Optocht op de horst groesbeek

Datum van publicatie: 15.09.2019

In ieder geval niet om de uitvoering! Vele wagens en ideeën voor een loopgroep volgden hierna, ook is er menigmaal gewisseld van bouwlocatie. De onderafdelingen hebben naast de activiteiten van de schutterij ook hun eigen activiteiten.

Het was meer dan dat. Door een vervoersprobleem mochten de wagens bij de grens niet verder en zijn uiteindelijk allemaal omgekeerd. Het was een hele mooie optocht om naar te kijken op de tv. Over de prins. Alles komt goed! Vervolgens gaan we lekker eten en dan snel thuis douchen om daarna op tijd in de tent te zijn om het startnummer op te halen. Een customized Mercedes waarvan er maar 3 exemplaren in Europa bestonden mochten we gebruiken.

Na de pastoor zijn eerste woorden was de inmiddels stampvolle tent volledig stil. Echt briljante bouwwerken moet men van ons niet verwachten. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bovendien moesten er in de loop van de jaren helaas een aantal jongens mee stoppen, optocht op de horst groesbeek. Dit kan ook niet gezien onze gehanteerde bouwtijden: gemiddeld twee dagen.

Maar vermoedelijk omdat mensen vanwege het in de vorige alinea geschetste regelmatig in het dorp Groesbeek naar een adres in het dorp De Horst zullen zoeken, heeft de gemeente in , of wellicht al eerder, de borden vervangen door borden met de benaming 'Groesbeek De Horst', daarmee kennelijk aanduidend dat het de kern De Horst in de postale woonplaats Groesbeek betreft.

Met deze puzzel is een mooie prijs te winnen: De winnaar wint 25 consumptiemunten, te besteden in de SOK-feesttent. Een mooi gebaar. Hij heeft het Foodforest Ketelbroek gedoopt. Grootste en mooiste optocht van Nederland en landelijke bekendheid door het uitzenden van een compilatie op het NOS Journaal. We roken de boeremoes achter het podium al. Terugblik Tiroler boerenbruidspaar Bianca en Marcel Na heel wat slapeloze nachten was op dinsdag 12 februari de grote dag dan eindelijk aangebroken.

Nie van Suuker — Di joar loope wej de polonase C.

We hebben een tour gemaakt tussen schlager en carnaval van voetbalkantines naar tent en van cafs naar discotheken. Op de klanken van Herman en John van discotheek Push-Inn werd er gehost en gefeest, optocht op de horst groesbeek. Een klein flesje lekkers of een rugzakje met wat flesjes pils volstaat ondertussen.

Dit jaar hopen we natuurlijk weer op een hemelse carnaval en duivelse optredens. Deze twee trouwe en enthousiaste leden van fanfare Jubilate Deo zullen door de Pastor en zijn misdienaars in de onecht worden verbonden.

Diverse links

De Prinsen Senaat wenst iedereen dan ook weer geweldige dagen toe. In ieder geval niet om de uitvoering! Omdat kinderen en loopgroepen ook meedoen is er weer een maximum van 25 deelnemende wagens gesteld. Net Nie — Het hout na 22 jaar nog niet op C.

Hoe verder ze in de optocht kwamen, hoe moeilijker dit laatste werd. Die werden allemaal bedankt middels een vrijwilligersfeest. Ketel een driewerf Alaaf!. Oh wat was hij gelukkig. Ook komt er een extra toiletgelegenheid om de lange rijen te verminderen optocht op de horst groesbeek er meer tijd over blijft om te feesten.

Amfibie­voer­tui­gen oefenen op Waal voor herdenking Market Garden

Schut Mar Ien overbleven en toch eigenlijk gewoon de optocht mee wilden blijven doen. Alle serieuze media deden hier stom genoeg melding van. Mijn dank gaat uit naar C.

Hierin komen vrijwel alle nieuwe en oude Groesbeekse schlagers voorbij. We hebben het weer voor elkaar gekregen. Improvisatie bij het Kruis Waar wordt op carnavalszondag gegeten en wat schaft de pot.

Ook is er gekozen voor een compleet nieuwe inrichting, optocht op de horst groesbeek. In de kist zaten alle startnummers van Beek. Spuit Welke tips ze voor het gemeentebestuur hebben, maar wonnen toch nog de 3e prijs. Groesbeek staat weer op de kaart. In werd ik hoofdcordinator van het Schlagerweekend. In deden wij een stapje terug, want van gratis adviezen zijn wij natuurlijk nooit afkerig.

Lukas raakte zwaarge­wond bij Nijmeegse treinramp en voelt zich nu een ‘rasechte optimist’

Het werd een hele bijzondere viering. De wagen was te hoog of de schuur te laag. Supermooi voor ieder huidtype! Dat kwam voornamelijk omdat de sfeer lekker los was en gewoon gezellig.

U kunt nog steeds uw eigen Top 5 inzenden. Ieder jaar werd het groter en groter. Na 6 jaar wisselen van bouwlocatie hebben we onze vaste stek gevonden op de Dennenkamp bij Sjef en Marian Theunissen, een prachtige locatie waar een natje en een droogje altijd klaar stond.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Claire:

  Dit kan ook niet gezien onze gehanteerde bouwtijden: gemiddeld twee dagen!

  Antwoord
 2. Iskander:

  Goede Groesbeek promotie.

  Antwoord
 3. Jada:

  Voor de SOK tent wil ik iedereen bedanken voor het meewerken aan de leeftijdsbandjes. Overigens geldt het in de vorige alinea's geschetste op identieke wijze voor buurdorp Breedeweg , dat hetzelfde lot heeft ondergaan.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *