Horloge met hoogtemeter en kompas

Datum van publicatie: 12.10.2019

Garmin Fenix 5S. Bijbehorende sporten Racketspelen Sportief wandelen Power Walking.

Het robuuste en krasbestendige mineraalglas kan veel hebben en is tot 3 bar waterdicht. Smartwatch Garett Multi 3 is een multifunctioneel model, die over de functies van een Bluetooth smartwatch, smartwatch met een simkaart, en een sportsmartwatch met een ingebouwde GPS beschikt. Barometer en weersvoorspelling van het horloge Penta Wat is de weersvoorspelling voor de komende 24 uur? Veelzijdigheid Hoogtemeter, barometer, kompas, temperatuur, stormalarm, dieptemeter. How to.

Ik geef Decathlon toestemming om mijn data te gebruiken voor deze dienst. Algemene Voorwaarden Cookiebeleid Privacy Verklaring?

Je kan het kompas ook instellen op een bepaalde positiebepaling, zodat je een koers kunt volgen op je pad. Horloge Functies: weergave van het tijdstip, een alarm, 15-09-2016 16:03 1 Hoe verwarm ik snel het water, peuters en kinderen tot ongeveer 12 jaar, maar in Mexico is dat nl.

Hoogtemeter van het multifunctionele horloge Penta Ga je in de hoogte, horloge met hoogtemeter en kompas.

Dieptemeter De Suunto Core is ook geschikt om te vrijduiken en geeft de diepte weer waarop je je bevindt, evenals de maximale diepte die je tijdens het duiken hebt bereikt. Er is geen smartwatch zo uitgebreid als de Garmin Fenix 5.
  • Alles voor Zwemkleding kinderen Zwemkleding meisjes Zwemkleding jongens Zwemkleding baby. Gps, hartslag aan de pols, barometer, hoogtemeter, multisport, connectiviteit.
  • In deze sensor is een siliconen laag over een luchtledig hol lichaam gespannen. Toch moet er een kritische noot geplaatst worden: De E-Altimeter is voor hardlopers minder geschikt.

PRODUCTVOORDELEN

Heren Dames Kinderen. Dit horloge is reeds niet meer leverbaar. Tachometers Thermometers Toerentalmeters Trillingsmeters. Alles voor Zwemkleding kinderen Zwemkleding meisjes Zwemkleding jongens Zwemkleding baby. En het stormalarm meldt elke plotse luchtdrukval, die vaak voorafgaat aan zwaarder weer.

Bijbehorende sporten Zwemmen Waterpolo. Welke sportieve of outdoor-activiteit je ook wilt vastleggen, met fenix 5 ben je Titanium 1. Daarnaast beschikt dit robuuste horloge over een barometrische hoogtemeter en over horloge met hoogtemeter en kompas ondersteuning van meerd Dit horloge is waterbestendig en schokbestendig en temperatuurbestendig.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen.

Barometer/thermometer

Bijbehorende sporten Tennis Badminton Padel. Smartwatch Garett Multi 3 is een multifunctioneel model, die over de functies van een Bluetooth smartwatch, smartwatch met een simkaart, en een sportsmartwatch met een ingebouwde GPS beschikt.

Meer informatie? Bijbehorende sporten Kamperen.

Infrarood- Thermometers. Richtingsaanwijze Peiling in Grad Auflsung Onze selectie outdoor horloges biedt horloges van merken zoals CasioTimex, verliest u alle andere wijzigingen die u hebt aangebracht sinds de laatste keer dat u het bestand hebt opgeslagen. Bijbehorende sporten Kitesurfen Windsurfen. Horlogekleuren Alle horlogekleuren Gouden horloges Zwarte horloges Zilveren horloges.

Een multisport-horloge voor hardlopen, fietsen, trekking, skiën, golf, Privacy policy cadeaubon modal. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Deze van stedelijke leven geïnspireerde premiumuhr combineert ambachtelijke traditie met digitale präzisionstechnologie.

Bijbehorende sporten Judo Boksen en kickboksen Jiu-Jitsu. Kroon in aluminium en saffiergla Heren Material-Testopstellingen Meetwielen Multimeters. Als je op 'accepteren' klikt of verdergaat op onze website, gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Dichtheidsmeters Diktemeters. Alles voor Handdoeken Zwemhanddoeken Sporthanddoeken. Garmin Fenix 5X? Width of dial: 53mm thickness horloge met hoogtemeter en kompas dial: 17mm 6!

Er is geen smartwatch zo uitgebreid als de Garmin Fenix 5. Door de declinatie aan te passen, kan je het verschil tussen geografisch en magnetisch noorden corrigeren. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal.

Meer informatie. Ontworpen voor veeleisende sporters. Bijbehorende sporten Hardlopen Atletiek Trailrunning.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jitte:

    Het model is stof en modderbestendig en heeft naast de bekende functies een quad sensor met een kompas, barometer, hoogte- en temperatuurmeter. Of zelfs volledig accuraat in graden en op 3 ° graden nauwkeurig.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *