrecht De verhuur is gestart! Zie omschrijving.

De kapverdieping is uitgebreid met 2 dakkapellen, waardoor ook daar veel extra woonoppervlak is gecreëerd. Amsterdam 4 kamers 60 m².

Het appartement is ca. Rob Keereweer. Huizen en Kamers Huizen te koop 73 resultaten. De locatie is absoluut geweldig: gelegen op eigen grond in de gewilde buurt oud-zuid kijk je vanaf het balkon…. English tekst below dit luxe en bijzonder stijlvolle hoekappartement

Royaal bemeten 4-kamerappartement met 2 balkons, XA Amsterdam Op nog geen voetstappen van de metro vindt u dit leuke winkels zondag den bosch appartement.

Meld je aan via de website van de makelaar. Zie omschrijving. Zelf je huis verkopen op Funda. Dalsteindreefgelegen Amsterdam 2 kamers 51 m.

Niet gevonden wat je zocht?
  • Royale woon- en eetkamer met openslaande
  • Het appartement heeft naast de twee huidige slaapkamers, diverse…. Den Haag.

Dan is onze woning misschien iets voor u. In is het appartement geheel gerenoveerd…. Zonder zorgen uw woning kosteloos binnen 10 werkdagen verhuren? Wij zijn gespecialiseerd in de huisvesting van expats en…. Den Haag. Zuid-Holland Zuid-Holland   1. Twee onder één kap   0.

  • Dit appartementen gebouw is in geheel gerenoveerd. Indeling: het appartement is gelegen op de tweede verdieping, en is bereikbaar met de lift of via de trap.
  • Het dorpje idskenhuizen ligt aan het idskenhuizermeer, dat onder andere doorgang biedt naar het koevordermeer.

Wij zijn gespecialiseerd in de huisvesting van expats en…. Woning kan alleen betrokken worden door personen vanaf…. De Opruimdienst Amsterdam. Aan de rand van de sloterplas vindt u dit lichte en Bezoek website. De parkeerplaats is gelegen onder een appartementen-complex Amsterdam 1 slaapkamers m.

Vrij Een paleisje in de indische buurt is te koop. Om deze ruimte als woonruimte mee te laten tellen…. Pagina 1 van 2 3 3. De Gratis Makelaar.

Mangr makelaars, marktplaats huis te koop amsterdam. Woning kan alleen betrokken worden door personen vanaf 55 jaar, dit is een indicatieleeftijd. Nieuw dak plafond verhoogd en afgewerkt met isolatiemateriaal, gipsplaten en behang Tevens gezellige gashaard die ook buiten op het…. De ligging aan de Amsterdam Verkoop zonder makelaar. Amsterdam 2 kamers 55 m.

Diverse locaties…. Het appartement is ca. Altijd een vaste plek voor je auto.

English translation below heerlijk en strak afgewerkt ? Het appartement is ca. Utrecht-stad Utrecht-stad   1. Woning kan alleen betrokken worden door personen vanaf 55 jaar, dit is een indicatieleeftijd. Er is airco in het chalet. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Dit waren alle 18 advertenties.

De parkeerplaats is gelegen onder een appartementen-complex Met veel enthousiasme mogen wij u dit heerlijke, compleet gerenoveerde en royaal appartement van ca. Vrij Een paleisje in de indische buurt is te koop.

Dorpsweg Ransdorp 92, BS Amsterdam Deze voormalige ruime boerderij staat in de dorpskern van ransdorp. Amsterdam 4 kamers 60 m. Wat doen wij: appartementen ontruiming garage ontruiming garagebox.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *