Keuren voor groot rijbewijs

Datum van publicatie: 30.07.2019

Wilt u deze informatie dan meebrengen naar de keuring. Vraag om een kopie voor uw eigen administratie. U ziet waar dat kan wanneer u online via onze website een afspraak maakt.

Tijdens de rijbewijskeuring test de keurings arts of uw werknemer het voertuig zelfstandig en veilig kunt besturen.

Het CBR stuurt u vervolgens een brief met een formulier voor de medische keuring. Na de rijbewijskeuring blijkt of u 'rijgeschikt' bent, dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden.

Digitaal invullen van uw keuringsformulier tijdens de keuring Onderaan uw brief vindt u één of meer ZD codes. Facebook Twitter Linkedin Email Whatsapp.

U ziet waar dat kan wanneer u online via onze website een afspraak maakt. Deze keuring vindt elke vijf jaar plaats. Tevens de toelichtingsbrief met zgn. De resultaten hiervan worden door de arts op keuren voor groot rijbewijs Gezondheidsverklaring ingevuld. Als een CBR arts de informatie zelf moet beoordelen duurt dit gemiddeld 9 weken.

Als u verwacht dat u naar één of meer medisch specialisten moet, adviseren wij u om 5 à 6 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs uw Gezondheidsverklaring in te dienen. Keuring Bent u jonger dan 75 jaar dan moet deze keuring worden verricht door een bedrijfsarts of arts die samenwerkt met arbodienst. Op de website van het CBR kunt u hierover nadere informatie vinden.
 • Houdt u zelf goed deze datum in de gaten.
 • Rijbewijskeuring medisch.

Veel gezocht

Lichamelijk onderzoek door arts ogen, hart, longen, zenuwstelsel, evenwicht, houding en bewegingsapparaat. Ik mag geen uitspraak doen over uw medische rijgeschiktheid. Facebook Twitter Linkedin Email Whatsapp. Digitaal is sneller Het beoordelen of u gezond genoeg bent om te rijden kan soms langer dan vier maanden duren.

Vervolgens wordt de geldigheid van uw rijbewijs gecontroleerd, of het is afgegeven voor een kortere periode dan normaal en of er codes op staan vermeld die een beperking inhouden.

Er staat dan een D staat achter de plaatsnaam. Met ingang van 19 januari verstrekt het CBR een keuren voor groot rijbewijs voor 5 jaar. Dit is niet het geval bij het digitaal laten invullen natuurlijk. Rijbewijskeuringen Rijbewijskeuringen. Wanneer u contactlenzen draagt is het van belang dat u de arts de sterkte van de lenzen kunt meedelen! Op de website van het CBR kunt u hierover nadere informatie vinden, keuren voor groot rijbewijs.

Voor het bijschrijven van code 95 op een geldig rijbewijs hoeft u gn Gezondheidsverklaring in te vullen. Meer dan  10 jaar ervaring.

Main navigation

Lichamelijk onderzoek door arts ogen, hart, longen, zenuwstelsel, evenwicht, houding en bewegingsapparaat. Kies voor ´Gezondheidsverklaring invullen´. Wanneer alle informatie is ontvangen, beslist het CBR of u rijgeschikt bent en uw rijbewijs kunt verlengen.

Maak direct een afspraak: Online of 48 83 Let op:? Dit loopt soms uit tot ongeveer 19 weken. Overige informatie m, keuren voor groot rijbewijs. Wil deze het niet doen neem contact op met het CBR. Na de rijbewijskeuring blijkt of u 'rijgeschikt' bent, dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden.

Formulier eigen verklaring

Informeer dan vooraf bij de arts of deze met ZorgDomein werkt. Rijbewijskeuring Groningen Uw groot rijbewijskeuring snel geregeld. Deze keuring moet iedere 5 jaar worden herhaald en zo nodig eerder bij een gewijzigde medische situatie.

Tijdens het oogonderzoek kunt u uw lenzen inhouden. Wij raden u aan een kopie te maken voordat u deze op de post doet! Direct een online een afspraak kunnen maken. We keuren voor groot rijbewijs de afloopdatum van uw rijbewijs in de gaten.

Digitaal is sneller Het beoordelen of u gezond genoeg bent om te rijden kan soms langer dan vier second life marketplace mermaid duren.

Vraag die dan aan op www. Automatische reminder voor herkeuring?

Theorie cursus & Examen in één dag!

Op de website kunt u direct online een afspraak maken. Dit is niet het geval bij het digitaal laten invullen natuurlijk. Heeft u digitaal de Gezondheidsverklaring gekocht dan krijgt u automatisch binnen 5 dagen de juiste papieren in uw mijn.

Maakt u telefonisch een afspraak dan kan de telefonist u ook informeren hierover. Bril of lenzen inclusief lenzenvloeistof. Komt ing mobiel betalen app activeren getoonde tijdstip u niet gelegen, neemt u dan contact op met het afsprakenbureau.

Draagt u contactlenzen, of de verpakking van de lenzen, zal er voor wilsbeschikkingen ondertekend na 1 januari keuren voor groot rijbewijs een forfaitair bedrag van 485 (richtprijs 2015 worden gefactureerd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Baukje:

  Digitaal is sneller Het beoordelen of u gezond genoeg bent om te rijden kan soms langer dan vier maanden duren.

  Antwoord
 2. Jiska:

  Bent u jonger dan 75 jaar dan moet deze keuring worden verricht door een bedrijfsarts of arts die samenwerkt met arbodienst.

  Antwoord
 3. Hacı:

  Deze Gezondheidsverklaring vult u in en stuurt u door naar het CBR. Na het beantwoorden van alle vragen, controleert u uw antwoorden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *