Studenten ov zonder studiefinanciering

Datum van publicatie: 08.09.2019

Je saldo kun je checken bij een verkoop- of oplaadautomaat of bij een blauwe kaartlezer. Klik hier om de dichtstbijzijnde ophaalautomaat te vinden.

Zolang je recht hebt het studentenreisproduct, mag je er gratis of met korting mee reizen in het openbaar vervoer in heel Nederland. Welke identiteitsbewijzen kan ik gebruiken bij mijn aanvraag? Klik hier om een aanvraag in te dienen. Een wissel blijft in totaal zes weken klaar staan. Je kunt er saldo of andere reisproducten op laden.

Je kunt het aanvraagformulier zwangerschapstest positief na hoeveel dagen. Mag ik reizen met het studentenreisproduct in internationale treinen! Het systeem herkent je studentenreisproduct en kent je een vrije of een kortingsreis toe. Als je e-mailadres niet klopte, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt.

Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan wordt het formulier je alsnog per post toegestuurd!

 • Wat kost het studentenreisproduct en is het een lening? Daarmee zet je echter NIET je studentenreisproduct stop.
 • Let op: Lees de voorwaarden goed door voordat je een aanvraag indient! Regel zo snel mogelijk een vervangende OV-chipkaart via www.

Lening of gift

Heb je al een persoonlijke OV-chipkaart? Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs. Ik ben vergeten mijn studentenreisproduct stop te zetten. Als je e-mailadres niet klopte, dan wordt het formulier je alsnog per post toegestuurd. Zolang je recht hebt het studentenreisproduct, mag je er gratis of met korting mee reizen in het openbaar vervoer in heel Nederland.

Buiten de kortingsuren betaal je vol tarief.

Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten. Denk je dat dit het geval is. Let op: Houd er rekening mee dat je geen product orkaan irma op dit moment ophalen tijdens een reis voordat je hebt uitgecheckt Hoe laad ik het studentenreisproduct op mijn persoonlijke OV-chipkaart, studenten ov zonder studiefinanciering. Let op: Studenten ov zonder studiefinanciering je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen werd.

Kan ik die nog steeds gebruiken.

Wat hebt u nodig?

Je hebt je studiefinanciering stopgezet. Met een negatief saldo kun je niet reizen. Je kunt alleen een aanvraag voor correctie van de stopzetdatum van je studentenreisproduct indienen als er een stopzetdatum geregistreerd staat als je inlogt op www.

EN de gedeclareerde reizen maximaal drie maanden voor de datum waarop je probleem is opgelost, gemaakt zijn.

Heb je jouw koppelaanvraag langer dan drie weken voor aanvang van je reisrecht ingediend. Er is een e-mail naar je gestuurd met de reden en voor de gedeeltelijke vergoeding en de hoogte van het toegekende bedrag. Had je jouw studentenreisproduct al op je oude kaart staan. Bestel zo snel mogelijk een persoonlijke OV-chipkaart via www? Let op: je kunt de koppeling alleen aanvragen als je in het bezit bent van een BSN, studenten ov zonder studiefinanciering.

Weet jij het antwoord?

De reden van afwijzing van jouw aanvraag en te ondernemen actie s vind je terug in de brief die je van ons hebt ontvangen. Je kunt er saldo of andere reisproducten op laden. Reis je met de trein met verschillende vervoerders in je kortingsuren? Dit betekent dat je de kaart vijf jaar kunt gebruiken, ook na je studie dus.

In deze mail staat ook het referentienummer en een wachtwoord. Zo voorkom je dat het verkeerde product wordt gelezen bij het in- studenten ov zonder studiefinanciering uitchecken en dat je te veel betaalt.

Nee, studenten ov zonder studiefinanciering, bevat jouw unieke inloggegevens. Je mag per jaar maximaal twee keer gratis wisselen. Zij kunnen de producten op je kaart deblokkeren of je doorverwijzen als er iets anders met je kaart aan de hand is.

Maar ik wacht op een vervangende kaart. De brief die je hebt ontvangen, kun je indienen bij het OV-bedrijf waarmee je reisde.

Plan je reis

Ik heb uitgelogd tijdens het online invullen van mijn aanvraag. Veelgestelde vragen Wat moet ik als student regelen om te kunnen reizen met het openbaar vervoer? In geval van fraude. Niet alleen op teruggave van de aanschafkosten van je kaart!

Je kunt dan geen gebruik maken van je reisrecht. Ik ben de retourenvelop kwijtgeraakt die bij het aanvraagformulier zat. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Corné:

  Volg de instructies op die in de brief staan.

  Antwoord
 2. Mirjana:

  Stuur de onderstaande stukken, binnen twee weken nadat je je declaratieverzoek online ingevuld hebt, naar Klantenservice OV-chipkaart, afdeling Studentenreisproduct, o.

  Antwoord
 3. Eden:

  Heb je bij de bevestiging van jouw declaratieverzoek geen wachtwoord ontvangen?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *