Uw systeem kan deze video niet afspelen android

Datum van publicatie: 13.07.2019

YouTube-app Start de YouTube-app opnieuw op. Controleer ook eventuele versterkers en bekabeling in het algemeen. De situatie is omgekeerd voor Internet Explorer en Microsoft Edge.

Het is ook beter dan iTunes voor media die onderweg zijn. Open de mixer door rechts te klikken op het volumesymbool in uw systeemvak, rechtsonder op het scherm. Was dit nuttig? Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de wifi-prestaties, het tijdstip en hoe je internetprovider verbinding maakt met YouTube.

In het eerste selectievakje wordt Use-rendering gebruiken in plaats van GPU-rendering gebruikt. Voor bedieningsvragen verzoeken wij je de handleiding van tv-ontvanger te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice van je tv-provider.

Aanbevolen Video. Wat betreft live tv kijken is het probleem nog niet opgelost helaas. Controleer de mute-knop - het gebeurt de hele tijd, maar ze zullen zeker in de buurt komen van een breed scala aan irritante?

Fix: deze browser ondersteunt het afspelen van video niet. Gebruiker Aantal likes. Ze zullen niet alles genezen, vooral op laptops, kan de keuze nog wel eens lastig worden.

Vrageninfo

Een van deze oplossingen zou uw audio- of videopresentatieproblemen op uw Windows-systeem moeten hebben gesorteerd. Als dit niet lukt, dan zit er waarschijnlijk een foutje in de ingevulde gegevens. Bekijk de onderstaande oplossingen om het probleem op te lossen:. Google Help. Nooit worden beschaamd door de luidsprekers van uw computer Opnieuw geluidstralen [Windows] Wees nooit beschaamd door de luidsprekers van uw computer Nogmaals explosief geluid [Windows] Hebt u ooit uw laptop in het openbaar uitgetrokken en moest fumble voor de mute-knop terwijl zijn luidsprekers harde geluiden uitstraalden?

  • Je kunt dan het beste de laatste updates installeren en voor de zekerheid de cookies en tijdelijke internetbestanden verwijderen uit de browser. Ik gebruik geen Vista, maar deze melding komt ook bij andere versie's voor, kijk eens of je hier wijzer kunt worden?
  • Mogelijk kun je weer YouTube-video's afspelen door de onderstaande stappen voor internet- en apparaatverbindingen te volgen. Ja Nee.

Dit heeft mag je in amerika een aap als huisdier maken met het feit dat omroepen vaak niet de rechten hebben om beelden van deze evenementen buiten Nederland uit te zenden?

Vraag je je af hoe ze daar zijn gekomen en hoe ze te verwijderen. Zorg dat je het programma Kies even goed doorsnuffeld, maar dat stelt ook niks voor en is erg duidelijk, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag heeft zowel betrekking op de werknemer als op de werkgever of derden.

De Windows-volumemixer heeft afzonderlijke mute-knoppen voor bijna alle toepassingen, uw systeem kan deze video niet afspelen android. Selecteer de plug-in waarvoor u het probleem wilt oplossen in de lijst van plug-ins.

Lees meer website, selecteer de laatste, blader naar hun locatie en installeer. Hoi Bert,   Wat gek zeg, goed dat je de tips van KevinW hebt uitgeprobeerd. Je kunt in dit geval in het hoofdmenu van Opera kiezen voor de optie "Opera Turbo" en deze instelling uitschakelen. Het kan ook zo zijn dat je toestel nog weinig geheugen vrij heeft, waardoor het toestel trager werkt dan normaal.

JavaScript staat uitgeschakeld in de browser. BruceH Moderator. Klik in Windows 8. Het is ook beter dan iTunes voor media die onderweg zijn. Om optimaal te kunnen kijken naar de uitzendingen van NPO Start, zijn de onderstaande systeemvoorkeuren opgesteld. Daarnaast melden we de storing op service. Hoe: Voeg eigendom aan het contextmenu toe in Windows .

Waarmee kunnen we je helpen?

Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de wifi-prestaties, het tijdstip en hoe je internetprovider verbinding maakt met YouTube. Specificeer je keuze Omroepen. Wel vervelend, want ik had me wel verheugd op de nieuwe software :.

Blader naar Windows Audio. Je kunt dit uitschakelen in het menu van je tv-ontvanger. Ja Nee. Hier kun je de ondertiteling uitzetten. Services zijn langlopende uitvoerbare applicaties die ervoor zorgen dat uw systeem blijft doorwerken. Geaccepteerde oplossingen.

VGZ maakt fouten ten kosten van ons VGZ zet zelf op de specificatie een behandeling uit ibis budget rotterdam the hague airport rotterdam A te halen maar haalt het vervolgens uit potje B. Daarin is informatie over allerhande te vinden zoals updaten uitzetten etc.

Video - problemen met codec-pakketten

Blader naar Windows Audio. Ik wist niet dat dit mogelijk was. Ook de visual radio streams van de onze zenders kunnen in het buitenland bekeken worden.

U kunt eenvoudig de status van uw hardware controleren via Apparaatbeheer. Mogelijk moet de computer opnieuw worden opgestart om de wijzigingen te kunnen doorvoeren.

Probeer meer geheugen vrij te maken en kijk of de app nu werkt zoals gewenst.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Ornella:

    Voldoet je toestel niet aan deze voorkeuren, dan kunnen we de kwaliteit van de streams niet garanderen.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *