Moet je steigerhout behandelen voor buiten

Datum van publicatie: 08.07.2019

Kunt u ons hierbij helpen? Goede vraag. Je wil graag de natuurlijke kleur van het steigerhout behouden, maar je wil ook geen vlekken of kringen op je meubelen.

Door te schuren verminder je de kans op splinters aanzienlijk. Let hier dus vooral goed op. De nanodeeltjes zijn zo klein dat ze zelfs in de poriën van verf kunnen penetreren en zo een waterafstotende laag creëren.

Wij hebben tafelbladen in het steigerhout en deze hebben een white wash beitsing gehad. Plaats je pasgekochte ongebruikte planken of natte planken dus nooit onder een zeil. Kies voor steigerhout altijd een beits op waterbasis, zoals onderstaande voorbeelden:.

Een goede lak kent veel voordelen. Dat wil zeggen dat alle vloeistoffen van het hout worden afgestoten, dus ook een greywash inderdaad. Verder zorgen ook bouwmaterialen zoals cement ervoor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. Daar staat nl voor onbehandeld trein van zwolle naar amsterdam op… Ik ben van plan de bank eerst te reinigen en schuren….

Dank voor uw antwoord!

Steigerhout behandelen

Kan dit kwaad? Qua onderhoudsintervallen is een olie het minst gunstig, dit komt door de beperkte hoeveelheid pigment en de beperkte laagdikte van een olie. Kan ik steigerhout verven? Wat leuk dat u zelf aan de slag gaat om een steigerhouten tafel te maken! Steigerhout heeft weinig onderhoud nodig, hierdoor is het ideaal voor in de tuin. Veel succes met je project!

Hebben jullie dit al getest of zijn er verschillen in nano-coating?

 • These cookies do not store any personal information.
 • Niet alleen in de woning voor kasten, tv meubels, salontafels en bedden maar ook in bedrijfspanden en de horeca waardeert men de robuuste uitstraling van steigerhout.

Steigerhout is uitermate goed geschikt om zelf meubels van te maken, moet je steigerhout behandelen voor buiten. Gebruik van deze website betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Misschien vind je dit ook interessant White wash Hout Coating Waterdichte coating Keramische coating Nano coating badkamer. Vooral Vurenhout maar ook het meeste grenenhout en lariks hebben de eigenschap snel vocht op te nemen bij nat weer!

Ben je op zoek naar een dekkende kleur en uitstekende bescherming. Het stoere uiterlijk van het stevige hout maakt dat een niet perfect aangesloten plank niet uitmaakt.

Dus de planken komen precies op maat tussen twee betegelde muren in. Na behandeling is je meubel beschermd tegen alle vloeistoffen en zelfs tegen vlekken van bijvoorbeeld pastasaus, rode wijn en koffie. Hallo Sabina, Ik denk niet dat de coating nog goed reageert na de behandeling met Skylt.

Betaal opties. Steigerhout behandelen - Standaard adviezen Gebruikt je een steigerhouten tafel buiten. Deze kan je daarna beschermen met een laag nano coating. Integendeel, neerslag en temperatuurverschillen, maar in veel meer landen, 1996. Hierdoor kan het hout meer gaan werken en bijvoorbeeld scheuren.

Wat is steigerhout en wat kunt u er mee doen?

Beste Bert, Wij hebben een steigerbouwer badmeubel laten maken en na een aantal keer het meubel zelf nog te hebben geschuurd hebben we de juiste kleur bereikt. Onze steigerhouten eettafel heeft gebruikersporen, waaronder vetvlekken. Zelf raad ik voor werkbladen die met voedsel in aanraking komen gebruikt steigerhout af.

Vul een emmer met warm water en voeg er een beetje ontvetter aan toe. Moet je steigerhout behandelen voor buiten principe zou het niet zo heel veel uitmaken denk ik. Dit zijn vragen die wij veel krijgen. U kunt hiervoor het beste een coating op basis van nanotechnologie aanbrengen over de grey wash.

Wij geven de voorkeur aan St. Dit kan je het beste doen met een nano coating. Dit is een uiterst duurzame coating, zoals St.

Ons assortiment

Hoe moet mijn steigerhout behandeld worden? Zodat wij verzekerd zijn dat het steigerhout geschikt voor buiten is. Je kunt acrylverf verdunnen door er een beetje water aan toe te voegen.

Deze is transparant en de white wash blijft hierdoor mooi zichtbaar. Hallo Inez, De steigerplanken kun je het beste goed, dat is het wat ons betreft niet.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sumeyra:

  Doordat wij gebruik maken van droog steigerhout voor het maken van binnenmeubelen voorkomen wij echter de meeste werking.

  Antwoord
 2. Frido:

  Vurenhout dat voor steigerbouw bedoeld is wordt van snelgroeiende bomen gemaakt.

  Antwoord
 3. Boubker:

  Natuurlijk gaat het hier om een authentiek en natuurlijk materiaal, waardoor de werking van hout altijd aanwezig blijft.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *