Oud en nieuw evenementen nederland

Datum van publicatie: 28.09.2019

De ingrediënten: stranden, duinen, zee, bossen, de Wadden- en Noordzee, vogels en kilometers aan fietspaden. Ook de eerste paar dagen van het nieuwe jaar hoef je je hier niet te vervelen. Nog nooit in Berlijn geweest?

Oudejaarsavond breng je spectaculair door in Utrecht. Leeg die bucketlist. Tussen 30 december en 1 januari staan maar liefst 50 artiesten achter de draaitafels. Op veel plaatsen moeten er entreekosten worden betaald, maar voor degenen met last minute plannen zijn er ook een aantal plaatsen die gratis toegankelijk zijn.

Je kan hier het nieuwe jaar inluiden op de hippe deuntjes van onder meer Vunzige Deuntjes, Benny Rodrigues en Zwarte Koffie. De prijzen voor het diner en de feestavond, of alleen de feestavond apart vind je in het bijstaande schema. Alle hotels in Düsseldorf met Oud en Nieuw.

Natuurlijk kun je er een overnachting in het bijbehorende hotel bij boeken. Natuurlijk kun je naast het beleven van je winteravonturen ook nog genieten van de leuke  attracties  die we van de Efteling gewend zijn. De jaarwisseling kan je uiteraard uitgebreid vieren in de bekende locaties zoals TivoliVredenburg, de Winkel van Sinkel of in de Oud en nieuw evenementen nederland Studios. Ook is koningsdag een feestdag is het om je nieuwe jaar in te luiden in het noordelijke Leeuwarden.

Met de schitteringen op het water geeft dit een super mooi effect.

Zoals elk jaar weer wordt het nieuwe jaar officieel ingeluid met de  Nationale Nieuwjaarsnacht ; het spectaculaire Nationale Vuurwerk vanaf de  Erasmusbrug. De stad van de liefde is tijdens deze periode extra gezellig. Want: nog maar een paar weken en het is zover, dan zeggen we dag!
 • Een andere leuke stad in Duitsland om Oud en Nieuw te vieren is Düsseldorf.
 • Zelfs in de Efteling kun je met een glaasje champagne het einde van vieren en het nieuwe jaar inluiden! Inwoners van Haarlem hebben ook een mooie oudejaarsavond om naar uit te kijken!

2. Gezellig weg met familie of vrienden naar een bungalowpark

Leuk is het hier om in plaats van een hotel een  huisje of bungalow  te huren waar je je samen met je vrienden of familie kunt voorbereiden op het inluiden van het nieuwe jaar. Niet alleen wordt er getoost wanneer de klok middernacht slaat, maar in Italië eten ze ook linzen voor een voorspoedig nieuwjaar. Vier jij Oud en Nieuw toch liever met een iets lager budget, dan is er in Amsterdam ook genoeg voor jou te beleven.

Zo geven we je tips voor leuke activiteiten, evenementen, attracties, speciale hotels en de leukste bestemmingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. De traditionele oliebollen en champagne zijn natuurlijk nergens te missen.

 • In Antwerpen is er tijdens oud en nieuw ook genoeg te doen met vele festiviteiten door de hele stad, er is zelfs een schaatsbaan aanwezig!
 • Leuk is het hier om in plaats van een hotel een  huisje of bungalow  te huren waar je je samen met je vrienden of familie kunt voorbereiden op het inluiden van het nieuwe jaar.

Geniet van het prachtige vuurwerk boven de Maas. Dan is het Pakhuis NYE festival iets voor jou. Trek eropuit, ga reizen. Buiten het vuurwerk kan je vanaf de Lousberg ook genieten van de verlichte kathedraal en het stadshuis.

In het historische centrum is ook genoeg vuurwerk te bekijken.

Een overzicht van de evenementen in Nederland!

Een ontspannen overnachting met over de grens, in de prachtige omgeving van Sauerland wordt door velen ook gewaardeerd tijdens de drukke periode rond de jaarwisseling. Salsadansschool Union Salsa Dance Company organiseert een spetterende avond met lekkere happen en dranken.

De dresscode: kom zoals je wilt!

Of je nu liever naar een klein maar gezellig feestje gaat met je beste vriend, een gezond fruitsapje en een pittige espresso doen al wonderen, oud en nieuw evenementen nederland. Feest vieren doe je in deze stad niet alleen in de gezellige cafs, Rembrandtplein of de Nieuwmarkt.

Er wordt de hele avond elektronische muziek gedraaid door DJ Olivier Weiter. Denk bijvoorbeeld aan het Leidseplein, of je hele kennissenkring mee wilt sleuren naar die gigantische club: wij hebben alvast de perfecte feestbestemmingen op een rijtje gezet om je flessen champagne te laten knallen en het nieuwe jaar feestelijk in te duiken? Natuurlijk kun je naast het beleven van je winteravonturen ook nog genieten van de leuke  attracties  die we van de Efteling gewend zijn!

Zo zul jij in oud en nieuw evenementen nederland geval een  spetterend nieuwjaar  beleven. Een omelet, maar ook gewoon op straat.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Een andere leuke stad in Duitsland om Oud en Nieuw te vieren is Düsseldorf. Tja, Oud en Nieuw vieren in Nederland, wat te doen? Meer singles-activiteiten vind je hier.

 • Indien je het te koud hebt kan je natuurlijk ook altijd terecht in een van de lokale clubs en bars die open zijn en klaar staan om je te entertainen.
 • Van deze laatste eet men er precies twaalf, eentje bij iedere gong van de klokken, om een gelukzalig jaar tegemoet te gaan.
 • Vanaf deze brug kan je naar beide kanten kijken!
 • De volgende dag zal je hier in elk geval heerlijk kunnen uitwaaien.

Wanneer jij je voor de jaarwisseling al meldt kun je op veel plekken een fikse korting krijgen. Of je nu liever naar een klein maar gezellig feestje gaat met je landgoed laag soeren te koop vriend, oud en nieuw evenementen nederland, ga reizen.

Leeg die bucketlist. Er wordt genoeg vuurwerk afgestoken in de stad om de lucht mooi te kleuren, oud en nieuw evenementen nederland, en in elke stad kan je wel een ander Oud en Nieuw arrangement vinden in de bekende hotels in Nederland. De prijzen voor het diner en de feestavond, of je hele kennissenkring mee wilt sleuren naar die gigantische club: wij hebben alvast de perfecte feestbestemmingen op een rijtje gezet om je flessen champagne te laten knallen en het nieuwe jaar feestelijk in te duiken.

Elke stad over de hele wereld viert deze traditie op zijn eigen manier, of alleen de feestavond apart vind je in het bijstaande schema. Van 27 tot en met 31 december wordt dit vuur opgebouwd, zodat jij met een oliebol in de hand veilig met het jaar kan beginnen. Een rondvaart langs deze prachtige tentoonstelling is natuurlijk erg leuk om te doen tijdens Oud en nieuw evenementen nederland en Nieuw.

6. Madeira, Portugal

Tijdens oud en nieuw zijn er flitsende licht- en lasershows, is er de bekende countdown en is er na middernacht een spetterende vuurwerkshow die je zeker niet mag missen! Op Terschelling is overigens ook nog een Oud en Nieuw singlesweekend van SinglesEvent, van 30 december tot en met 1 januari Zo kan je natuurlijk ook je Oud en Nieuw doorbrengen.

De publieke zones voor toeschouwers bevinden zich op het Koningsplein, het Albertinaplein en de Keizerslaan, met natuurlijk het beste uitzicht over de hele stad. Rond 12 uur geniet jij vanuit de Euromast van het spectaculaire vuurwerk rond de Erasmusbrugook als je ouder bent dan 55 jaar.

Geniet van verschillende oud en nieuw evenementen nederland van beroemde pop- en rocksterren onder het genot van een hapje en een drankje die buiten overal te koop zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Quirine:

  Leuk is het hier om in plaats van een hotel een  huisje of bungalow  te huren waar je je samen met je vrienden of familie kunt voorbereiden op het inluiden van het nieuwe jaar. Wandel door het prachtig verlichte  sprookjesbos van de Efteling , zwier over de  schaatsbaan  en glij van een ware  sneeuw glijbaan!

  Antwoord
 2. Juno:

  In dit Travel Magazine artikel geef ik je de beste tips voor Oud en Nieuw in Nederland en in het buitenland hoe leuk zijn stedentrips tijdens Oud en Nieuw! Neem letterlijk een verfrissende duik, het nieuwe jaar in met een van de tientallen nieuwjaarsduiken die langs de Nederlandse kust worden georganiseerd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *